A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.04.15. 08:40 Harpi

Abszurdisztán népi milíciája

Címkék: rendőrség kormány jobbik vona gábor fasiszta pintér sándor szebb jövőért polgárőr egyesület

Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A feketeingesek egy jót röhögtek, szorosabbra húzták a derékszíjukat, kifényesítették a fasisztoid jelvényüket, majd újabb megfélemlítő portyára indultak. Mindeközben a Magyar Köztársaság rendőrsége és a hon belső biztonságáért, az állampolgárok nyugalmáért felelős állami szervek, fegyveres testületek és hatóságok tökéletesen tehetetlenek, maga a belügyminiszter pedig átlátszó blöffökkel és látszatintézkedésekkel röhögteti ki magát.

Mi a franc folyik kies hazánkban? Hogyan lehetséges, hogy az állam képtelen gátat szabni egy leplezetlenül fasiszta módszerekkel manipuláló, egy szélsőjobboldali – és úgyszintén fasiszta elveket hangoztató – parlamenti párt mögé búvó banda nyíltan rasszista és megfélemlítő tevékenységének? Mi a búbánatnak fizetjük a rendőrséget, az ügyészséget, a titkosszolgálatokat és a helyi és országos hatóságokat, ha egyszerűen nincs eszközük arra, hogy az állami erőszak-monopóliumot elvitató horda garázdálkodását leállítsák?

Tekintetes hatóságaink talán még mindig azt az örömtáncot lejtik, amivel a Magyar Gárda betiltását ünneplik. Ki kell ábrándítanunk az urakat: egy lófaszt szűnt meg a Magyar Gárda! Fasiszta főnökük – igen, fasiszta, ezt a független magyar bíróság immár jogerősen nem tekinti sértő jelzőneknek Vona Gáborra vona-tkozóan! – pofátlanul a betiltott egyenruhában flangál a Parlament folyosóin, legfönnebb némi rosszallást kiváltva, maga az egyesület pedig pusztán nevet és egyenruhát változtatott, de tovább él. Tovább él, és pontosan ugyanolyan arcátlanul provokál, megfélemlít, rettegést kelt és rettegésben tart. És nemcsak a cigányságot félemlíti meg! Tessék egészen nyugodtnak lenni afelől, hogy ahol ez a feketeinges falka az utcán masírozni kezd, ott nemcsak a cigányoknak nő gombóc a torkukban...

Vajon kinek az érdeke, hogy a náci SA-ra hajazó banda nyugodtan működhessék tovább? Kinek áll érdekében, hogy ma Magyarországon háborítatlanul fennmaradhasson a Szálasi nyilaskereszteseit idéző zászlók alatt, a horthysta leventemozgalom jelszavát újraélesztő magánhadsereg? Tehetetlen-e kormányunk, vagy direkt adja a töketlent? És mikor jön majd egy sokkal erősebb, sokkal erőszakosabb, sokkal félelmetesebb magánhadsereg, amely egy 21. századi hosszú kések éjszakáján számol le ezzel a branccsal? Eddig nem folyt vér, csak szájkarate, nem törtek be ablakok, csak sokak biztonságérzetén esett csorba. Meg kell várnunk, amíg túllépnek ezen a határon, vagy végre a sarkára áll a hatalom, és eltünteti a színről Abszurdisztán népi milíciáját?

Ja, hogy ehhez elébb valami egészen mást kéne megszüntetni: az igényt...?

409 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr552827552

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Induljon a banzáj! 2011.04.15. 21:45:49

Ma elindul a nagy tüntetés hosszú hétvége, nézzük a kínálatot. Este 6-kor egyszerre demonstrál az Alkotmány utcában (mert, ugye a Kossuth téren nem lehet) az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook oldal és a MEGYEK meleg egyenjogúsági mozgalom tünte...

Trackback: Minek nekünk Alkotmány? 2011.04.15. 20:36:53

 Esztergomban, ami szerintem a Fidesz kísérleti telepe ahol kicsiben tesztelik a különböző törvénytelenségeket (amiket aztán majd nagyban bevezetnek, persze úgy, hogy ha kell, módosítják hozzá a törvényeket) újabb fejezetéhez érkezett a kísérlet.&...

Trackback: Két pofon helyett: röhejes igazoltatások Hajdúhadházán 2011.04.15. 11:15:14

A Szebb Jövőért nyilas járőreinek közleményt olvastak fel a rendőrök....

Trackback: Haddelhadd-háza… 2011.04.15. 10:07:23

Megint tele van a média a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület utcai ténykedésével. Járőröznek vagy megfélemlítenek? Rendet csinálnak vagy fenyegetnek? Minden illetékes, vagy magát illetékesnek érző nyilatkozik, értékel, minősít, stb. A rendőrség mossa kez...

Trackback: Akinek nem mellénye, ne vegye magára! 2011.04.15. 09:58:00

Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának nyitóülésén jelentős vihart kavart, hogy Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezető-pártelnöke a feloszlatott Magyar Gárda egyesü…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mement 2011.04.15. 15:07:36

@ColT: es amikor elmennek, majd 3x duhvel csapnak le azok akiket most provokalnak a gardistak.

