A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.01.23. 13:41 Harpi

Önmaga parodistája: Bayer Zsolt

Címkék: bayer zsolt az ember tragédiája madách díj

 Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...

 

 Az ember tragédiája

 

Színházi kritika a "Faji Tárgyilagos" egykorú számából.

 

Irta: Faj Lehel, két változatban

 

ELSŐ VÁLTOZAT

(A szerkesztőt tévesen úgy informálták, hogy Madách... izé, hogyismondjam csak.)

 

Az ő Nemzeti (Neumann) Színházukban (Schwarcz), amit szegény magyar (májer) közönségünkre úgy tukmáltak rá, mint sóletet a rakott káposztára, megint sátoros ünnepet ültek a fajkóbik. Valami Madách-Mohnblum Imre (Izsák) teregeti ki előttünk bankjingli képzeletének áporodott fajvirágait, egy "Ember tragédiája" című kóser pesti "világcikkben", ami lehet nagyon hasznos az ő speciális faji szempontjukból, de amihez kevés köze van a magyarságnak.

 

Ebben a darabban minden szó burkoltan a pesti közönség faji moralitásának hízeleg és öntudatlanul szolgálja a zsidó uralomvágy hegemonumentális hekatombáját. Ez a tipikusan pesti író úgy halmozza egymásra a jeleneteket, mint ahogy a tippeket halmozza a lóversenyen, ha a tatája történetesen nem pesti drámaírónak, hanem, a fajparipa érdekének megfelelően, totalizatőrnek neveli.

 

A Mózes könyvéből kivágott Ádám és Éva, akinek émelygősen szentimentális és keletien buja figurájában Weisné és Schwarcz a korzóról okvetlenül magára ismer, mindenféle alakban és sokféle körülmények között (a történelem fajpszikológiai alapon való meghamisításával) végigvonul Rómán, Athénen, Bizáncon, Prágán, Párizson, Londonon, még Grönlandba is eljutnak (hja, tehetik, tellett utazásra a chevra-kadisa alaptőkéjéből), úgy utaznak időben és térben, mint a nemzetközi zsidó vigécek, akiknek expresszvonat a bölcsőjük és a hazájuk.

 

Valami "eszmé"-ről is van szó a darabban, ami hol fellángol, hol lehanyatlik a történelmi színek folyamán - és a pesti közönség tomboló lelkesedéssel jutalmazta ezt a tipikusan zsidó gondolatot, megértve a bizományos-lelkű szerzőt, aki ezzel a tőzsdei hausse-okra és baisse-ekre akarta felhívni fajsorsosainak figyelmét. Arról nem is beszélve, hogy a francia forradalom tipikusan zsidó beállítása mintegy csendes utalásképpen a zsidó érem másik vörös (Roth) oldalára, milyen szövetségládai édes muzsika volt az erre berendezett kajla füleknek.

 

Mit mondjunk a darab meséjéről? Pesti mese ez, a Lipótvárosból, különféle korokba "átszerelve": Ádám (Ádler) és Éva (Epstein) történelemszállító cég móricka-elképzelése a fáraóról (most divatban van Tutankhamen!!), Militádésről, Tankrédről, Keplerről, Dantonról: élőképek, amiket komptoarista jinglik és rüfkék adnak elő a zsúron. Közönség és szerző megértették egymást a színészeken keresztül, akiknek nagyrésze szintén zsidó származás.

 

Mindebbe mi már belenyugodtunk - de azt már mégsem lehet szó nélkül hagyni, amit a ruhatárban hallottam, kilesve két hitsorsos beszélgetését, akik nem vették észre, hogy jelen vagyok. Ez a zsidó azt közölte a másikkal, hogy két libát vett és a szavaiból határozottan kivettem - ezt tanúkkal is igazolom, - hogy az egyik liba fehér volt, a másik pedig barna!

 

Nem tudom, szabad-e még ebben az országban kifejezést adni a magyarság sorsát féltő, zsidókézen elnyomott nemzeti gondolatnak, - de mint ennek az elnyomott magyarságnak utolsó végvára és lelkiismerete, kötelességemnek tartom ezúton felhívni az igazságügyi és kereskedelemi minisztereket, hajlandók-e végre rendet teremteni és energikusan, minden kertelés és "jogrendi" érzékenykedés nélkül felszólítani a zsidót, hogy süsd meg zsidó a libát, mért nem vettél egyformát?!! Mert ha nem - mi majd jogrend és miniszter nélkül fogjuk megkérdezni tőle, - de abban nem lesz köszönet!!

 

 

MÁSODIK VÁLTOZAT

(Kiderült, hogy dehogy! a nagyapja se!)

 

Tegnap cikkünkbe néhány értelemzavaró sajtóhiba csúszott. Igy a "magyarság legnagyobb értéke" helyett "zsidó zagyvalék"-ot, "hatalmas műalkotás" helyett "kóser pesti bűzbombát", "valódi drámai remekmű" helyett "zsidó jingliknek való zsargonirodalom" szavakat szedett a szórakozott szedő. Mint utólag értesültünk, Madách Imre elsőrangú eseménye irodalmunknak és így kérjük az egész cikket, mint értelemzavaró sajtóhibát, tárgytalannak tekinteni. Egyébként a zsidó szedőt, aki az egész bajt csinálta, már eltávolítottuk nyomdánkból.

 

(In: Karinthy Frigyes: Így írtok ti – 1912)

Nem, kedves Bayer Zsolt, te nem Karinthy pandantja vagy, hanem Faj Lehelé. És még csak nem is vagy új: majd' egy évszázad óta fel vagy találva, ki vagy figurázva, és röhögve van rajtad. Minek ide Karinthy? – önmagad paródiája vagy. Meglehet, viccből kaptad a díjat, és csak te nem nevetsz rajta... Habár – ezen a tréfán sokan nem nevetünk...

242 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr582607104

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Önmaga parodistája: Bayer Zsolt 2011.01.23. 20:55:48

Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...

Trackback: Pornósnaptárat az iskolákba! 2011.01.23. 18:37:36

A hír: Bayer Zsolt Európa elrablásáról. Egy mondatban: Ebből is látszik, hogy Bayer Zsolt sosem járt iskolába, mert akkor tudná, hogy egy 11. osztályos diák inkább vágyik sztárok, jó megjelenésű nők/férfiak fotójára, mint keresztre feszített Jézusokra.

Trackback: Mire is kell a médiatörvény? 2011.01.23. 14:11:34

A Fidesz nyugat felé többször úgy próbálja eladni a médiatörvény szigorát, hogy az antiszemitizmus és a rasszizmus megfékezésére kell:Martonyi János: "a médiatörvény az emberi méltóságot veszi védelmébe, illetve elítéli a gyűlöletpropagandát, a r...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csezmiczei Vitéz János 2011.01.23. 14:14:33

Csak az a vicc, hogy miközben kitüntetik Bayer Zsoltot, külföldre azt reklámozzák, hogy az antiszemitizmus ellen kell a médiatörvény szigora. Így azonban kicsit átlátszó a dolog.

egyenlito.blog.hu/2011/01/22/mire_is_kell_a_mediatorveny

P.mester 2011.01.23. 15:09:04

Csak rá kell nézni a képre, közben a kultúrára gondolni, és megkapjuk a választ az első mondatban feltett kérdésre.

DennisMoore 2011.01.23. 16:07:46

Karinthy ha elne,imadna Bayer Zsoltot....
Micsoda zsenialis anyag,amin rohogni, rohogtetni lehet...

Éhesló 2011.01.23. 16:42:36

Bőrönd?
Repjegy?
Állampolgárság?

Akkor rendben van minden: lehet nácizni!
Ilyen kellemes vasárnap koraeste enniy kell a zindex címlaphoz, nem több.
Penzum letudva, lehet a pénztárhoz fáradni!

lolperec 2011.01.23. 16:47:10

ez kiez?
alulképzett vagyok, ha nem ismerem, vagy pusztán szerencsés? :D

Link Elek 2011.01.23. 16:57:21

bayer korunk egyik legnagyobb magyar iroja.
2/3 megmondta.

irodalmi nobel dijat is csak azert nem kap, mert ...

/s

puszták éhes vándora 2011.01.23. 16:59:42

Ha játszhatunk az idővel: Bayer Zsolt Madách Imre díja = mintha Adolf Hitler Nobel Béke-díjat kapott volna!

Anti Anyag (törölt) 2011.01.23. 17:00:02

Nekem pedig az, hogy a ballib újságírók többségével ellentétben nem csak tud írni, de el is olvassák.

Nádasi Balázs 2011.01.23. 17:01:13

Nem ciki neki ennyi magyaroidióta között lenni?
Nem ciki neki.

snakekiller23 2011.01.23. 17:15:18

@Anti Anyag:

Olvasni a Blikket meg Storyt olvassák a magyarok az a nagy büdös helyzet. De legjobb esetben is Magyar Nemzetet és Népszabót, a Hírlapot alig valaki.

csi szi 2011.01.23. 17:15:27

Bayer tud írni, csak hát olyan wassalbertesen szentimentálisan.
Szolgálta ő már a ballib oldalt is, a Blikk, a Népszabadság és a 168 óra szerzője volt. Akkor persze a posztoló itta volna a szavait, és ha ott marad, nagyra tartaná, attól tartok, hogy a t. bloggazda sem különbözik annyira "Faj Leheltől" ez a cikk például biztos elnyerte volna az elismerését:
preview.tinyurl.com/62w4snh

csi szi 2011.01.23. 17:18:19

Mármint Bayer Zsolt cikkei Horthyról és a kirúgott SZDSZ-es rádiósokról a Népszabadságban :)

exlex 2011.01.23. 17:19:21

A kurva anyátokat, Bayer Zsolt gyalázok. SZOPJATOK LE!

Csezmiczei Vitéz János 2011.01.23. 17:22:51

@exlex: Te most azt akarod bizonyítani, hogy Bayer Zsolt tényleg ilyen rossz hatással van az olvasóira?

Balangó 2011.01.23. 17:29:34

Tudom, hogy kellemetlen a médiatörvény miatt külföldön nyomulók névsora, de ne haragudj, Harpi, nem Bayer tehet róla, hogy túlnyomórészt zsidók.
Másnak is feltűnt.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 17:30:16

Bayer nem szereti a zsidókat. Lehetséges.
Muszáj szeretni őket?
Nem.
Uszított ellenük?
Van rá törvény?
Mivel van, tessék beperelni uszítás miatt.
Ha meg nem, ne nácizzunk, mert senki, semmilyen csoport szeretésére nem kötelezhető senki.

Bayer tehetségesen ír, s aki vitatja, nem ért a magyar nyelvhez.

Ám tény, h 2 hete megint túl nagyot csapott bele a lecsóba, s azért megérdemelne ő vagy az MH egy 1-2 millás büntit az NMHH-tól.

Jót tenne Bayernak, az NMHH-nak, az ország lelkének is.

Ennyi.

Jaaaa, és még vmi: a poszt szar. Blogbejegyzésnek legalábbis nagyon szar.

Bundili 2011.01.23. 17:35:51

Tényleg szar ez a poszt. Az ujságírók közül Bayer a legtehetségesebb és a legjobb író! Az lehet, hogy utálja a balliberálisokat, ez szíve joga, mint a többi millióknak is! Ettől függetlenül remek cikkei vannak.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.01.23. 17:39:23

@malacz69 eurofanyalgó: Ez mind szép és jó, csak sajnos Magyarországon jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás, így nem hiszem, hogy a magyar bíróság valaha is el fogja ítélni Bayer Zsoltot uszítás miatt. Továbbá az NMHH sem fogja megbüntetni őt. Akkor járnának el a médiatörvény szellemében, ha megindult volna már a vizsgálat. Büntetés nem, mert az ugye nincs júliusig, de egy enyje-bejnye azért beleférne.

