A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.02.20. 18:21 Harpi

Hajdúék settenkedő fotói

Címkék: média celeb hajdú péter bors bakács tibor

Épp, hogy lecsengett a médiában Bakács S. Tibor uzsonnalopási műbalhéja, máris itt a következő médiahekk. Ezúttal Hajdúné Sarka Kata kiszivárgott cicis fotói keltettek némi izgalmat a hazai férfinépben; a képeket állítólag egy ismeretlen férfiú találta a használtan vásárolt fényképzőgépében, s juttatta el a Borshoz címzett szórakoztató napilaphoz, amely természetesen rögtön be is számolt az esetről (fotó innen).

Namármost. Azzal azért vélhetően mindenki tisztában van, hogy ilyen intim családi fotókat – már, ha azok! – még a Bors sem merne anélkül közölni, hogy arra a képek tulajdonosa engedélyt ne adott volna. Pláne Hajdú Péterrel szemben nem vállalkozna ilyen arcátlanságra, akinek bérelt tárgyalóterme van a Fővárosi Bíróságon, a cikkecskéből pedig kiderül: a lap tudja, hogy a képeket valószínűleg maga Hajdú készítette. Legalább ennyire elgondolkodtató a Bors által előadott történet is, amely szerint egy magát Zsombornak nevező, a férfitársai szórakozását mindennél előbbre tartó jótét lélek, levélben juttatta el a szerkesztőségbe. Ilyeténképpen nyilván ingyen. Ugye, ez is életszerű.

A dolog természetesen semmiképpen sem így esett meg: Hajdú Péter pr-stábja rémülten érzékelte, hogy 4%-kal esett a főnök médiamegjelenési indexe, ezért hamar ki kell találni valamit. Na, mit? Kéznél vannak ugye a januári thaiföldi úton készült képek az asszonyról – cédére kiír, boríték, kamu levélmelléklet, posta. Hogy ebben a hekkben mennyire van benne a Bors, azt éppúgy nem lehet tudni, mint azt, hogy valóban így jutott-e a címlapig a sztori, mindenesetre igen valószínű, hogy nagyon.

És ez nem is baj, hiszen ez a dolga a tabloidnak, a bulvárnak: szórakoztatni. Márpedig Hajdú Péter éppúgy része a bulvárnak, mint a Bors. Talán mindössze annyi a tanulság a történetből, hogy célszerűnek látszik ezután valamivel kevésbé fikázni Bakács Tibor, megélhetési celebbé vált kitűnő újságírót, aki talán csak a médiajelenlét érdekében lopott. Ő ugyanis legalább a saját farkával veri a csalánt a címlapért, azaz a megélhetésért. Persze az is lehet, hogy Hajdú Péter és neje célja ezzel az akcióval nem csak egyszerűen "a címlap", hanem egy bizonyos magazin címlapja. Annak a magazinnak a címlapja, amit, ugyebár, Sarka Kata eleddig oly hévvel szokott visszautasítani...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr972675201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerdesek05 2011.02.20. 21:27:23

pixel nélkül hol vannak a képek?
az állítólagos megtaláló tuti kitette volna úgy is.

Nevem Earl 2011.02.22. 09:20:46

Jól mondod, tesó. A Velveten is már többeknek feltűntek a visszásságok (van olyan kép, ahol ketten vannak, túl jó a felbontás a pár évvel ezelőtti szinthez képest, nincs pixelezetlen verzió, stb.). Médiahekk, semmi más. Szánalmas.

A legnagyobb baj mégis az, hogy a hozzám hasonló fikázók is foglalkoznak a dologgal, ami megint Tálfejű malmára hajtja a vizet.

Scala 2011.02.22. 11:09:42

hogyan csináljunk átlagos magyar nőből vágy tárgyát? A férje a stricije.
Gratulálok minden résztvevőnek, különösképpen a gyermekek anyjának.
Gondolom valami hasonló beszélgetés előzte meg az akciót:
"Kata februárban te is keress egy kis pénzt, kurva sokba van a bmw, drága volt a thaiföldi út, pedig még az aerovivát be se buktuk. A playboyt is hoznod kell, nincs mese."
süti beállítások módosítása