Derek, szep munka. Igaz ferfinak valo:)

kyncza 2011.04.15. 15:07:40

@karloszky: a kérdésed költői remélem!
De ha komolyan gondoltad, akkor költözz oda kicsit, aztán miután a csendőrök leléptek, maradj még 2 hétig. Aztán rájössz, h mit miért csinálunk.

Ez nem felhajtás, semmit az ég világon nem kapunk érte, saját költségen van az utazás, lakhatás, minden. Ezért emberek a családjukat hagyják ott, h önzetlenül segítsenek ott, ahol baj van. Ha a fityesz 2 hét alatt tényleg rendett tett volna, akkor senkinek nem kéne sehol "masírozgatnia"

Muad\\\'Dib 2011.04.15. 15:08:05

@mement:
Viszont ebben az esetben nem értem miért van mindenki meglepődve a gárdán és miért fasisztamagyaroznek többen ezerrel. Ok, okozat, ez bizony így van. Ha a rendőrség szarik bele a bűncselekmények kivizsgálásába, akkor bizony jön az önkéntes szervezetek kora. A gárda és security szolgálat a lakópark bejáratánál között mindössze annyi a különbség, hogy az egyik a gazdag réteg védelmi reakciója a magatehetetlen rendőrségre, a másik pedig a közemberé...

Goompah 2011.04.15. 15:08:42

@mement: Tartsd meg magadnak a pályaválasztási tanácsaidat. :)

"nem valoszinu hogy megegyszer felnovok;)"

Nem valószínű, hogy egyáltalán felnősz. :)A felnőttség nem életkortól függ, te vagy erre a legjobb példa.

mement 2011.04.15. 15:09:05

@Goompah: hat persze, mondja ezt a jobbik katona:)

Anselmo 2011.04.15. 15:09:26

"Vajon kinek az érdeke, hogy a náci SA-ra hajazó banda nyugodtan működhessék tovább? "

A feher lakossäg erdeke, akiket az ällami szervek nem vedenek meg a cigänyoktól. Magyarorszägon nagyon sok ember erdeke, hogy legyen Garda, pont ezert van.

Goompah 2011.04.15. 15:09:53

@Muad\\\'Dib: "A gárda és security szolgálat a lakópark bejáratánál között mindössze annyi a különbség, hogy az egyik a gazdag réteg védelmi reakciója a magatehetetlen rendőrségre, a másik pedig a közemberé..."

Nagyon helyes meglátás.

kyncza 2011.04.15. 15:09:55

@mement: sztem nem megfelelő oldalakat olvasol. Azt hiszed a hírekben ilyeneket bemondanak? Vagy a zsindexen? népszabiban?

Ugyan...

Ezt csak az látja, aki benne él!

zorrostock 2011.04.15. 15:12:56

HAJRÁ Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

veletek vagyunk sokszáezren, a többieket meg még nem rabolták ki romérók..

mement 2011.04.15. 15:13:43

@Muad\\\'Dib: Talan a gardaval sem lenne problemank, ha nem egy parlamenti part szekeret probalna meg elore tolni, es nem annak oklekent, annak fizikai erejet probalna meg demonstralni.

Nem hiszem el azt a meset, hogy a garda a ciganybunozes ellen jott letre, mert valojaban azon kivul hogy provokalnak, es tovabb melyitik az amugy is katasztrofalis helyzetet, hogy folyamatos mediafenyt, kapjanak ok es a teman keresztul a jobbik ,sokat nem tettek meg le az asztalra, sem szakmailag sem emberileg.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.15. 15:15:01

@mement: Tehát az jobb lenne, ha továbbra is mindenki szarna az egészre, és akkor minden rendben.

karloszky 2011.04.15. 15:15:38

@kyncza: Én nem az ebben résztvevők motivációját, jószándékát kérdőjelezem meg,hanem azt, hogy a gárda bármit is megoldana.

Nincs semmilyen eszköz a kezetekben, a törvényt nem lépiek át (ezt büszkén szoktátok mesélni), egyes helyekre (a több százból) csak kampányszerűen mentek pár napra vagy 2 hétre, nem maradtok ott végleg.

Goompah 2011.04.15. 15:16:04

@mement:

"hat persze, mondja ezt a jobbik katona:)"

Na igen, nem véletlen, hogy a bal szóhoz csupa negatív konnotáció társul: baleset, ballépés, balszerencse, balítélet, balliberális stb. Vagy éppen balfék, amit nyilván örömmel magadra veszel, miután engem oly kedvesen jobbik katonának neveztél. :)

mement 2011.04.15. 15:16:16

@kyncza: Eleg szeles korben olvasok hireket, olvasom a kurucot meg olvasom az indexet, origot, heti valaszt, neha kezembe kapok egy egy barikdot is, es nem csak Budapesten eltem hanem eveket toltottem el BAZ megyeben is.

Van rola kepem. Nem a problema megletevel vitatkozom, hanem arrol hogy valoban szuksegunk van e egy parlamenti part maganhadseregere? Kellenek e nekunk Vona-katonak?

mement 2011.04.15. 15:17:23

@Goompah: koszonom a kimerito szoelemzest.