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2011.01.23. 17:41:45

Nem akartok esetleg egy Bayer Zsolt a legjobb magyar író facebook csoportot létrehozni? Biztos összejön 1 millió like. Hehe...

snakekiller23 2011.01.23. 17:42:13

@malacz69 eurofanyalgó:

Volna egy sokkal-sokkal egyszerűbb megoldás: Bayer ötös számú párttagkönyvét rituálisan széttépni és szóba sem állni Szélessel meg az őrültekből és senkiházi talpnyalókból verbuvált médiájával. Mármint kultúremberek között ez az egyszerűbb és nyilvánvalóbb.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.01.23. 17:48:24

@malacz69 eurofanyalgó: :DD
bezzeg a Te blogod!!
az már valami!!

hogy van a Miniszterelnök Úr?

klacus 2011.01.23. 17:51:44

@puszták éhes vándora: Adolf béke Nobelt díjat nem kapott, de volt a Times magazin év embere....

az emlékezeted kontraszelektív és igen rövid, vagy tájékozatlan esetleg tudatlan vagy.

Ahogyan Voltere és Rossueau is fasiszta volt a Te megítélésed alapján.

pedig: Szabadság Egyenlőség Testvériség.

Ezt persze csak az európai fehérekre értette, az afrikai és amerikai származékokat nem tekintette "Isten gyermekének". Csupán ezekről a dolgokról nem sikk beszélgetni.

Mensikov 2011.01.23. 17:52:50

Ez már az enedik blog ..szomtudja a médiatörvényről és BZS-ről.. Tökre ráértek...

csi szi 2011.01.23. 17:53:16

Bayer Zsolt Népszabadság 1994.június 1.

"Rögeszmémmé vált, hogy a most leköszönő koalíció Horthy újratemetésekor vesztett el végképp mindent.

Mert ugyan magára haragította a társadalom majd minden szeletét, mert nyelvhasználatában és hatalmi külsőségeiben úgy tett, mintha nem történt volna meg Magyarországon egyfajta társadalmi modernizáció, s mind a mai napig ismeretlen fogalom lenne a társadalmi mobilitás, mert nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy átestünk már egy kívánatos és egészséges szekularizáción, így pedig az autópályák felszentelése nem egyéb közröhejnél – tényleg, ne csináljunk Krisztusból bohócot! -, de ezek „apróságok”. Kenderesen veszett el végképp minden. A kormányzó sírjánál nyilvánult meg az új hatalmi elit azon szándéka, hogy az elmúlt negyven évet zárójelbe téve, Kádár diktatúráját Horthy embertelen és tisztára moshatatlan rendszerével „haladja meg”.

Ezt nem lehetet beadni hajdani hárommillió zsellérnek, cselédnek, s az ő utódaiknak

Ráadásul a kakastollas csendőrkalaphoz szűrt, lajbit öltöttek, „népben-nemzetben” gondolkoztak, vidék- meg kert-Magyarországról beszélek és megvetették a züllött, a liberális városlakókat.

Úgy tűnik, Horthy sírja mellől nehéz üzenni a népnek.

Úgy tűnik, a Puszták Népe gyökértelen, identitás nélküli embereket látott tolongani a sír körül.

A Magyar Demokrata Fórum négy választókörzetben tudott győzni. Az I. II. XI. és XII. kerületben. Egyszerűbben a Várban, a Rózsadombon, a Gellérthegyen és a legelegánsabb budai zöldövezetben.

Ezt lehetetlen nem észrevenni. És nagyon nehéz erről sértés nélkül bármit mondani. De az okokat mindenképpen meg kell vizsgálni. Egy alapos szociológiai felmérés szükségeltetik a négy kerület lakosságáról. Azt hiszen, igen tanulságos lesz. Mint ahogy az is, vajon az „urbánus”, a „Nagykörúton belüli” SZDSZ miképpen tudott minden fővárosi kerületben veszíteni, s vidéken nyerni.

Addig is, amíg a felmérések elkészülnek kimondhatjuk, hogy „kert-Magyarország” odafenn van a Rózsadombon. Kicsi kert, de legalább művelt.

Hogy is hívták régen? Káderdűlő…

Ha igaz, akkor ott lakik a keresztény-nemzeti újpolgárság.

Ennyit egyelőre az MDF társadalmi bázisáról."

csi szi 2011.01.23. 17:56:11

Bayer riportja a Rádiós fekete péntek - 1994. március 5. -eseményeiről, amikor több mint száz rádióssal közölték, hogy felmondanak nekik.

Magyar Rádió, péntek délután, 14 óra előtt néhány perccel. A Márványteremben megjelent elbocsátottak és a még el nem bocsátott szimpatizánsok elhatározzák, hogy tiltakozó levelüket személyesen nyújtják át Csúcsnak.

A mintegy kétszáz ember elindul az alelnöki folyosó felé. Először Pásztor Magdolna sodródik mellém a tömegben.

- Ön a Napközben szerkesztője volt, ma kapta kézhez felmondólevelét. Mi oka lehet ennek, azon kívül, hogy ön Mester Ákos felesége?

- Talán más oka is van. Még az "átkosban" lettem főmunkatárs, s az elmúlt évben lettem vezető szerkesztő. Igen, Mester Ákos felesége vagyok, s ezt büszkén vállalom. Egyébként azt gondolom, hogy a szélsőjobboldal nyomul előre, s emberei megpróbálnak jobb pozíciót kiharcolni maguknak meg az MDF-nek. Nem akarok jósolgatni, de két hónapot még kibírunk.

Szénási Sándor, 168 Óra.

- Baráth József úgy fogalmazott a gyűlésen, hogy azok vannak nehezebb helyzetben, akik maradnak. Ön is így látja?

- Igen, szegények megpróbálnak mindenfélét kitalálni. Van, aki már felmondott, van, aki abban bízik, hogy majd külsősként foglalkoztathat bennünket - nem tudom. Szerintem alig fognak ide bejárni és menekülni fognak ebből a házból. Ebben a házban a hideg, a sötétség és a butaság uralkodik.

- Úgy tűnik, akadtak hullarablók, akiket oda lehet állítani a most kirúgott főszerkesztők helyére. Akik maradnak, hogyan tudnak majd dolgozni ezekkel?

- Nincs mit mondanom erre, hetek óta ez a legnagyobb dilemmánk. Azt hiszem, erre nem lehet kollektív döntést hozni, itt csak egyéni válaszok születhetnek. Akik viszont elvállalták a hóhérmunkát, azoknak nincs bocsánat. Ez pedig semmi mást nem jelent, mint azt, hogy a választások utáni tisztességes Magyar Rádióban ezeknek az embereknek nincs helyük.

Felérünk az alelnöki folyosóra. Dr. Csúcs nincs a helyén, orvoshoz ment. Mindenki tehetetlenül álldogál az alelnök szobájában, amikor az egyik rendész közli, ha nem hagyják el azonnal a helyiséget, ki kell hívnia a rendőrséget. Ez volt az orvoshoz siető alelnök utolsó utasítása...

Vissza a Márványterembe. Valaki útközben még megjegyzi, hogy az esti Híradóban valószínűleg lesznek képek az alelnök összetört szobájáról. Nevetés. Tényleg nevetséges...?

Ekkor még csak Vajda Zsuzsa, a Mindennapi gazdaság című műsor szerkesztője az egyetlen, aki nem kapott felmondólevelet, ellenben felmondott magától.

- Ön azt mondta a gyűlésen, hogy a rádióban hétköznapi fasizmus zajlik. Mire gondolt?

- Itt embereket akarnak egymással összeugrasztani. P. Szabó József ma reggeli "produkciója" pedig maga volt a szadizmus. Ahogy össze-vissza beszélt, miközben mindenki csak arra várt, hogy közölje a névsort. S még annyi bátorság sem volt benne, hogy a tényeket egyenesen a képünkbe vágja. Azoknak a nevét olvasta fel, akik maradnak. Össze is tévesztett neveket, egy kirúgottnak utólag mondta meg, hogy "bocsánat, tévedtem, maga mégis...". Itt hónapok óta a félelem légkörében élünk. Egyszerűen kibírhatatlan.

- Ön felmondott. Ez morális vállalás?

- Igen. Önmagamban tisztáztam, hogy ebben a mocsokban nem dolgozom tovább. Mégis azt mondom, hogy nem állhatnak fel az emberek, nem állhat fel mindenki...

Fél három. Híre megy, hogy Tarnói Gizella is beadta felmondólevelét.

- Igaz a hír?

- Igen. Már hetekkel ezelőtt elhatároztam. És örülök, hogy akkor nem adtam be, mert akkor még valószínűleg beleírtam volna minden okot, s leírtam volna mindazt, ami a lelkemet nyomja. De itt senki nem érdemel semmilyen érzelmet. Azt gondolom, hogy egy ilyen tisztogatás után mindenkinek fel kell tennie a kérdést magának: belépett volna-e ehhez a céghez? Én nem léptem volna be azok után, amit itt műveltek.

- Ha mindenki elmegy, akkor viszont tényleg csak azok maradnak, akikkel mindent el lehet végeztetni.

- Egyszer, úgy háromnegyed évvel ezelőtt már meggyőztük magunkat ezzel az érvvel. Azt hiszem, igazán egyenes gerinccel akkor lehetett innen távozni, amikor Mihancsik Zsófiék elmentek. Azóta minket is lerágtak és kiköptek ezek. Méltányolom azokat és azoknak az érveit, akik maradnak, de én ezt már nem tudom vállalni.

- Én bízom abban, hogy legközelebb akkor készítek ezen a folyosón interjút, amikor önök már mind visszajöttek.

- Nem tudom, hogy bízhatom-e ebben. Félek, hogy ez nem így lesz...

- Ne sírjon, kérem. Viszontlátásra.

Bayer Zsolt

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.01.23. 18:00:02

@Bundili: "Az ujságírók közül Bayer a legtehetségesebb és a legjobb író!"

LOL

Fogunk egy random jobber trollt a mandiner híroldalán, megtanítjuk helyesen írni (mondat lején nagybetű, mondatvégén pont) adunk a kezébe egy 5-ös számú párttagkönyvet és készen van Zsóti: pár felpufogtatott jobber panel (gonosz ballisbsik bal-bla-bla) egy két mucsai paraszt illetve állatias megnyilvánulás, a szokásos zsidózás, osz'jónapot!

úgy látszik ennyi elég a Madách-díjhoz :)

csi szi 2011.01.23. 18:06:44

@.Pierre Bezuhov.: Ugyan, a fent idézett cikkei neked is tetszettek volna!

sorica123 (törölt) 2011.01.23. 18:12:12

@Éhesló: enniy, enniy, okoska. Ideges vagy, azért ütöttél mellé? Bántották a főideológus urat?
@.Pierre Bezuhov.: hát nekem is elég rejtélyes volt, hogy pont Bayer kapta a díjat. A politikai agyhugyköve egy dolog, de hát nem is jó író. Nem szakmai döntés volt ez, hanem megmutatták, hogy annak adják a díjat, akinek akarják. Ha Bayer analfabéta lenne, lehet akkor is nekiadták volna, - mert megtehetik, pukkadjon akinek nem tetszik!:///

nagyat 2011.01.23. 18:15:07

mit kapott???? Madách-díjat??? ennél már nincs lejjebb!!!!

puszták éhes vándora 2011.01.23. 18:16:05

@klacus: Igazad van mindenben, bocsánat, hogy élek. Indulhatsz BZS-t tömjénezni!

Kandabula 2011.01.23. 18:22:40

Szomorú történet. Kapja B.Zs., felkészül:?

Lucernaböde 2011.01.23. 18:24:04

Bayer Zsolt egy remek újságíró. Gratulálok a díjának. Csak így tovább Zsolt, írd meg az igazságot kérlelhetetlen következetességgel és nem akármilyen történelmi és irodalmi tudással a hátad mögött.

Hajrá Zsolt !

2011.01.23. 18:24:54

@csi szi: bocs, hogy OFFos leszek, de látom, hogy neked van archivumod. Csak 168óra, népszabó?
Engem egy 1997-ből való MN szám érdekelne roppant mód, aminek egy teljes mellékletében a heti7es kapcsán irgalmatlanul nekiestek a pesti humornak és annak képviselőinek.
Nincs meg vél.?

Rigor_mortis 2011.01.23. 18:30:24

@klacus: Majd akkor fasisztázd Voltaire-t és Rousseau-t, ha le tudod írni a nevüket, te bunkó!

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2011.01.23. 18:31:24

Bayer és a tehetség? Na neeee..
Értelmes cikket nem olvastam még tőle pedig már régóta utálom.

belekotty 2011.01.23. 18:32:39

@Csezmiczei Vitéz János: exlex egy elmebeteg. Minden blogból kiutálják.

tintamin 2011.01.23. 18:33:08

Zsoltinál - a szlovák rendszámával - kevés skizofrénabb arc létezik a széljobbon.
Bár az egész oldal az.

Ha mondjuk kiderülne, hogy a Vezér ki nem állhatja Zsoltunkat, olyan vehemens szélsőbalossá válna seperc, hogy büszke lenne rá Rákosi elvtárs is:)

Vagy itt van Novák Elődke, aki miközben éljenzi, hogy a médiatörvény fellép(ne) az antiszemita tartalmak ellen, épp a kurucinfót szerkeszti.

Agyrokkantak mind.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2011.01.23. 18:33:12

@Vitáz van Bánegressy: 1997-ben nem nagyon kritizálhatták még a Heti Hetest. Mert az akkor még nem létezett.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 18:34:51

@csi szi:

Kb. fél éve lehetett, h személyesen kért Csurkától bocsánatot az ilyenekért. Mondta, Csurkának sok mindenben igaza volt akkor, ma már látja.
Mellesleg valóban, még ha.... tudjuk...

tintamin 2011.01.23. 18:35:58

@Lucernaböde: "Bayer Zsolt egy remek újságíró. Gratulálok a díjának."

Amúgy minden O.K. otthon?....

csi szi 2011.01.23. 18:36:39

@Vitáz van Bánegressy: Nincs archívumom, csak a gugli. :)

2011.01.23. 18:36:43

@dino vercotti: Bocs, akkor 1999. Lényeg, hogy ez egy "nagyon sikerült" szám volt.
Mármint ez a melléklet.

szamarhegy 2011.01.23. 18:37:28

A poszt (pár sor kivételével) egy 98 éves kritikáról szól (ahol Madáchot és az Ember tragédiáját minden második mondatban zsidózza FH) és Karinthy pár soros pikírt reagálásáról. Az aktualitás, hogy FH szellemiségének 'méltó' örököse, Bayer Zsolt Madách díjat kapott a héten (Berek Kati és Sinkovits Imre mellé kerülve...).
A blog és a 98 éves idézet nem Bayer Zsolt tehetségéről szól, hanem arról a szellemiségről, amely BZS képvisel és, ami már Madáchot és az Ember tragédiáját is a zsidóság kulturális erőszakának a magyarok felett próbálja beállítani és amely ellen (mármint a zsidózás posványa) Karinthy is felemelte a szavát. Segítek, Bayer-nek adhat bárki, bármilyen díjat, akkor se kerül egy 'kávéházba' Madách-al, vagy Berek Katival és Sinkovits-al, az ő helye a Faj Lehelek között van.

Rob67 2011.01.23. 18:42:08

De ki a fasz ez a bayer?
Életemben nem láttam és nem olvastam tőle semmit. Valamit letett az asztalra vagy csak evett róla?
Zsozsesz jelentkezz ha van respekted és bármilyen értékelhető munkáságod.
Mert eddig egy darukezelő messze nagyobbat alkotott. Írj még egy kicsit, hátha észrevesznek...

Ma Baker 2011.01.23. 18:46:13

Ez egy cikk? Nekem ugyanolyan "röfögésnek" tűnik, mint Bayer cikkei.
Szánalom a színvonal mindkét oldalon.

Mellesleg kínos lehet, hogy mostanában nem fognak ömleni a díjak a bal oldalra, mint eddig.

sztrugackij 2011.01.23. 18:46:20

@Lucernaböde: Történelmi tudása tévedéseken és szándékos ferdítéseken alapul,irodalmi stílusa az ált. iskola szintjét tükrözi.
A "kérlelhetetlen következetességet" bayer zsolttal egy szövegkörnyezetbe helyezni pedig enyhén szólva is nevetséges.Tényleg nem tudod,hol kezdte a karrierjét?Ennyire nem lehetsz hülye,vagy minket nézel annak?
Egyébként a magadfajtának nem igazán lényeges a történelmi és irodalmi tudás.Legfontosabb a zsidózás,komcsizás,cigányozás és libsizés.Igaz magyarnak ez melengeti a szívét.
Ilyenkor tényleg örülök a román származásomnak.

Pistie 2011.01.23. 18:47:59

Ki a büdös franc az a Bayer Zsolt? A napokban jó sokat olvasni róla, de ha ennyire szar, akkor ne olvassátok. Én sem olvasom. És tényleg nem tudom hogy ki :-)

egyittlakó (törölt) 2011.01.23. 18:54:15

Az a csóka a képen, aki a náci balfaszok között lépked, nem zsidó vallású véletlenül?

Kandabula 2011.01.23. 19:12:27

Szerintem jól van ez így. Sose kerekedett volna ki személye körül egy ilyen vitaszerűség. Sose tudtuk volna meg, hogy korábban miket írt, hogyan foglalt állást, azt pedig végképp nem, miszerint: "Az ujságírók közül Bayer a legtehetségesebb és a legjobb író!" Ez a demokrácia! Tanítgatjuk egymást, formálgatjuk egymást, informáljuk egymást, lerágjuk a hályogot egymás szeméről. És mindezt végig polgárian, kulturáltan, finoman. Mint hősünk cikkei általában. Kell nekünk egyáltalán ez a kibaszott Európa? Megvagyunk egymás között. Kaja lényegében még van, fedél... no, az nem mindenkinek, viszont egymást is simán ki tudjuk zsákmányolni, nem vagyunk a külföldre rászorulva. A szar igenis maradjon határainkon belül! Akkor háborítatlanul dagonyázhatunk benne.

Lucernaböde 2011.01.23. 19:12:57

@tintamin:

Szoktam olvasni Bayert a Magyar Hírlaban. Nagyon jól, remek stílusban ír és nagyon jó meglátásai vannak. Nálatok, törpe minorításban tengődő liberáliséknál ez lehet, hogy nem szokás, nálunk, normáliséknál az és bármennyire furcsa ezerszer 1 Bayer mint egyszer egy Tótaw.

tintamin 2011.01.23. 19:15:24

Juteszembe, Lovaspista is hogy eltűnt, miután Tasnádi (aki egy ocsmány, alja maffiózó, mint tudjuk) nagyon konkrétan leosztotta még a Sajtóklubban, hát az óriási volt:)

Lucernaböde 2011.01.23. 19:17:40

@Pistie:

Megmondom: egy igazságot kimondó ember mind írásban mind riportjaiban. Remek ember, kifejezetten bírom azzal együtt, hogy műsoraiban nem egyszer keményen fejezi ki magát.

gyöngyök 2011.01.23. 19:19:01

Antianyag: a pornófilmeket is többen nézik, mint az Ember Tragédiáját, mégsem mondhatjuk , hogy azok irodalmi művek.
Attól, hogy Bayert sokaknak van gyomra olvasni, csak annyit jelent, hogy a minden ember lelke mélyén szunnyadó szőrnyet sokból elő tudja csalogatni.

Lucernaböde 2011.01.23. 19:20:46

@sztrugackij:

Kár, hogy nem így van, mert különben igazad lenne. De nincs, mert igencsak mély és tiszta vizű kútból táplálkozik a tudása.

Persze a felállás a szokásos: a ballibnek mindenki egy utolsó állat aki ki meri mondani az igazságot a legendás és országot romba döntő elkúrásról és hazudozásokról és közpénzfosztogatásokról.

Lucernaböde 2011.01.23. 19:23:26

Van itt vagy hat félidióta libero takarítatlan, fostól megpállott, kivörösödött viszkető seggel és pofáznak bele a szellemi vákuumba ami kétméteres környezetükben automatikusan és permanensen mindig fennáll.

A másik oldalon meg van pár millió normális ember.

No, ennyi...

tintamin 2011.01.23. 19:23:57

@Lucernaböde: Nem akarok lemenni a te alacsony színvonalú személyeskedő stílusod szintjére, mert bekerülnék a trollok táborába, és ott nincs jó hangulat, csak az izommunka, meg az indulatok:) Csak gondoltam, ha ekkora a vehemencia, megkérdezem, minden rendben van-e a családban.
Mindig érdekelt, ki olvassa BZS-t, most már sejtem:))
Megy a mantra rendesen.

Sajnálom Zsoltit, ilyen zsigeri gyűlölködésben leélni az életet elég szar lehet.

egy maréknyi dollár 2011.01.23. 19:26:18

Faj Lehel kritikája(első változat) maga is Karinthy paródiája!
Tényleg, Karinthy-gyűrűt nem kap ez a bendős skribler?
Bocs, csak vicceltem.

tintamin 2011.01.23. 19:27:10

@Lucernaböde: "Van itt vagy hat félidióta libero takarítatlan, fostól megpállott, kivörösödött viszkető seggel és pofáznak bele a szellemi vákuumba ami kétméteres környezetükben automatikusan és permanensen mindig fennáll."

Váó, nem akarsz blogot indítani?
A lucernabode.blog.hu még szabad. Vagy itt biztos nem, mert ez a mocskos balliberalista gépezet része? :D

Egyébként hajaz a stílusod BZS enyhén romantizáló-cikornyás stílusára, véletlen lehet?

Lucernaböde 2011.01.23. 19:27:26

@tintamin:

Naja ! Ilyenkor jön az "alacsony színvonalú" , meg "személyeskedő" kötelező liberális pöcsételés érvek helyett. Pöcsételjé libero !

Szarunk rád ! Érted ?

S Z A R U N K R Á D !

A kutya ugat, pontosabban ez esetben a nyálcsorgató, valóságképtelen félidióta liberó vinnyog, a karaván meg halad... :)

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:28:47

Valami nem stimmel,....Madách nem volt náci .

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:32:06

@Lucernaböde: Ez a karaván asszem elérte a csúcsát kishazánkban . Innét szép lecsúszni nácik . Nagyon túlnőttétek magatokat , mint a sógoroknál pár éve , csak ott már észretértek....

Parajpuding 2011.01.23. 19:32:43

Én egy hosszú-hosszú sort "látok", ahogy az első ember farában a második feje. Aztán a másodikéban a harmmadik feje és így tovább. Mindenki behelyettesítheti a farok és fejek tulajdonosait. Az első mindig OV. Egy változat:
OV- BZS - Lucernaböde - Schindler Pistája
Látom mindenki megtalálta a helyét:)

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:34:10

@Lucernaböde: Remek ember ,...mi ? Véged lenne,....ha véletlenül nem szeretné a lucernát...(vagy a bödét)

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2011.01.23. 19:35:03

Fideszesek osztanak fideszes díjakat fideszeseknek.

Ennyi.

Az elnöki tekintélyt pofán vágták Schmitt Pállal, most a kultúrát kezdik ki Bayer Zsolttal.

Majd amikor a József Attila Díjat megkapja valami komisszár, és az olimpiai csapatba pártkönyvvel lehet bekerülni, az lesz a jó világ!

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:36:05

@egy maréknyi dollár: Ne olyan hangosan.....már lenyúlták a Kossuth-díjat is, nem tudtad ?? Mostantól csak jobber fog kapni...