Foleg hogy a baloldali elvrendszer nagyon tavol all tolem:)

De ezt egy jobbik-katona beszukult tudata ugysem erti:)

Anselmo 2011.04.15. 15:17:43

Arra is gondoljatok, hogy a Gärda ugy vegzi el a rendorseg munkajat, hogy egyetlen adoforintomba sem kerul. Szep pelda a közössegnek vegzett munkära :)

Muad\\\'Dib 2011.04.15. 15:18:49

@mement:
Az, hogy a mára teljesen szánalmassá vált jobbik mire használja a gárdát egy másik történet. Csak épp az még tény marad, hogy többeknek itt az böki a csőrét, hogy hogy mer a polgár védekezni és szervezkedni a bűncselekmények ellen, miközben nyilván csak úgy mellékesen reggelente odabiccent a bejáratnál posztoló védő-támadó kft. fogdmegjének, aki pont azért van ott, mint a gárda.

mement 2011.04.15. 15:19:11

@ColT: Talan jobb lenne valoban megoldasokat keresni?

Nem hallotam arrol hogy a gardistak tomegesen jelentkeztek volna rendornek, tuzoltonak, honvednek, hogy a silany emberanyagot ellensulyozzak, es nem hallom a szakmai alapokon megfogalmazaott koveteleseket sem, mitol lessz majd a rendorseg ujra mukodekepes lesz.

kyncza 2011.04.15. 15:22:00

@karloszky: de nem értem, h ebben mi a baj? Látod, hirtelen lett mindjárt 20-30-100rendőr, eddig meg 3 falura jutott 1. Valami értelme csak van. És tudod, h látják, h igenis létezik valamiféle összefogás, kicsit visszavesznek, mert látják, h ugyan a rendőr nem jön ki, de a gárda visszamegy, ha szükség van rá.

Az meg, hogy rettegő cigányok, az egy vicc!

karloszky 2011.04.15. 15:23:08

@Muad\\\'Dib: A polgárok bizony védekeznek, nálunk is, pedig itt nincsenek is cigányok és a közbiztonság sem olyan rossz mint Borsodban - csak ők nem csinálnak reklámot egy pártnak sem. És ők folyamatosan itt ténykednek, nem csak 2 heteket.

kyncza 2011.04.15. 15:24:12

@mement: én úgy veszem észre, hogy a rendőrök meg nemrég az mszp katonái voltak, most meg a fideszé. És mikor lesznek a nép katonái?

Mert a traffipax kezelésén kívül nem sok mindenre valók!

Goompah 2011.04.15. 15:25:17

@mement: "De ezt egy jobbik-katona beszukult tudata ugysem erti:)"

Érvek helyett már megint minősítgetsz. Ami történetesen a ballibekre jellemző. De azért távol áll tőled a baloldali elvrendszer, persze. :)

"Foleg hogy a baloldali elvrendszer nagyon tavol all tolem:)"

A vitastílusod kísértetiesen emlékeztet a megérdemelten kimúlt SZDSZ-re. Áruld el már, milyen érzés a történelem, szemétdombján rohadni?

Muad\\\'Dib 2011.04.15. 15:26:17

@karloszky:
De most akkor az a baj, amit a gárda csinál, vagy a politikai beállítottsága? Mert, ha az utóbbi, akkor nem értem miért a tevékenységén keresztül (akármilyen is) támadják?

figaro a lo 2011.04.15. 15:26:17

@mement:

"Ugyan mar... meg mindig tobb magyart olnek meg az utakon egy ev alat min ahany gyilkossag a ciganyok szamlajara irhato."

Tegyél ellene valamit.Masírozzatok a barátaiddal és ha mar egy balesetet megelőztetek már megérte.Csak tegyetek valamit..
Az,hogy csak osztod az észt,közben a tököd vakarod csak téged minősít.

mement 2011.04.15. 15:26:41

@kyncza: a Nep katonai soha nem lesznek. Ez egy nagyon szep idea. Mindig az aktualisan hatalmon levo kormany akarata menten fognak mozogni.

Persze vannak fekek, kapasbol a hatalmi agak szetvalasztasa, ami azert az onkenyuralmi helyzet kialakulasat megakadalyozza.

De hogy a garda sem a nep katonai, hanem a jobbike.

Szelid sunmalac 2011.04.15. 15:27:27

@Anselmo: Szerinted a rendoroket, akiket szazaval utaztatnak oda, ki fizeti?

mement 2011.04.15. 15:27:33

@figaro a lo: Igen teszunk erte, csak csednben, anelkul hogy kozben akarmelyik part akaratat a nyakunkba vennenk, es akaratukat kiszolgalnank.

Goompah 2011.04.15. 15:28:57

@mement: "Igen teszunk erte, csak csednben"

Na mesélj. :)

mement 2011.04.15. 15:29:09

@Goompah: Mi mind egyut rohadunk a tortenelem szemtdombjan, amit batran nevezhetunk Magyarorszagnak.

Es hogy milyen erzes? Nezz magadba es keresd ott a valaszt.