Lucernaböde 2011.01.23. 19:36:25

@Schindler Pistája:

Egyetértek. Tudod, azok a legendás, porlepte bőröndök a legszükségesebb holmikkal ha majd egyszer beindulnak az orbán-hordák...:) Csak valahogy azok a bőröndök az istennek sem mozdulnak meg, már a pókcsaládok sokadik generációja szövi be őket hálóval és háborítatlan békében vadásznak a sötét padlásra tévedt legyekre. Ellenben furcsa mód pont e bőröndök rettegő tulajdonosai birtokolják MO legszínvonalasabb, legzsírosabb pozícióit. Nem értem én ezt sehogyse, na...

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:36:52

@kolbászoszsömle: A Kossuth-díjat már annektálták....

Lucernaböde 2011.01.23. 19:37:08

@kíváncsivagyok:

Nézd a náci jelzővel jobb ha vigyázol.

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:39:00

@Lucernaböde: Óóó , ...persze ti ahhoz vagytok szokva, hogy EINSTAND ...rekvirálás stb. ....nem próbálnátok meg egyszer dolgozni is a javakért ????

gitáros 2011.01.23. 19:40:36

@Lucernaböde:
Miért, nem az vagy, köcsög? Legalább vállald fel...

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:41:12

@Lucernaböde: Az országban jelenleg Nemzeti Szocialista uralom van és épül ! A Nemzeti Szocialista pedig náci ! Az országban jelenleg a legelső pedig kicsoda , ? ...na ki ?

Lucernaböde 2011.01.23. 19:41:53

@kíváncsivagyok:

Nem tudom miről beszélsz. Ha a Török Zsolt nevű félkegyelmű szövegeit böfögöd vissza mint egy automata akkor inkább kerüljük egymást. Ha van önálló, érvekkel alátámasztott, autonóm gondolatod akkor gyere elő vele !

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:42:18

@Lucernaböde: Nem vagytok még annyian ,....hogy vigyáznom kelljen ....

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:44:00

@Lucernaböde: Ha a stílus maga az ember,....akkor kőkemény náci vagy....ehhez nem kellenek pontról pontra érvek , elég egy félmondatot elolvasni tőletek .

Lucernaböde 2011.01.23. 19:44:09

@kíváncsivagyok:

"nem próbálnátok meg egyszer dolgozni is a javakért ???? "

Mi ??? Miről beszélsz ? Most te aztat böfögöd, hogy aki Bayert olvas és netán tetszik nek, az nem dolgozik ?

Vagy mi ?

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:45:16

@kolbászoszsömle: Schmitt meg aspirál a Kazinczy - díjra......

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 19:46:56

Egyetértek. Tudod, azok a legendás, porlepte bőröndök a legszükségesebb holmikkal ha majd egyszer beindulnak az orbán-hordák...:) Csak valahogy azok a bőröndök az istennek sem mozdulnak meg, már a pókcsaládok sokadik generációja szövi be őket hálóval és háborítatlan békében vadásznak a sötét padlásra tévedt legyekre. Ellenben furcsa mód pont e bőröndök rettegő tulajdonosai birtokolják MO legszínvonalasabb, legzsírosabb pozícióit. Nem értem én ezt sehogyse, na...
Erről beszélek.....a javakat nem irigyelni kell BÁRKITŐL , hanem dolgozni érte...

Lucernaböde 2011.01.23. 19:47:00

@kíváncsivagyok:

No, több oldalról kellene megvilágítanom azt a silány minőségű marhaságot amit írtál, de lehet nem szánok rád ekkora energiát. Mindössze egy megjegyzésem van: a stílus nem maga az ember.
Másrészt a stílus dinamikusan változik nálam attól függően, hogy normális emberrel, vagy egy megrottyant szellemi talapzatú liberóval van dolgom. Legyél normális akkor majd másképp beszélek veled, bár erre az esély sajnos nagyon kicsi.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 19:47:03

@Parajpuding:

Gratulálok, te különb vagy, mint BZS és akiket bírálsz.
Ez szép volt. Míves.

nagyat 2011.01.23. 19:49:17

Szegény Madách, nem tehet róla! 2010 októberében 102 neves személyiséget méltatott a kormány Kossuth és egyéb díjakra, de nem volt közöttük egyetlen író sem! Végre találtak egyet, aki nem csak tollát, de a nyelvét is használja....

sztrugackij 2011.01.23. 19:50:09

@Lucernaböde: Nem olvastál túl sok Wass Albertet?Visszaköszön a stílusa.
Bayer amúgy tökhülye ,igénytelen,fröcsögő írásait azok istenítik akik ugyanezen a szellemi színvonalon tengődnek,és orgazmusuk van egy zsidózó cikk olvasása közben.
Szerencsére olyan kevesen vagytok,még a pártújságotokat sem bírjátok nyereségessé tenni.
Na majd a viktor besegít.Ceausescu idejében nálunk kötelező volt az előfizetés a pártlapra.
Nem ez lenne az első lenini ötlete.

moncayo 2011.01.23. 19:52:09

Nyakamat rá, hogy Zsolti vérében azért kering némi zsidó rész. Az ilyenek szoktak a legnagyobb zsidózók lenni. Anno ez így volt a III. Birodalomban is. No meg kommunista múlt, azok is ilyenek, lásd Járai, Matolcsy, de Gyurcsány is. Bár az utóbbi, ha akarná se tudná letagadni a múltját.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 19:53:56

@kíváncsivagyok:

Te sík hülye vagy...
..de végül is Magyarország nem a hegyeiről híres.

fakopács 2011.01.23. 19:57:43

@Lucernaböde: A stílus maga az ember(ember?? a te esetedben? ugyan!). A te stílusod kb. a patkány szintje.

fakopács 2011.01.23. 19:59:02

@Lucernaböde: "Naja ! Ilyenkor jön az "alacsony színvonalú" , meg "személyeskedő" kötelező liberális pöcsételés érvek helyett. Pöcsételjé libero !

Szarunk rád ! Érted ?

S Z A R U N K R Á D !

A kutya ugat, pontosabban ez esetben a nyálcsorgató, valóságképtelen félidióta liberó vinnyog, a karaván meg halad... :) "

A stílus maga a - patkány.

Kandabula 2011.01.23. 20:04:18

@Schindler Pistája: B.Zs. stílusában: akkor rábasznál. Most még van kiket gyűlölnöd, ezt követően mást gyűlölnél. Mert valószínűleg tehetségtelen vagy, frusztrált, kisstílű. Otthon minden rendben? Egyszerűen: ilyen vagy. Nem baj, ilyen az ember.

sztrugackij 2011.01.23. 20:05:09

@Lucernaböde: A bayerolvasás csak melléktünet.Arra próbáltak rávezetni,hogy ti nácik mindig speciális módszert használtok az egyéni tőkefelhalmozáshoz,csak az a baj ,hogy a végén mindig rábasztok,és teleríjjátok egész Európát.

Antifaszok Réme 2011.01.23. 20:07:50

Hurrá, megint lehet zsidózni ! Erec Izrael, vagyis Izrael Erekcióm van.... Mindjárt elélvezek ettől a blogtól...
Írjatok még, még, gyorsabban, többet, nagyobbat, ...aaa...AAAA....!!!!!

Mindfield 2011.01.23. 20:08:47

@moncayo: Hát, lehet benne valami. Bár ebben a témában Lovas haverja viszi a pálmát. Nameg Bencsik sem kutya. Tényleg, mióta nem láttam őket együtt!

puffatag 2011.01.23. 20:13:42

@fakopács: ezt az alja embertípust juttatta pozicióba orbán, mármint lucernabödét és társait... ez a szakmai másod, harmadosztály, akik mindíg arra hivatkoznak, amikor nem kapnak poziciót, hogy ők politikai üldözöttek...1998-ban orbán a korrekt konzervatív mn teljes vezérkarát lapátra tette, és a szélsőjobb vezéreit rakta az újság vezetésébe... azóta a magyar jobboldali sajtó európai szemmel nézve náci fröcsögés... ez most derült ki a héten, bayer és a többiek cikkei most mérettetnek meg külföldön

fakopács 2011.01.23. 20:18:28

@puffatag: Azért ez nem teljesen igaz. Ott van például a NYUFIG főigazgató aki elismert, szociológiával foglalkozó matematikus. De valóban sajnos nem az ilyen elhivatott és hozzáértő emberek a jellemzőek.

puffatag 2011.01.23. 20:21:36

wass albert utolsó éveiben amerikában a radikális náci "24 órá"-ban publikált rendszeresen... lehet, hogy a végén megvilágosodott, mindenesetre azt tette, amit a "stalker" főhőse is tett, miután teljesült minden kívánsága, felkötötte magát... úgyhogy kedves náci magyar barátaim, kövessétek idolotokat szebb magyar jövő reményében.... bizonyosan tisztább lesz a levegő nélkületek

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 20:25:11

Bazmeg, eszem megáll, h itt milyen könnyen osztják a komcsik a náci jelzőt!:o))))

Színvonalas poszt, színvonalas hozzászólások.;-)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 20:28:24

"miután teljesült minden kívánsága, felkötötte magát... úgyhogy kedves náci magyar barátaim, kövessétek idolotokat szebb magyar jövő reményében.... "

Tudod, az a baj, h két mondat után lenácizol vkit, akit nem ismersz, aztán meg arra szólítod fel, h akassza fel magát.

Ha ilyenek a nem nácik, akkor kibaszottul elbaszott ez a világ, bazmeg! Remélem, elég trágár voltam, h felfogd, mi a nagyon nagy baj veled.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 20:32:22

@puffatag:

"ezt az alja embertípust juttatta pozicióba orbán, mármint lucernabödét és társait..."

Navracsicsról? Rogánról? Tarlósról?
Kiről beszélsz?

Borkai Zsolt olimpiai bajnokról?
Kiről?

Fellegiről?
Kiről?

Csányiról, Demjánról?
Kiről?

sandorbe 2011.01.23. 20:34:19

Bayer?? Madách Díj?? ....Bikicsunáj

puffatag 2011.01.23. 20:36:41

@malacz69 eurofanyalgó: te kis rettegéselemző, el kell a jövőben dönteni, hogy aki diktátort véd, milyen hangnemet használ... a náci kontra kommunista diskurzusszínvonalat orbán honosította meg már 12 éve... azóta az mszmp oszlopos tagjaival vállvetve? járai, martonyi, matolcsy hörögnek az eszme ellen, aminek rabjai lettek... pozsgay eeeetárssal alkotmányozunk, csak azért, mert alacsonyabbak vagyunk... ezt harcot kíván, mint stallone, aki a filmvásznon vettelégtételt a vitnami vereségért

puffatag 2011.01.23. 20:38:52

@malacz69 eurofanyalgó: kevés kivételt látok az általad felsoroltakban

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.23. 20:40:30

Bayer a zindex publicistája. Naponta legalább 50 írás foglalkozik vele. Elég ha valaki fingik egy Bayerszagút,máris Index címlapon van.
Gratulálok,a rokonlelkek megtalálják egymást!
:)

puffatag 2011.01.23. 20:40:54

@malacz69 eurofanyalgó: tarlósról annyit, nem volt fideszes, nézzük meg a jövőjét, van rá fogadásom, meddig marad

puffatag 2011.01.23. 20:44:14

@malacz69 eurofanyalgó: komcsik és nácik takarodjanak el a közéletből és akkor az orbánmentes ország újabb választást tarthat, immár korrekt körülmények között, mert a most regnáló hatalom leszerepelt európában és mi itt élünk

Simply a slave 2011.01.23. 20:44:56

Pszhichopata elmebeteg baromállat minden blogoló a német nevű Zsolti szerint, aki kommentel azok meg névtelen rohadékok, senki.

Kezdem azt érezni, hogy ha egy másik korszakban élnénk, mondjuk úgy 65-70 évvel ezelőtt, akkor komolyan tartanom kellene attól, hogy ez az masszívan küldetéstudatos, elmeháborodott fasiszta gyűlöletgombóc a blogszférában részt vevő személyek fizikai megsemmisítésére is törekedne.

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2011.01.23. 20:45:08

szar lehet most fidesz fannak lenni. Sokat kell az utóbbi időben magyarázkodni...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 20:47:51

@puffatag:

"orbánmentes ország újabb választást tarthat"

Bazmeg, te nagyon kész vagy!

Gyurcsány éppúgy része a demokratikus választás lehetőségének, mint Orbán. Jelenleg a Fidesz toronymagasan vezeti a toplistát, a Szonda Ipsos szerint még nőtt is az előnye.

Miért pont a Fidesznek kéne takarodnia? Öregem, a te világszemléleted, miszerint mindenki náci, aki nem baloldali vagy liberális, az orvosért kiált, már ne is haragudj.

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.23. 20:53:05

@malacz69 eurofanyalgó: Dehogy,ő csak egy átlagos liberális,semmi extra.Ilyenek.

Mint Bayerzsóti az index publicistája. Naponta legalább 50 írás foglalkozik vele. Elég ha valaki fingik egy Bayerszagút,máris Index címlapon van.
Gratulálok,a rokonlelkek megtalálják egymást!
:)

Antifaszok Réme 2011.01.23. 20:53:33

Ez az fiúk... Csak lihegek ettől a sok jó írástól...

Valszeg izé... judeofília lehet a neve ennek. (Másnak nincs ilyen szexuális perverziója ?)

hunyuan 2011.01.23. 21:00:09

@malacz69 eurofanyalgó: "Bayer tehetségesen ír, s aki vitatja, nem ért a magyar nyelvhez."

kismalac, kismalac..mit képzelsz magadról, h. majd te megmondod ki érti a magyar nyelvet

bájer egy köpedék szardarab
nem ír tehetségesen, beszélni is alig tud
és én mégis értem a magyar nyelvet

moncayo 2011.01.23. 21:01:15

@Mindfield: Úgy tudom, hogy Lovas a 90-es években elment Izraelbe, állampolgárságot kért. (Köztudomásúan csak legalább részben zsidók kaphatnak.) Nem kapott, hazajött. Azóta zsidózik.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 21:03:26

@hunyuan:

Miután leírod, h gyűlölöd őt így:

"bájer egy köpedék szardarab"

nem lehet komolyan venni az álláspontodat, melyet jól láthatóan az üléspontod határoz meg így:

"nem ír tehetségesen, beszélni is alig tud"

ezek után fennmarad a kétely:

"és én mégis értem a magyar nyelvet"
??????????

Jobbulást!

moncayo 2011.01.23. 21:03:34

Apropo, tudja valaki, hogy ki adományozza ezt a Madách díjat? Szégyenlem, de nem tudom. Ha Lovas, akkor minden rendben, bár szegény Madách forog a sírjában.

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 21:06:56

" A kurva anyátokat, Bayer Zsolt gyalázok. SZOPJATOK LE! "
Gyakorlatilag mindent elmondtál magadról....leülhetsz .

kerdezoe 2011.01.23. 21:07:44

Nézzétek, Bayer egy olyan csóka, aki túl azon, hogy letette a voksát valahová, amúgy is egy megosztó ember. Én megértem, hogy nektek nem tetszik, nem is kell, hogy tetszen.

A helyzet viszont az, hogy időnként irodalmi szinten tudja előadni a mondandóját, akár olyan indulatokat is képes átadni, amelyeket mi, egyszerűbb emberek csak vaskos szitkozódásokkal lennénk képesek megfogalmazni.

Ez szerintem teljesítmény, amit értékelni kéne, nézettől függetlenül. AMúgy 90%-ban igaza van, amikor az ocsmándék kommunista, ..., Heller Ágnest (Konrád Györgyöt, stb.) támadja, akkor meg különösen.

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 21:10:22

@malacz69 eurofanyalgó: Miután leírod, h gyűlölöd őt így:

"bájer egy köpedék szardarab"

nem lehet komolyan venni az álláspontodat, melyet jól láthatóan az üléspontod határoz meg így:

"nem ír tehetségesen, beszélni is alig tud"

ezek után fennmarad a kétely:

"és én mégis értem a magyar nyelvet"
??????????

Jobbulást!
Bár a mondanivalójával nehéz egyet nem érteni , mégis azt mondanám, hogy gyengeelméjűek pedig a liberálisok közt is vannak...természetesen .

fakopács 2011.01.23. 21:12:19

@puffatag: Nyugdíj Folyósítási Igazgatóság

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 21:12:22

@kerdezoe: Barátom,....a nacionalizmus akkor is nacionalizmus, ha lírai versbe csomagolják.....

fakopács 2011.01.23. 21:13:14

@malacz69 eurofanyalgó: Bazmeg, eszem megáll, h itt milyen könnyen osztják a nácik a komcsi jelzőt!:o))))

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 21:13:49

@kerdezoe: Ki ne mondd.......jobber vagy .

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2011.01.23. 21:13:51

@malacz69 eurofanyalgó: Bayer fenyegetőzik vélt hatalmával, mint ötös számú pártkönyvtulajdonos.

Tehát, egy köpedék szardarab.

A zsidózás, cigányozás, kommunistázás szerintem belefér, lévén szólásszabadság, vagy mijafasz.

A fenyegetőzés viszont nem.
Bayerrel szellemi közösséget kultúrember ama pamfletje óta nem vállal.

Számomra az a furcsa, hogy ez a húzása után nem baszták ki a pártból.
Persze, tudom, az csak a fidesz, de akkor is.

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 21:15:36

@fakopács: Pedig büszkék lehetnének rá , hogy a Fideszben van az egy főre jutó legtöbb kommunista , volt KISz -titkár , MSZMP - titkár és tag....

fakopács 2011.01.23. 21:17:36

@kíváncsivagyok: Azért ez biztosan nem igaz, az emeszpében többen vannak, csak ott természetes.

Trejo 2011.01.23. 21:17:45

Most kell új kontextusba helyezni a konzisztens értékesítési rendszert.

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 21:18:36

@kolbászoszsömle: A 2006 - os tüntetések óta tudható, hogy a Fidesz nem tönkretenni akarja a Jobbikot, ...hanem beolvasztani.....ehhez kellenek az ilyen ocsmány "emberek" . Nekem az ocsmány és csak idézőjelben ember , aki másik embertársát fizikailag meg akarja semmisíteni !

dr kíváncsivagyok 2011.01.23. 21:19:22

@fakopács: @kíváncsivagyok: Nincs igazad, nézd meg az MSZP mostani vezetését,....és nézd meg a Fideszét...

Trejo 2011.01.23. 21:21:17

Megfelelõ idõzítéssel kell meghatározni a konvergens front-office backstage vonalat.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 21:21:42

@kolbászoszsömle:

Ez így korrekt vélemény, a tied, de a vita arról szólt, jól ír-e, vagy sem. Sztem jól ír, és éppen az az, ami jóval Bencsik vagy Lovas fölé emeli a fidesznyikeknél.

Ráadásul sosem csak állít, hanem érvel is. Persze durva, mosdatlan a szája időnként, de azt azért ne csináljuk, h ha Esterházy ír a magyarok gondozásáról, az művészet, és buta, aki nem érti, ha meg Zsótti írja meg, miért gyűlöli Kókát, akkor abban mindent szó szerint kell venni.

namostan, erkölcsileg vitatható az írás, de hogy jó tollal írta meg, az sztem aligha. Itt van:
http://kecskemetilapok.hu/regio/s_!news/i_kommentar_24/i_nyilt_level_koka_janoshoz_1783/t_Ny%C3%ADlt%20lev%C3%A9l%20K%C3%B3ka%20J%C3%A1noshoz/index.html

gyilkos fűegér 2011.01.23. 21:23:26

Zsoltnak Madách-csal válaszolnék:

"Olyat nem is bírnék tán feltalálni,
Min megbotránkoznának a szülők,
Nem messiás-é minden újszülött,
Fénylő csillag, mely feltűnt a családnak,
S csak későbben fejlik szokott pimasszá."

tintamin 2011.01.23. 21:23:45

@Lucernaböde: Őszintén sajnállak. Ebből a szerepből kurvanehéz kilépni.
Ennyi ideg és indulat komoly egészségkárosodást okoz hosszútávon, vigyázz magadra, szüksége van rád a társadalomnak.

Chicano 2011.01.23. 21:25:29

Szerintem ha valaki ide betéved és elolvassa ezt a sok agyament balliberális fröcsögést rögtön meg fogja szeretni Bayert. Ekkora reklámot még soha nem kapott és most még az is megismerheti aki az életben nem hallott róla. Szerintem hálás lehet ennek a hisztériának, ismert embert csináltak belőle.

P.mester 2011.01.23. 21:30:15

@Chicano:

Mégis mit kéne csinálni? Hallgatással eltűrni, hogy egy antiszemita fasisztoid ember nyilvánvalóan párthűség alapján alapján kap egy díjat azért, mert másnak a halálát kívánja? Melyik értékrend ez? A polgári vagy a keresztény?

fakopács 2011.01.23. 21:30:58

@tintamin: "szüksége van rád a társadalomnak" - no,no! Már amennyire a patkányokra szükség van a gyógyszer kísérletekben.

Celtic 2011.01.23. 21:35:24

@fakopács: Te ugye csak parodizalsz? Jol csinalod, nekem tetszik :)

Gáborom 2011.01.23. 21:35:43

Én utállak benneteket is, mert ti sem vagytok különbek Bayernél, csak azt hiszitek.
A gyűlölet, az ocsmányság sajna párt-és ideológia semleges.

Van itt e kis honban egyáltalán elfogulatlan,tényszerű,történelmi ismeretekkel és kellő alázattal rendelkező újságíró?
A blogszférában eleddig nem találtam, az írott sajtó meg haldoklik épp...

Csak megmondó embereket látok, itt is,ott is.
Meg egy sor félművelt, arrogáns kis balfaszt, aki újságírónak képzeli magát.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2011.01.23. 21:40:14

@malacz69 eurofanyalgó: Bencsik KEEC című műve szerintem jobb, mint Bayer bármelyik írása, ám ez szubjektív. Mint mesterember, Bayer hozza azt a színvonalat, amit a Kossuth rádió jelenlegi bemondói, műsorvezetői soha nem fognak hozni, mert ő (Bayer), velük ellentétben ért ahhoz, amit csinál.

Ami _nekem_ bassza a csőröm, az a _közösségvállalás_.
A díj adói közösséget vállalnak Bayerrel (vagy, mert tényleg, vagy mert utasították őket), és magát a díjat degradálják, miszerint egy bayernek oda lehet adni.

Ez nem a háromtest probléma, vagy a Fermat-sejtés, hogy megoldod (utóbbit megoldották), király vagy, még ha utállak is, hanem bizony útmutató a feltörekvő degenerációnak is.
A fidesz pedig azt az utat jutalmazza ezek szerint, amin Bayer jár.

Ezzel sincs gond, de akkor ne legyen sértődés a nácizásból, komcsizásból.

sárkányfő 2011.01.23. 21:40:49

@Gáborom:
bocs hogy megzavarlak a nagy utálkozásban, és nem is tudom konkrétan kikre utaltál, de a magyar újságírók/bloggerek minden felkészületlensége, félműveltsége, lustaság és egyéb hibája dacára sem említhető egy lapon egy fasisztával.

másképp fogalmazva egy Bayerrel összemosni bárkit a legaljasabb sértés a világon.

Chicano 2011.01.23. 21:42:28

@P.mester: Fogadjunk hogy téged az nem zavart amikor a szocik 8 éve alatt az összes seggnyaló pártlakájt nyomták a díjakkal? Most majd a fidesz seggnyalói jönnek. És? Minden rendszer így működik, és azt sem nem látom hogy mivel volt jobb bármelyik is. Ti vagytok képmutatóak, ennyi csak.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 21:48:03

@kolbászoszsömle:

Sztem sem kellett volna ezt a díjat Bayernek ítélni. Eddig egyet értünk.