Rejtett Változós Elmélet 2011.04.15. 15:29:29

@Muad\\\'Dib:
" Ha a rendőrség szarik bele a bűncselekmények kivizsgálásába, akkor bizony jön az önkéntes szervezetek kora. A gárda és security szolgálat a lakópark bejáratánál között mindössze annyi a különbség, hogy az egyik a gazdag réteg védelmi reakciója a magatehetetlen rendőrségre, a másik pedig a közemberé... "

Ennyi. Pontosan ez van.

figaro a lo 2011.04.15. 15:29:49

@mement:

Mesélj pártatlanul.Érdeklődve hallgatlak

mement 2011.04.15. 15:31:12

@Goompah: nem akarom elvinni a temat, rengeteg kozlekedesbiztonsagot celzo kezdemenyezesben reszt vettem, peldaul hogy szabadidomben gyerekeket tanitok szabalyos es korultekinto kozlekedesre, biciklizesre, utcan tartozkodasra

Ha porogsz ilyen korokben, akkor valoszinuleg ismerjuk is egymast.

Goompah 2011.04.15. 15:32:56

@mement: "Mi mind egyut rohadunk a tortenelem szemtdombjan"

Ugyan már, én nem közösködöm veled. :)

"Nezz magadba es keresd ott a valaszt."

Tévedés, nem én rohadok a szemétdombon, hanem te és az elvtársaid.

mement 2011.04.15. 15:33:09

@mement: peldaul a varosligetben gyakran megtalalni a kis kressz palyan ahogy a kissracoknak magyarazom melyik tabal mit jelent, hogy kell szabalyosan kerekparozni, hogy kell ugy atkellni a zebran hogy kozben egy idiota ne vasaljonki... stb stb.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.15. 15:34:05

@mement: S tőled hallhattunk ilyeneket?
Amúgy kicsit olvass vissza, pl. az első hozzászólásomat.

Goompah 2011.04.15. 15:35:41

@mement: Csak vidd el nyugodtan, eddig is azt tetted. :) Mesélj részletesen, kíváncsian olvaslak.

Ez mind nagyon szép, és ha nem ilyen aljas módon vitatkoznál velem, még tisztelnélek is érte. Csak épp semmi köze az itt tárgyalt témához.

mement 2011.04.15. 15:35:46

@Goompah: En se szivesen kozoskodom a hozzadhasonlokal, de ebbe az orszagba szulettem, elfogadom hogy te es a barataid gyokerkent szeretitek elni az elet. A hazaszeretet es hazafisag az en szememben nem merul ki annyiban hogy lemegyek egy faluba hepajkodni, hanem tobbek kozott elfogadom a te letedet is es nem vonom ketsegbe annak helyenvalosagat, es erteket.
Meg akkor sem ha egy jobbik katona vagy;)

Amugy milyen elvtarsakrol is beszelsz?

Archenemy 2011.04.15. 15:41:44

csókolom mikor 2008-ban siófokon pár száz cigány demonstratíve végigsétált a bazársoron, akkor is tetszett óbégatni?!

www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40

Húsleves 2011.04.15. 15:46:05

"Vajon kinek az érdeke, hogy a náci SA-ra hajazó banda nyugodtan működhessék tovább?"
A ti érdeketek. Írhattok a témában cikkeket, aztán mehettek New Yorkba átvenni a kitüntetéseket a sötét fasizmus idején tanúsított megalkuvást nem tűrő bátorságotokért, aztán meg Brüsszelbe, Stockholmba és Berlinbe előadásokat tartani a lopakodó fasizmusról.
Ha nem lenne a gárda, akkor éppen arról írogatnátok, hogy a rendőrség egészen biztosan csak azért vádolja többrendbeli erőszakos bűcselekményekkel K. Aladárt, mert cigány, és hogy a 18 éves, 5. osztályos K. Elemérkét csak azért buktatták meg, mert cigány, és nem is igaz, hogy terrorizálja az osztálytársait, csak azért utálják, mert cigány. És a kisnyugdíjasnak a rendszeresen megdézsmált kerti uborkája csak ürügy, direkt azért ültette, hogy bemásszon érte a cigány, és agyoncsapja az áram.

mement 2011.04.15. 15:49:07

@Húsleves: Valaki nagyon elvakult ugy latom:)

Goompah 2011.04.15. 15:50:02

@mement: Már megint minősítgetsz. :) Próbálj érvelni. Na persze az nehezebb.

"elfogadom a te letedet is es nem vonom ketsegbe annak helyenvalosagat, es erteket."

Ennek nem kicsit ellentmond, hogy gyökérnek nevezel. Értem én, hogy kurva nehéz lehet a te képességeiddel folyton arra ügyelni, hogy ne mondj ellent önmagadnak, de azért legalább ne egy kommenten belül tedd azt, sőt két egymást követő mondatban. :) Persze OK, a második egy többszörösen összetett mondat volt, ami már önmagában komoly szellemi teljesítmény egy hozzád hasonló elvtárstól.