Tképpen a többivel is, ezt kivéve:

"A fidesz pedig azt az utat jutalmazza ezek szerint, amin Bayer jár."

Nem jól látod: Bayer megy mindig a Fidesz után, messze nem olyan önfejű, mint pl. Pörzse, aki következetesen jutott el a Jobbikba.

Amikor a Fidesznél kiadták a jelszót, h a Jobbikot ütni kell, akkor Bayer durván nekirontott Vonának.
És hát nem tudom, h az őt nácizók hová teszik azt az írását:

www.gondola.hu/cikkek/70011

Namostan, ha Bayer náci, akkor ebben az írásban hazudik. De ha ebben hazudik, akkor lehet, h a zsidózása is hazugság, és akkor mégsem náci.
Nem egyszerű ember, és aki leegyszerűsíti balról, az pontosan ugyanazt a hibát követi el, mint aki Tótát leegyszerűsíti jobbról.
Sztem.

P.mester 2011.01.23. 21:49:04

@Chicano:

Még egyszer kérdezem: ez melyik értékrend, a polgári vagy a keresztényi?

PS: mondj egy olyan "szoci2 dijazottat, aki másnak a halálát kívánta egy rásában

tozse76 2011.01.23. 21:49:40

Ugyan ezen rajongók követelik az összes létező médiától a korrekt és kultúrált hangvételt, a szép beszédet , az ízes magyar szót vagy az mindenki példás megbüntetését ,esetleg internálását . Ezt az ember Madách -al együtt emlegetni már önmagában is szégyen egy országnak. Mig annak a műveit lefordították minden létező nyelvre és emelte hazánk hírnevét, hát kíváncsi lennék ha ezt lefordítanák, egyáltalán megjelenhetne -e , a vélemény pedig borítékolható.
Az a párt aki megtűr és elfogad egyetlen sort is ettől az "embertől" az Önmagáról állítja ki a bizonyítványt és teszi illegitimmé magát minden értelmes gondolkodó ember számára . Ez innentől kezdve nem alternatíva. Ennyit a remek médiaszabályozásról , amely egy repper számát üldözi , de ennek az állatnak pedig büntetlen teret biztosít a ténykedésre. Hát ezért van felháborodás a világban ,teljes joggal . Előre országimázs. Legalább majd megint mehetünk külföldre politikai menedékjogot kérve

tozse76 2011.01.23. 21:51:47

Egyébként pedig egy érdekes kiegészítés Bayer hitelességéhez a szlovák rendszámon túl. A felesége zsidó nő mint ahogyan a morvai zsidó férj mellől őrjöngött. Igazi jellemhuszárok. Mintha a kukluxklan vezetője fekete lenne

SPYD3RM4N 2011.01.23. 21:55:47

Minden magát jobboldalinak tartó magyarországi ember agybeteg. Külföldön el tudom képzelni, hogy ez nem így van, és ott tényleg egy politikai álláspontot jelent jobboldalinak lenni, de nálunk ez egy betegség. Agybeteg embernek agybeteg dolgok jönnek be, a betegségtudatot pedig az ilyen Bayerek tüntetik el az emberekből. Mondjuk legalább az EÜ-költségek alacsonyak maradnak, de azért nem tudom, hogy több millió agybeteg fasz kezelésén tényleg érdemes-e spórolni.

Mike36 2011.01.23. 21:58:55

látom Lucerna mindenhol ott van
önmaga alkotja a fél fidesz megmondókommandót
összes blogban BZS-t élteti, ez valami nemes hivatása lehet neki, vagy ez a munkája?

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 22:00:08

@HARPI
"A nap izéje

Téged is bosszant az emberi hülyeség? Te is feldühíted magad a politika, a közélet és a politikai és közéleti szereplők gátlástalanságán, vagy épp' égbekiáltó ostobaságán? Te is mérgelődsz a saját mindennapi csetlés-botlásaidon? Hajdan én is ugyanezt tettem - de ma már inkább nevetek rajtuk. Ha tudok... – Harpi"

Na én még csak az elején tartok, s bar román nemzetiségű vagyok kurvára rosszul esik hogy sok seggfej baromarcú sértegeti Zsoltot mert MAGYAR. Azzal egyetérthetek hogy néha el van szállva magától de vazzeg itt mar rég nem erről van szó. Mond meg Harpi ha magyar vagy(vagy csak az útleveled), talán magyarabb nálam aki román vagyok 100%, miért van nektek a legszánalmasabb baloldal egész airopaban? Miért van nálatok a legtöbb magyar gyűlölő a baloldalon és még engem is le mély magyaroznak mert nem vagyok szabványos magyargyűlölő román? Szóval itt élek egy ideje és nem a MIEPpel anno vagy a Jobbikkal volt bajom problémám hanem a szuperultratolerans bal-libcsikkel. Persze hogy nem mindenkivel hisz nem találkozhattam mindenkivel. De az arany az számít. Segítesz megérteni? Hogy ne idegeskedjek inkább nevethessek a baloldalikon! Kosz

Rob67 2011.01.23. 22:04:12

Most komolyan narancsvitézek, a komcsizással már tessenek óvatosan bánni. A komcsik átálltak a jobboldalra...
Ballib meg szoci még ok, de komcsi? Ennek a szónak a szitokként való felhasznélása mostanra inkább a saját portátokra sértő.
Egyébiránt édes mennyire nem értitek enne a szónak a történelmi jelentését kicsi buták. A komcsik tolják kapitalisták szekerét és a konzervatívak államosítanak...
Megfordult a világ, csak ugye eccerre nem fér be az agyba ennyi info. Na meg a pártközpont sem adott még erről irányvonalat :)

Rob67 2011.01.23. 22:10:46

@Chicano: Megmondanád ki ez a bayer?
Bármit is letett már, elért valamit vagy a haveri kör morzsáiból csipeget? A Nemzeti Fröcsögés előtt is senki volt ha jól emlékszem, most valaki lett?
Ha megmondanád mit ért el önmagától, övé a Nobel díj is. Mondjuk azt ne mond hogy dolgozik az MN-nél. Egy ismerősöm is. Ott takarít.
A bayer is nem? Ez még nem karrier, emiatt nem érdemel síjat, max fizetést.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 22:12:44

@SPYD3RM4N:

"Minden magát jobboldalinak tartó magyarországi ember agybeteg."

Ha vki bármely csoportot egy bizonyos alapvető csoporttulajdonság szerint agybetegez, az lényegében rasszista fasz, és valszeg ő az agybeteg.

puffatag 2011.01.23. 22:13:28

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: el kéne menned aludni, mert te még a fidesztrollok alacsony szinvonalát se éred el...kb mintha tőkés püspök fia lennél, az irogatott ilyeneket, mikor a hatóságok megbüntették, mivel úgy nyitott kocsmát nagyváradon, hogy semmilyen engedélye nem volt hozzá... aztán a papa brüsszeli fejléces papíron fenyegette a román hatóságokat, hogy vonnyák vissza a büntetést...

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 22:15:31

@Rob67: let`s make it easier for you fart head, no more komcsi! there are the good guys I mean the FIDESZ and the rest...:-) Ez biztos hogy ez a info meg a te agyadba is belefer.

puffatag 2011.01.23. 22:18:01

@Rob67: a magyar konzervatív fidesz államosít, mivel onnan tud lopni a továbbiakban, lásd pintér cégei... az elmúlt 9 hónapban újra nem adják ki az állammal kötött szerződések részleteit, vajon miért?

Nyers Fa 2011.01.23. 22:23:17

Ez a gyógyszergyáros bayer?

Kandabula 2011.01.23. 22:23:42

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: ki kérdőjelezte meg azt bármikor, hogy B.Zs. magyar-e? Hogy jön ez ide? Ki vonta bárki, bármikor kétségbe magyarságát? Tanulj meg tisztességesen magyarul és olvass sokat. Aztán csak nevess. Sok sikert. (Az "airopaban" kicsit erős... Lenni neked provokatornakk? Meséljeljél. Az romanokk Europatt úgyan hivoljék, hoty "airopa"? He? Teccik a "szuperultratolerans" jelző iss. Te leni nyelvművészelö? Oszt hol van ékezet, holmegnincs. B.Zs.-nek tsakk a tenéked védelmezésére van, volt, lessz szükkség. Megérdemel.)

Nyers Fa 2011.01.23. 22:24:19

Az Aspirin szerintem jó cucc.
Nobel díjat neki.

Kandabula 2011.01.23. 22:31:35

@Nyers Fa: ne kezd már ezt a hülyeséget! Nem elég nekem ez a "tanti-mama"? Lemész primitívbe? Senki nevével nem szabad játszani!

papageno 2011.01.23. 22:33:08

@puffatag: Ha ezek eltünnének, ki maradna, akiket megválaszthatnánk?:)

Nyers Fa 2011.01.23. 22:34:04

Nem értem, hogy lehet ezzel a névvel magyarkodni. Olyan mintha a németeknél Al-Baduin énekelné a D. Überallest.

Bár abban az országban, ahol egy Esterházy, egy Görgey hazaáruló és egy Ustic a nagymagyar, semmin sem csodálkozom.

tintamin 2011.01.23. 22:37:35

@Mike36: "látom Lucerna mindenhol ott van
önmaga alkotja a fél fidesz megmondókommandót
összes blogban BZS-t élteti, ez valami nemes hivatása lehet neki, vagy ez a munkája? "

A Fidesz trollja.
Mióta ráálltak a netre is a rabszolgák (lásd D.Tomika facebook-hurrája), azóta mindenhova jut egy ilyen. Az ilyeneknek nem kell válaszolni (én is elrontottam), és akkor abbahagyják.

z 2011.01.23. 22:37:53

Bayer Zsoltot az szereti, aki szeret másokra mutogatni is és közben megmondani, hogy na, MIATTUK szar itt minden. Mert ők maguk, tiszta tekintetű és elméjű, világító lelkű igaz magyarokként mindig itt voltak, száz generáció óta, és eleven pajzsként próbálták oltalmazni a világnak ezt a szent csücskét az ide beáradó szennytől, az idegenszívűektől és a beteglelkűek tudatos bomlasztásától.
Létre kéne talán hozni nekik egy rezervátumot, megnézni, hogyan boldogulnak egymás közt.
Volt már itt melldöngetős, díszmagyaros, tősgyökeres igazmagyar világ, tessék csak elolvasni Móricztól a Rokonokat, ha már szóba jött az irodalom.
Bayer tudja jól, hogy kell meglovagolni bizonyos világnézetű emberek napi frusztrációit, hogy legyen kit szidniuk a kocsiban, ha dugóba kerülnek a munkahelyük felé menet, hogy levezethessék a gőzt, amit az impotenciájuk, a jelzálogkölcsön meg a gyerek okoz, aki megint bukásra áll.
És ebből ügyes emberként, jól meg is él, sőt, még díjat is kap.
Így kell ezt csinálni, nem is máshogy.

fidesz = házmesterek pártja 2011.01.23. 22:39:46

@Lucernaböde: merugye neked 130 az IQ-d és valami multináci cég vezetője vagy/voltál, mi? :-DDDDD

fidesz = házmesterek pártja 2011.01.23. 22:40:39

@tintamin: ez nem rabszolga. Önszántából hülye. Legalább tíz-tizenöt éve csinálja... :D

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 22:43:23

@Kandabula: majd ha 3 másik nyelvet anyanyelvi szinten űzöd s elakadsz pár ékezeten vagy nehézségeid akadnak a tárgyesettel akkor majd fogadom el tőled tanacsákat, addig csókolj tovább bal-libcsi seggeket! amúgy a mondanivalómmal ne foglalkoztál. De nem is neked tettem fel a kérdést, örülhetsz hogy egyáltalán válaszoltam...