"Meg akkor sem ha egy jobbik katona vagy;)"

Ha már választanom kell, inkább vagyok jobbik katona, mint ballib mocsok. A katona egy képzett, becsületes, hazájához hű, bátor és önfeládozó ember. A ballib mocsok meg - hát, elég csak téged nézni. :)

figaro a lo 2011.04.15. 15:50:23

@mement:

A polgárőrök is ezt csinálják.Sétálnak,segítenek annak aki feltéved a tetőre lejönni.A jelenlétük hatására könnyebben felismerik az "úriemberek" a saját házukat így ritkábban mennek a szomszéd telkére.Ügyelnek arra hogy senkit ne vasaljon ki egy idióta amikor más biciklijével tekerne az úton.

bajnaigordon 2011.04.15. 15:50:50

Remélem Vona beperel, amiért lefasiztázod te rohadék köcsög!

mement 2011.04.15. 15:52:03

@figaro a lo: Nem, nem ezt csinaljak hanem ezt mondjak.

Amit csinalnak az hangulatkeltes es mediafenyben tartasa egy temanak ami kifejezetten a jobbiknak es szimpatizansaiknak kedvez.

mement 2011.04.15. 15:53:18

@mement: Raadasul kifejezetten gusztustalan dolgonak tartom, elmenni egy faluba par hetre pozolni meg fesziteni, aztan hazamenni es ott hagyni az egeszet a faszba, es a helyben lakokra haritani az ebbol feltoro feszultseget.

Húsleves 2011.04.15. 15:53:42

@mement:
Jól látod, És ne zavarjon, hogy mindenkinek ez a véleménye rólad. Magyarázkodásba sem kell feleskeges energiát ölnöd, elég ha jelzőket használsz, hiszen rajtad kívül mindenki fasiszta.

mement 2011.04.15. 15:55:28

@figaro a lo: Budapesten is vannak amugy polgarorok, megsem diszelegnek totalitarius rendszerekre emlekezteto egyenruhaban, hanem csak szepen csednben teszik a dolguk, amire az allam felhatalmazta oket.

Neha annyira hogy benyat is sajat penzbol veszik.

Alikam 2011.04.15. 15:56:34

Engem valahogy nem zavarnak pedig nem vagyok támogató, de amíg nem balhéznak, addig mi is a gond?

Amikor Siófokon 100 cigány vonul fel, akkor nincs semmi gond, amikor meg 100 fehér megy le egy ilyen helyre, akkor meg egyből hörgés van.

Komolyan kinek az érdeke, hogy ez bárkinél is zavaró legyen?

Tudtommal se többet se kevesebbet nem csinálnak mint a polgárőrök. Én nem azt mondom, hogy az ilyet kormányzati szinten támogatni kell, de az, hogy bejelentenek valamit, kimennek a rendőrök és a bejelentőket is megmotozzák szerintem elmebeteg egy dolog.

Most az a baj, hogy bejelentett valamit vagy politikai utasításra csak azért, mert a bejelentőn fekete sapka meg bakancs van szigorúan bűnözőként kell kezelni?

Valóban szar az egész Rendőrség, úgy ahogy van és egy millimétert sem sikerült kimozdulnia a kormányzati erőszakszervezet árnyékából.

Húsleves 2011.04.15. 16:00:47

Itt van egy megható történet, egy megfélemlített cigányról, aki jogosan sérelmezi, hogy amíg a polgárőrök ott vannak, nem róhatja szokásos körútjait az uzsorakamatok behajtásával:
vastagbor.blog.hu/2011/04/13/ujra_horto_jozsi?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
És ha már ez így eszembe jutott, érdemes lenne elgondolkozni azon is, hogy vajon miért örülnek egyes cigányok kifejezetten a fasiszta gárdának? Csak nem azért, mert addig nekik is nyugtuk van a Hortó József féléktől?

mement 2011.04.15. 16:01:01

@Alikam: `Engem valahogy nem zavarnak pedig nem vagyok támogató, de amíg nem balhéznak, addig mi is a gond?`

Ha mondjuk en is a kis haverjaim, a te utcadat szallnank meg, lehet jobban zavarna.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.15. 16:04:17

@mement: Miért? Felőlem lehetnétek ott, ha nem bántotok senkit.
És ha nincs vaj a fülem mögött, mit féljek tőletek?

figaro a lo 2011.04.15. 16:04:51

@mement:
"Ha mondjuk en is a kis haverjaim, a te utcadat szallnank meg, lehet jobban zavarna."

Most őszintén miért is zavarnátok bár kit is??

mement 2011.04.15. 16:07:16

@ColT: mert ha akarok talalok olyat, amitol alapjan felned kellene.

@figaro a lo: ahham, majd visszaterunk erre akkor, amikor azert beszelsz, mert mindenfele jotment komcsilibsizsidobuzi itten vonulgatni akar.

figaro a lo 2011.04.15. 16:07:35

@mement:
Észrevehetned akinek nincs félnivalója azok nem félnek.Innen is látszik,hogy nem igazan tiszta neked a kép.

mement 2011.04.15. 16:08:56

@figaro a lo: Amikor egy part maganhadseregerol beszelunk, akkor mindenkinek felnivaloja van aki a partal nem ert egyet.

Ma a ciganyok, holnap az altalatok komcsinak belyegzettek holnaputan meg a kekszemuek.

figaro a lo 2011.04.15. 16:11:26

@mement:
Vonuljatok.Neked most az a problémád hogy engem nem zavar????Csak tegyetek valamit.Mindenki egy biztonságos országban szeretne élni.

Alikam 2011.04.15. 16:15:10

@mement: hát ha polgárőrködni akartok, akkor hajrá - sőt talán örülnék is neki, tekintve, hogy járőrt szökő évente egyszer látok....

Goompah 2011.04.15. 16:17:44

@mement: "Nem, nem ezt csinaljak hanem ezt mondjak. Amit csinalnak az hangulatkeltes es mediafenyben tartasa egy temanak ami kifejezetten a jobbiknak es szimpatizansaiknak kedvez."

Ott voltál a helyszínen? Napokig figyelted közelről, mint csinálnak? Mert ha nem, akkor mi alapján beszélsz?

"Ha mondjuk en is a kis haverjaim, a te utcadat szallnank meg, lehet jobban zavarna."

Miért, megtámadjátok a békés polgárokat?

"mert ha akarok talalok olyat, amitol alapjan felned kellene."

Megfélemlíted a békés polgárokat?

A Gárda ilyen dolgokat nem tesz.

Goompah 2011.04.15. 16:20:06

@mement: Írod, hogy közlekedésbiztonsági tanácsokat adsz. Kérlek, adj nekem tanácsot:

Mit tanácsolsz, mit tegyek, ha egy cigányok lakta falun abszolút szabályosan, körültekintően áthajtva egy cigánygyerek féktávolságon belül elém ugrik, én pedig elsodrom a gyereket. Ki merjek szállni megnézni, segítségre szorul-e?

Adj tanácsot, kérlek!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.15. 16:20:21

@mement: Ó. Csak nem paranoidnak tetszik lenni.

mement 2011.04.15. 16:27:21

@figaro a lo: Azt gondolom hogy az nem zavar hogy onjelolt emberek vonulgatnak masok telepulesen.

Es azt gondolom ha ugyanez veled tortenne meg a te faludba/varosodban/utcadban, most nagyhangon azert beszelnel, hogy eltakarodjanak.

Es hidd el biztos tudok talalni olyasmit, ami alapjan aktualisan kozellensegnek lehetne nyilvanitani, es latszolagos jogalapot teremteni arra hogy teged felhatalmazas nelkul megfelelmitselek.

Nem fizetsz adot? Halal rad? Nem tartod be a sebesseget? Halal rad. Lopott arut vasaroltal szamla nelkul? Halal rad...

es ez csak nehany olyan dolog ami mindenki eleteben megtalalhato, a buncselekmenyek es szabalysertesek tarhaza vegtelen.

Es mielot ciganymosdatasal vadolnal, tudom hogy a problema valos, es letezik, csak az bantja a csorom hogy nehany agressziv katonanak, rendornek gyava ember, itt eli ki a kudarcat az eletben.

mement 2011.04.15. 16:28:13

@Goompah: ez nem kozlekedesbiztonsagi kerdes, de jo probalkozas volt:)

figaro a lo 2011.04.15. 16:28:32

Ha talál valaki egy hatalmas kátyút az úton,amit később egy vaslemezzel betakarnak időlenesen megoldjak a problémát.Felhívják a figyelmet.Na most ha valaki kimegy a hivatalból és betömítteti a kátyút az megoldás.De ha a vasat kezdi fikázni a kátyú ottmarad.Ez nem megoldás.Ezután meg ott vagytok ti akiknek a megoldás elvinni a vasat a barátaival és várni mire az állam megbünteti azokat akik odavittek.Közben a kátyú maradna,naez a katasztrófa....

Goompah 2011.04.15. 16:32:36

@mement: Naa, kérlek, léccci, aggy mán tanácsot! Ne futamodj meg a válaszadás elől, lécci!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.15. 16:32:38

@mement: "es ez csak nehany olyan dolog ami mindenki eleteben megtalalhato, a buncselekmenyek es szabalysertesek tarhaza vegtelen."

Tehát ha sokan csinálják, akkor az bocsánatos.
Szerinted.

Goompah 2011.04.15. 16:34:06

@mement: Mellesleg az egész poszt nem közlekedésbiztonsági kérdés, mégis korábban úgy próbáltál érvelni, hogy balesetekben több ember hal meg, mint cigányok keze által.

Na akkor ne futamodj meg, adj tanácsot.

Plumper_ 2011.04.15. 16:44:01

@kyncza: ejh...te egyszerűen elmebeteg vagy. ennyi.
magyargyűlölő én viszont nem, mert szeretem a magyarokat, csak a magadfajta nyilasokat vetem meg. hogy te magyar vagy, az számomra mellékes.

mement 2011.04.15. 16:46:39

@Goompah: Hivj rendort es mentot, ezt tanacsolom neked.

mement 2011.04.15. 16:48:29

@ColT: nem pont azt mondom hogy nem bocsanatos, csak mivel ezt a gardistak is muvelik, es a gardistakra is jellemzo, ez ellen nem kellnek ki.
Sot sokan erenyt is kovacsolnak abbol, hogy meglopjak a kozosseget, mert hogy a magyar allamnak adozni hulyeseg. Lasd Kurucinfo hirdetes, a nevadai cegalapitassal.