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 22:48:24

@puffaDTMUFF: csak marhákat tereltek ma este errefelé? fucking a

vega2 2011.01.23. 22:49:04

Népszabadságos újságíró haverjaim mondták, hogy anno az egyik kormányváltás alkalmával Bayer olyan gyorsan lépett le az újságtól, hogy még a kabátja is ottmaradt a szerkesztőségben.

Kandabula 2011.01.23. 22:49:31

@Nyers Fa: az emberek nevéből levonható következtetésekkel egy másik társaság foglalkozik. Hagyd már abba. Ez már B.ZS. területe. Ne akarj kerítést mászni.

SPYD3RM4N 2011.01.23. 22:50:24

@malacz69 eurofanyalgó: "Ha vki bármely csoportot egy bizonyos alapvető csoporttulajdonság szerint agybetegez, az lényegében rasszista fasz (...)"

Szerintem nézz utána a rasszizmus jelentésének, ha érdekel, mert nem az, aminek hiszed. ;) Nemnem, nem "egy bizonyos alapvető csoporttulajdonság" c. általános valami a lényeg a rasszizmusnál, hanem ennél sokkal konkrétabb dolgok. Ciki úgy használni fogalmakat, hogy nem vagy tisztában a jelentésükkel.

fidesz = házmesterek pártja 2011.01.23. 22:51:16

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: vezérigazgató úr elveszítette a maradék jómodorát is? :-D

moncayo 2011.01.23. 22:51:36

A csaj jó, szép, s a szöveg alapján értelmes, nem kell fikázni.
Képzeljétek, ha a tipikus magyar nőként Szalai Annamária képe ugrana be a külföldi férfiaknak?
Jobb lenne?

csabaj 2011.01.23. 22:52:20

Mikor nagyjából elolvastam a hozzászólásokat,siralmasnak tartottam ezt a "párbeszédet".Az érzés azóta se változott.Olyan formát öltött itt a kommunikáció,mintha versenyt hirdettek volna az ügyben,melyik oldalon(bal,jobb)található több hülye.Talán be kéne tiltani a világ összes ideológiáját és vallását - megpróbálva utána erkölcsi mércével mérni az egyéneket.Feltehetőleg nem az dönti el valaminek vagy valakinek a valós értékét hogy milyen színű és melyik nevetséges érdekcsoporthoz tartozik.

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 22:53:58

amúgy bal-libcsik és rajongóik, 8 év rombolás, mocskolódás és pszeudokormány(recska)zás után igazán bekaphatjátok meg legalább 3 évig kussolva! jó éjt a többieknek!

Kandabula 2011.01.23. 22:54:46

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: kedves vagy. Szóval igazam volt. Egyébként volt kérdésed? A mondanivalódat pedig csak úgy belenyögted a nagyvilágba? Örülj, hogy reagáltam. Jobban védtem B.Zs.-t, mint Te.

SPYD3RM4N 2011.01.23. 22:55:37

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: "sok seggfej baromarcú sértegeti Zsoltot mert MAGYAR."

Aha, mert magyar. :DDDD Csakis ezért. Mint mindig. :))))) Te seggfej barom. Vagy te vagy az a kamujobbos sztereotip account? Mert akkor jól adod!

SPYD3RM4N 2011.01.23. 22:57:31

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: "amúgy bal-libcsik és rajongóik, 8 év rombolás, mocskolódás és pszeudokormány(recska)zás után igazán bekaphatjátok meg legalább 3 évig kussolva! jó éjt a többieknek!"

Aki szidja a náci fasz Bayer Zsoltot, az csakis ballibsi lehet! :DDDDD Te ultraprimkó görényfasz. :)

csi szi 2011.01.23. 23:02:40

@moncayo: Hát lehet, a kuruc.info egy időben folyamatosan értekezett Bayer "fajtajelleges pofázmányáról".

csi szi 2011.01.23. 23:03:35

@moncayo: Igazad van, inkább Heller Ágnesé ugorjon be nekik. :)

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 23:03:37

SPYD3RM4N: tévedsz baromarcú, nem csak bal-libcsi, az idióták is...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 23:03:48

@SPYD3RM4N:
Az a ciki, ha vki nem tud elvonatkoztatni, és képtelen értelmezni azt, h "lényegében rasszizmus".
Ráadásul az, aki ilyen primkó módon általánosít, az a legalja taplója. Pont.

Kandabula 2011.01.23. 23:07:57

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: te köcsög román! De kinyílt a csipád! Mennyit kérsz még a Duna-Tisza közéből? Erre hajtasz? Vagy az állampolgárságra? Hogy utazhassál gondtalanul? Hol akarsz letelepedni? Portugália? Olaszország? Ezzel a magyar tudással a konzulátusig nem jutsz el!

SPYD3RM4N 2011.01.23. 23:14:17

@malacz69 eurofanyalgó: Te szemét magyargyűlölő, csak azért ugatsz be nekem, mert MAGYAR vagyok! :))))))) Te féreg. :))

Tita nick 2011.01.23. 23:23:43

Liberális ugatás ellen a legjobb ellenszer az áramszünet. És a határzár.

Kandabula 2011.01.23. 23:24:58

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: a tanacsákkal valóban vannak gondjaim. Neked könnyű. Román anyanyelv, magyar (a szomszédok biztosan magyarok, de itt már látok problémákat), plusz egy akármilyen nyelv a suliból. Nem nagy ügy.

fakopács 2011.01.23. 23:26:17

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: "csak marhákat tereltek ma este errefelé?" - neked még kolomp is jutott a nyakadba.

szerjóska 2011.01.23. 23:27:14

@Lucernaböde: Csányi Sándor és Demján Sándor el akar költözni, vagy miről zagyválsz, te Wass Berci wannabe?

Kandabula 2011.01.23. 23:28:16

Viszont: késő van, ne bántsuk egymást. Mára elég.

Éljen a Legőszintébb Igazságbeszéd!Éljen Gyurcsány 2011.01.23. 23:29:50

@SPYD3RM4N: no várj csak.

Szerintem te egy troll vagy.

Márpedig a minap azt olvastam, hogy ha téged trollnak néznek, pedig úgy érzed, nem vagy az, akkor legjobb, ha két-három hétig meg se mukkansz.

Tehát: takarodó, pajtááás!

szerjóska 2011.01.23. 23:31:45

@malacz69 eurofanyalgó: előítéletes fasz, nem rasszista fasz.

szerjóska 2011.01.23. 23:38:53

@kerdezoe: de hát pont, hogy Zsoltunk is vaskos szitkozódásokkal fogalmazza meg mondandóját, nem mással.

SPYD3RM4N 2011.01.23. 23:46:37

@Éljen a Legőszintébb Igazságbeszéd!Éljen Gyurcsány: Letrollozol csak azért, mert MAGYAR vagyok? Takarodj!! :)))))

drumhead 2011.01.24. 00:09:13

ez a bayerzsolt nevű izé, ez kiegyensúlyozott?

tozse76 2011.01.24. 00:09:24

Nekem amúgy hányingerem van ettől a zsidózós, ballib-komcsi-zsidó undormánytól . Azt már szinte elfogadom, hogy a komcsizók között van az összes és ezáltal persze a F soraiban. De azok után zsidózni, hogy nap nap után Szájereket kell nézni ,hallgatni, meg a szegénysorsú Andy Vajnát aki pozíciót és hozzá sok pénzt is kap, majd az alkotmányelőkészítő bizottságból nézegetnem kell a Gulyást akihez képest Jichak Rabin egy eszkimó misszionárius..és most éppen alkotmányt készít, azért több mint idegesítő. Tuskó Hopkinsz is úgy kerülte el a névsorolvasát hogy ő olvasta a névsort...

tintamin 2011.01.24. 00:24:43

Az a nagy kérdés itt, hogy akkor igazmagyar-e az, aki szlovák rendszámmal autókázik (adóelkerülés végett).

Mondjuk ez a "magyarságverseny" is kezd már szánalmas lenni, egy ideje a legnagyobb tuskók a "legnagyobb" magyarok..

Kapitány_1 2011.01.24. 00:25:47

@tozse76: elolvastam sajna az összes hozzászólást, és nekem mindegyikőtöktől hányingerem van. Az itteni gyűlölködés, kicsinyes ráhányások és egyéb apróságok miatt Ti megérdemlitek egymást, a fityisz diktátoristák a komcsi disznókat és fecót, a lopós szociók a orbánovicsot és a 20 évet.
Ti legalább annyira aljanép vagytok mint akiket ott fent fikáztok. Párt és személy függetlenül, egytől egyig.
A józanabbja olvassa vissza, milyen stílusban, hangnemben és hogyan írtok egymásnak.
A fejétől bűzlik a hal, de a férges farka és kloaka is odabasz rendesen.

P.mester 2011.01.24. 00:34:50

Ahogyan Gyulai Pál ironizált hajdan: Gyertek ide, nálam olcsóbb a magyarság!

Izo 2011.01.24. 00:48:44

Zsenális gondolat-kör! Gratulálok!

Gáborom 2011.01.24. 00:52:41

@Kapitány_1: Nekem is, még akkor is, ha van, akiknek tőlem lesz hányingerük.
Nem értem, a fasiszta miért rosszabb mint a kommunista, persze kérdezhetem fordítva is, a komcsi miért jobb a nácinál, sajnos a kettős mérce él és virul.
Bayert lefasisztázni egyes körökben menő, pedig nem fasiszta, csak egyszerűen hülye - még akkor is, ha egyébként meg számos cikkével egyet lehet érteni - többé-kevésbé.

Értem én, hogyne érteném: pusztán azért mert ír néha ésszel is, nem kell szeretnünk, sőt ki kell rekesztenünk (nekünk, a kirekesztés ellen állandóan ordibálóknak?? hehe, ez azért elég vicces) mert ír olyanokat is, amiket egyszerűen nem lehet leírni, mert ép eszű ember nem ír le olyat pláne nem a huszadik század után.

Csak akkor legyünk következetesek.
Igaz, akkor alig marad olvasnivaló...

Az a baj, hogy itt nálunk, húsz éve mindenki a másikat gyalázza, ahelyett,hogy egyszer az életben tükörbe nézne - és még mindig azt mondom: meg még a történelem lapjaira - már ha van ezekből egyáltalán hiteles és igaz.

Fufo 2011.01.24. 00:54:49

@Kapitány_1: Ezt a gyűlölködést szítja valaki, konkrétan - ha tetszik, ha nem - a FIDESZ. Eleve is ők kezdték ezt az "aki nics velünk az ellenünk", valamint "egészpályás letámadás" politikát. Elképesztő hogy jó 3/4 évvel a válsztások után, 2/3-os parlamenti többség birtokában még mindíg a komcsi-libsi-szoci-bolsi-stb-től való rettegésnél tartanak. Lassan fel kellene fogni, hogy nem ez a dolguk, nem ezért fizetjük őket és a fizetésüket valamennyi magyar adófizető állampolgártól (nemre, vallásra, stb-re való tekintet nélkül) kapják. Következésképpen kötelességük az országot úgy irányítani, hogy az valamennyi állampolgár számára a lehetőségek szerinti legjobb(optimális) legyen.

tcom 2011.01.24. 00:59:51

@malacz69 eurofanyalgó:

"Jelenleg a Fidesz toronymagasan vezeti a toplistát, a Szonda Ipsos szerint még nőtt is az előnye."