Nincs kovetkezetesseg mogottuk, csak ciganybunozes mantra.

mement 2011.04.15. 16:51:20

@figaro a lo: Kezdunk igy par orai vitatkozas utan eljutni oda hogy igen a rendszer nagyon hibas.

Nem rossz, hanem hibas, es meg kell javitani, ki kell kuszobolni az eletszerutlen vegerdmenyeket.

Erre egy illegitim, senki felhatalmazasaval nem biro militans csoportosulas nem allkalmas, az csak arra jo hogy ugyanugy kijatsza a hatalyos jogszabalyokat mint a ciganyok amikor megusszak a bortont.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.15. 17:06:29

@mement: A gárda hol követett el bűncselekményt a településen?

A külföldi cégalapításban meg a te kedvenceid is jeleskednek.

Következetesség? Nézz meg bűnelkövetési statisztikákat. Hány gyilkosságnál, ralásnál fehér az elkövető? _Arányaiban_ a fehér és roma népesség mekkora része bűnelkövető ilyen esetekben?

mement 2011.04.15. 17:10:44

@ColT: A külföldi cégalapításban meg a te kedvenceid is jeleskednek.

Milyen kedvenceim? De komolyan valaszolj ra kerlek?

A gardat feloszlattak, azota ugyanazok az emberek, probaljak kijatszani a hatalyos torvenyeinket, es uj nev alatt kb ugyanabban az egyenruhaban probaljak eloadni ugyanazt, mikozben forgatjak a szemuket es azt probaljak magyarazni hogy a dolgok kozott nincs osszefugges.

Ha egy normalis orszagban nem durvulhat igy el egy kissebsegi kerdes, mert mindenkire egyforman ervenyesek a szabalyok, akkor hozatartozik az is, hogy a gardista feleket is megrendszabalyozzak, ha gecizni mernek a torvenyel, es ha megprobaljak kijatszani ilyen atlatszo dologgal.

Egyik sem igaz allitas egyenlore sajnos.

Goompah 2011.04.15. 17:12:30

@mement: Na, kisköcsög, ez egy igazi ballib köcsöghöz méltó válasz volt.

Szóval egy igazi köcsög krakéler vagy, méltó libsi haverjaidhoz. Megoldásod semmire nincs, de mindenre ajvékolsz, mindentől rettegsz, mindent megfúrnál, ellehetetlenítenél. Meg persze egész nap dől a mocskos szádból a fasiszta meg náci jelző.

"Erre egy illegitim, senki felhatalmazasaval nem biro militans csoportosulas nem allkalmas, az csak arra jo hogy ugyanugy kijatsza a hatalyos jogszabalyokat mint a ciganyok amikor megusszak a bortont."

Talán azzal a különbséggel, hogy a polgárőrök nem sértenek törvényt, a börtönt megúszó cigányok viszont igen. Ez persze a hozzád hasonló libsi mocskoknak nem számít, hiszen nektek csak az a lényeg, hogy a tisztességes embereket megfosszátok az önvédelem lehetőségétől.

Hányinger vagy, libsikém.

mement 2011.04.15. 17:12:56

@ColT: Egyebkent szomoru rad nezve, meg a ehez az oldalhoz kotodo emberekre, hogy elsiklotok ilyen nyilvanvalo `bakin` hogy egy magat nemzeti radikalis hirportalnak nevezo(gyavan anonimitasba burkolozva) oldal, azt reklamozza, hogy alapits ceget amerikaban, mert akkor nem kell idehaza adoznod... Mindezt kozvetlen egy Ofshore-lovag cikk allat.

mement 2011.04.15. 17:14:03

@Goompah: csak az elso mondatodatt olvastam el, es mar tudom hogy a jobbik-katona kifejezes igazan talalo volt rad nezve:)

Goompah 2011.04.15. 17:14:13

@mement: "mert mindenkire egyforman ervenyesek a szabalyok, akkor hozatartozik az is, hogy a gardista feleket is megrendszabalyozzak, ha gecizni mernek a torvenyel"

Talán ott kéne kezdeni, hogy fellépjenek a bűnözők ellen. De a libsi haverjaidnak ez nem érdekük, mert akkor nem tudnátok a zavarosban halászni.

Goompah 2011.04.15. 17:14:49

@mement: Sebaj, terád is találó a libsi köcsög mocsok.

mement 2011.04.15. 17:15:23

@Goompah: adjad csak:) Ennel tobbet nem is varok el toled

mement 2011.04.15. 17:16:35

@Goompah: Es ugye mindenki libsi, aki nem ert veled meg a gardista cimboraidal egyett:)

Veled befejeztem a tarsalgast:) Jo moka volt, hoztal minden tipikussagot

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.15. 17:18:17

@mement: Természetes, hogy normális országban nem durvulhat el így egy gárda-szerűség.
Viszont azért azt is nézd meg, hogy miért, és hogyan tiltották be a gárdát... Azóta a kisgyerekek ünneplő ruhája is törvényt sért... Fekete mellény fehér inggel, vaze :D

A "kedvenceid" meg a szadesz, maszop tolvajbandája...

Miből következtetted, hogy olvasok kurucot?
Sajnos mellé. Nem olvasok. Csak nem vagyok turbólibi. Tubómagyar sem. Csak látom a folyamatokat.

mement 2011.04.15. 17:21:27

@ColT: En viszont olvasok, biztos a szeleslatokorre valo igeny ilyen libsi fasszsag.

`"kedvenceid" meg a szadesz, maszop tolvajbandája...`

Ez viszont nem igaz, azert mert nem rajongok a Vona fele elmebetegekert, es nem gondolom hogy OV alkalmas arra hogy orszagot vezessen, nem jelenti azt hogy ne itelnem el elesen az elozo kormanyt tagjait es tetteit.

Ketton kozott az a kulonbseg hogy ebbe en nem keverek erzelmeket.

mement 2011.04.15. 17:24:11

@mement: Ketton kozott az a kulonbseg hogy ebbe en nem keverek erzelmeket.

Nem igaz, mert neha nagyon jokat rohogok.

Goompah 2011.04.15. 17:29:18

@mement: "Veled befejeztem a tarsalgast:) Jo moka volt, hoztal minden tipikussagot"

Én veled már rég befejeztem, de még ahhoz is hülye voltál, hogy észrevedd. Mondjuk ebben hoztad a libsi idiotizmust.

Addig is aludj, kisköcsög, álmodj szép nagy faszokkal a seggedben. :D

mement 2011.04.15. 17:47:49

@Goompah: deszar hogy csak most veszem eszre, a poszt tetejen szereplo kepen a szigoruan nem jobbikos gardistak vajon miert lengetnek egy jobbikos zaszlot:)?

Valoszinuleg igy fejezeki a jobbiktol valo teljesn fuggetlenseguket, es igy probaljak hiteltelniteni a libsizsidokomicsbuzirettego szobeszedet, hogy a garda es utod szervezeteik, a jobbik paramilitans csoportja:)

ne valaszolj:) nincs ertelme, en is ellepek haza:)

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.15. 19:55:37

@(त्वष्टृ): A személyeskedésen és önmosdatáson kívül van bármi észrevétel?

Mondjuk ha a mondanivalóm lényegét látnád. Esetleg.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.15. 19:56:02

@mement: "En viszont olvasok, biztos a szeleslatokorre valo igeny ilyen libsi fasszsag."
Nem mondtam, hogy nem olvasnék... Ezt megint honnan szedted... Olvasok néha ilyen agyament blogbejegyzéseket is, amiktől eldurran az agyam :D

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.15. 19:57:14

@Goompah: Nem mondták még neked, hogy ékezetet nem használókkal ne vitatkozz! :)

kyncza 2011.04.15. 20:01:37

@Plumper_: myilas az anyád picsája, az nyilas! Nézz utána, mi mit jelent te sötét barom! Nem akarsz valahova elköltözni, ahol nem kell rettegned? Oda viheted a kipádat is...

Plumper_ 2011.04.15. 20:15:06

@kyncza: nem, nem akarok.:-)
tudom, mit jelent. de ha egyszer az vagy!!:-)
a kipámat mindenhová magammal viszem.
te gonosz, ostoba, tanulatlan, frusztrált, pöcsirigy barom.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.15. 20:16:56

@kyncza: Szoktam javasolni Észak-Koreát. Ott a komcsiparadicsom.
Pajeszosok mehetnek Izraelbe.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.15. 20:46:51

@ColT: Persze hogy olvas! Csak az a kérdés mit, és mennyit fog fel belőle.

jaffa01 2011.04.15. 20:47:17

Hohó!A cikkíró erősen liberális hajlamú!:-)Szabad odaköltözni a kisebbség mellé,aztán a saját bőrén megtapasztalni a valóságot!!Még hogy fasiszta????Szerintem csak a védekezés egyik leghumánusabb módja!Akinek nincs félnivalója,annak nincs "gombóc" a torkában!:-)Kedves cikkíró!Legyen szíves nem lázítani!!!:-)Költözést javaslok....aztán írni baromságokat!

majomkutya 2011.04.16. 14:43:53

@majomkutya:
HEH!
Tegnap előállítottak,őrizetbe vettek öt polgárőrt.
Mára gyorsított eljárásban bíróság elé állították őket.
A bíróság ma megszüntette ellenük az eljárást, mindegyiküket felmentve, mondván nem követtek el jogsértést.
Pedig Pintér Sándor belügyminiszter a Legfőbb ügyészséggel a polgárőrök ügyében jogértelmezési kérdésekben megegyezésre jutott és azt is közölte, hogy NEM ENGEDI a járőrözést.

látjátok feleim szümtükkel 2011.04.16. 17:37:46

@majomkutya: Ez a szép a magyar jogban, mindeni máskép ....na nem csinálja, hanem máskép értelmezi.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.16. 19:14:18

@majomkutya: Ja, az volt az indok, hogy félelmet keltettek.

A cigók nyilván nem szoktak.
süti beállítások módosítása