Azért várjuk még! A Fidesz fő szavazótábora az inaktívak. A munkanélküliek, a segélyesek és hosszú és kitartó munka után a nyugdíjasok. Eddig ezeknek nyaltak. De mivel látszik, hogy sajnálatosan az adófizetőktől, a multiktól előbb utóbb nem lesz mit elvenni és felélni, ezért egyszer az eltartottak tömegei is részt fognak venni a közös teherviselésben. Ugyan ameddig lehet maszatolás, érdemleges reformok nem lesznek a szociális ellátásban, az állami vállalatok működtetésében, az önkormányzatok eladósodottságában, az egészségügy csődközeli állapotában, így csak pár év múlva jönnek a brutális megszorítások. Orbán 20. pontja 48 milliárd megtakarítás az állami vállalatoktól 2010-ben. Aztán lett belőle 0,5 milliárd.

Medgyessyék is könnyen osztogattak, ha később megszorítás lett a vége.

Tehát tisztán látszik, hogy vagy spórolnak a eltartott tömegeken, vagy megszorítások lesznek. Ha pedig spórolnak rajtuk, akkor mérgesek lesznek.

tcom 2011.01.24. 01:09:26

Bayer talán a legaljasabb fideszes seggnyaló. Orbánhoz hasonló túlélő. Talán csak a Kedves Vezetővel fog ő is a süllyesztőbe jutni. Emlékszem rá 2002-ben, amikor a választások előtt egy héttel megígérte az ATV-n, hogy ő lesz az első, aki meghívja az új min.elnököt. Annyira nagyképű volt az egész fidesz galeri a közv.kutatások láttán, hogy Bayer majdnem elment a műsorban Orbán nevét ismételgetve.

Nem hívta meg az új min.elnököt. =;-)

Aki hezitál a mag.nyugdíj ügy miatt, annak üzenem, hogy ez a harc lesz a végső...
Vagyis vagy 3, vagy 7 év múlva eltakarodnak. Addigra pedig nem lesz párt, amelyik nem orvosolja a kormány arcátlan mag.nyugdíjasokat hátrányosan érintő intézkedéseit.

Az nem lehet, hogy Bayerek, Selmeczik, Matolcsy "Örök mag.nyugdíj tag" Györgyök, Tömlyén Zsoltok, Orbánok részt vegyenek egy európai ország vezetésében hosszabb ideig!!!

euskalherria 2011.01.24. 01:36:43

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: Nem azért bántják, mert magyar. Hogy lehet ilyet mondani?

Kandabula 2011.01.24. 02:41:16

@euskalherria: ne veszekedj "tanti-mamával"! Nyugi. Ő még Ceausescunál tart. Ha áttelepül és levizsgázik magyarból, itt fog élni közöttünk. És az jó. Neki. Még választhat is, lehet, hogy képviselő lesz belőle. Akkor megszívjuk. Úgy hogy csak finoman! Három nyelven beszél, vazze! Nem semmi! Ő mondta! Máris keni-vágja a tárgyesetet! (Az biztosan olyan, mint amikor egy tárgy esik.) Szóval, csak óvatosan! Jön ő még a nyakunkba a leesett tárggyal!

Kandabula 2011.01.24. 02:53:11

@kerdezoe: valóban Te, mint egyszerű ember. Beszélsz egyszerű hülyeségeket. Muszáj neked egyszerű embernek lenni? Állj fel és járj! Simán, egyszerűen.

fakopács 2011.01.24. 06:02:20

@tcom: "Medgyessyék is könnyen osztogattak, ha később megszorítás lett a vége.

Tehát tisztán látszik, hogy vagy spórolnak a eltartott tömegeken, vagy megszorítások lesznek. Ha pedig spórolnak rajtuk, akkor mérgesek lesznek."

- Így van. Megyóék azzal a filozófiával osztogattak, amivel OVI bevezette a lakáshitel támogatást és a Széchényi tervet. Hogy államilag pörgetik a gazdaságot. Ebből borzalmas ikerdeficit lett már 2003-ban. Aztán ebből az lett hogy Gyurcsány megpuccsolta Megyót, de reformot ezután már nem csinálhatott. Az öszödi dolog meg aztán végképp tehetetlenné tette. Emellé már 2005-ben elkezdődött a világgazdaság hűlése. A nagy informatikai multik már 2008 ősze előtt elkezdték az elbocsájtásokat, azok már tudtak valamit. Aztán lecsapott a válság, itthon meg mintha mi se történt volna ment a költekezés. Orbán nagyon eltolta hogy nem rögtön a választások után ment neki az inaktív rétegeknek.

fakopács 2011.01.24. 06:04:53

@Fufo: "Elképesztő hogy jó 3/4 évvel a válsztások után, 2/3-os parlamenti többség birtokában még mindíg a komcsi-libsi-szoci-bolsi-stb-től való rettegésnél tartanak."
- Ez a hívó szava nyájnak. Enélkül nem mennek egy irányba. Röhejes hogy szavazásra jogosult, elvben felnőtt emberek még a komcsizásnál és szocizásnál, zsidózásnál tartanak ilyen politikai túlhatalma mellett a Fidesznek.

Lumieres 2011.01.24. 06:05:27

És be lehet szólni a BAYER CSITÁKNAK is!!

Bsszátok meg, egy blognak TÖBB ÉS ÉRTELMESEBB olvasója van, mint ENNEK A FASZNAK összesen.
Neonáci taknyok olvassák ezt a KÖZÉPSZERŰ szarcsimbók GECIT!!!
És a KÖZÉPSZERŰ a szitokszó....
Blogokon MAGÁNEMBEREKTŐL JOBB PUBLIKÁCIÓKAT OLVASOK.

Sőt... Nemcsak, hogy be lehet szólni, hanem BE IS KELL SZÓLNI A BAYER ZSOLTOKNAK!!!!
A szólás szabadsága most lehet, hogy ezt IS jelenti. ICE-T-t kérek... Kér még WALAKI?
Bëlgát.... Umlaut e!!!!

www.youtube.com/watch?v=D4-Mli0G4ZI

Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”

Budai vagy pesti, faskó vagy libsi
Ma már senkit sem érdekel
Add vissza a pénzem, aztán vágd el a torkodat
vagy élve temetlek el

De téged egy gondolat fog bántani, de nagyon
Mikor majd a nyakadig fog érni már a folyékony beton
Hogy visszasírod, mikor a pedofil apád
Csubakka- jelmezben tolta beléd a faszát!

fakopács 2011.01.24. 06:06:26

@Gáborom: "Nem értem, a fasiszta miért rosszabb mint a kommunista, persze kérdezhetem fordítva is, a komcsi miért jobb a nácinál, sajnos a kettős mérce él és virul."
- Azért öcsém, mert az a zsidózás nagyon közel van a fasiszta ideológiákhoz, míg komcsi itt már nincs sehol.

Lumieres 2011.01.24. 06:08:17

@fakopács: Jó reggelt pirosh shapkás madár!... ;) (nem célzás)

fakopács 2011.01.24. 06:08:26

@tozse76: "Tuskó Hopkinsz is úgy kerülte el a névsorolvasát hogy ő olvasta a névsort... " :-))

fakopács 2011.01.24. 06:09:42

@Lumieres: Jó reggelt! Tudod miért van csőre a harkálynak? - Hogy ne verje a fejét a fába! :-))
Ez a piros sapkás jó volt, ez nekem még nem jutott eszembe. :-))

Lumieres 2011.01.24. 06:14:49

@fakopács:
"Budai vagy pesti, komcsi vagy libsi
Ma már senkit sem érdekel"

Én egyébként arra gondoltam, hogy a csőrével kipiszkálja a férgeket, akik az ÉLŐ fát rágják.
Mint például Bayer Zsoltot.

fakopács 2011.01.24. 06:20:01

@Lumieres: Ez is jó. Nekem csak tetszik a madár, de a harkály már foglalt volt az indán, ezért lettem fakopács. Van egy kurva nagy gesztenye fa az ablakom alatt - elsőn lakom - és rendszeresen az ablakom magasságában dolgozik egy a fán. Nagyon aranyos amilyen szorgalmasan dolgozik. Bayer még az MN-nek írogatott valamikor 2005 körül, amikor a pwc nevű nick a sok zsidózása miatt feltett egy 1944-es Magyar Nemzet cikket a fórumra, amely a zsidótörvényeket méltatta. pwc-t utána sürgősen kicsukták a MNO-ról.

Lumieres 2011.01.24. 06:24:23

@fakopács:

Az egyik felük zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik felük szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”

Bayer a 2. típus... ;)

Lumieres 2011.01.24. 06:28:17

Madách-díjas középszerű neonáci geci. Ez Bayer.

Szerintem azért utálja a blogokat és az anonim fórumokat, mert állandóan "leverik" a teljesen átlagos hétköznapi nickek... Itt NEM ÉL MEG BAYER!!!! Neki 70 IQ alatti közeg való, hol jól érzi magát. Átlagos emberek között a neten CSITA EGY RETARDÁLT NEONÁCI KÖCSÖGNEK LÁTSZI (ami egyébként a valóságban is)

fakopács 2011.01.24. 06:42:48

@Lumieres: Így van. Ezért volt Tompika fészbukos ötlete hülyeség, mert egy olyan terepre viszik a szimpatizánsaikat, amelyen vereséget szenvednek és kontrollálni sem tudják.
Szalai Annamária a fészbukot fogja büntetni? hehehe.. Óriási melléfogás ez a Fidesztől.

fakopács 2011.01.24. 06:47:23

"Internet-rendőrség alakult Iránban

* Független Hírügynökség

2011. január 23., vasárnap 17:41

Az iráni rendőrfőnök vasárnapi bejelentése szerint hivatalosan megkezdte munkáját az internetes rendőri egység, amelynek feladata: "harcolni a cyber-bűnözés és a közösségi oldalak ellen, mert azok terjesztik a kémkedés és a lázadás szellemségét". Iszmail Ahmedi Moghaddam közlése szerint március 21-ig létrehozzák azt a külön hálózati kapcsolatot, amely lehetővé teszi az internetes rendőri egység teheráni központja és az ország összes rendőrsége közötti összeköttetést.

A rendőrfőnök bejelentése szerint"célpontjaik az ellenforradalmi és a disszidens csoportok, amelyek az internetes közösségi oldalakat kihasználva tudtak 2009-ben is zavart kelteni az újraválasztott államfő elleni tüntetések szervezésével". A Mahmúd Ahmadinezsád elleni megmozdulásokat, tömegtüntetéseket főleg a Facebookon és a Twitteren hangolták össze a rezsimet bíráló csoportok két évvel ezelőtt.

A rezsim gyorsan reagált és megszigorította az internetes hozzáféréseket. Most történik meg azonban először, hogy a teheráni vezetés hivatalosan is bejelenti: rendőri felügyelet alá helyezi a világhálót Iránban."

- Micsoda munkahely lenne Zsoltinak!

Lumieres 2011.01.24. 06:55:13

@fakopács: Bárcsak az alkotmány ne lenne... ;) Miket meg lehetne csinálni.
Bár szerintem a mi médiatörvényünk, médiahatóságosságunk és A Szalacsi Szűz MáriaAnnánk talán felveszi a harcot ezekkel a HITETLEN KUTYÁKKAL, akik az INTERNETizén itten nyomulnak meg írogatnak mindenféle szabad(szájú) szövegeket!!

"Ti szegények számláján szalonnázó
szédítve szofizmáló szóakrobaták
szentenciát szépelegve szirénázó
szitkokat szakszizó szollipszisták!"

cellimega 2011.01.24. 07:00:15

Az egykori Fidesz-alapítók közül erről a Bayerről tudom leginkább elképzelni, hogy III/III-as.

Rengeteg kárt okozott a zsidó-magyar együttélés ügyének itt Mo-on.

Másrészt nem bírom, amikor vki a saját fajtáját gyalázza. Gerinctelenség és hűtlenség szerintem. Azért gerinctelenség, mert mindenáron igyekszik megfelelni annak a közegnek, ahová asszimilálódott (és azt hiszi, korábbi népe iránti gyűlölettel tudja bizonyítani hűségét új az csoporthoz, amibe tartozik immár).

gpetersz 2011.01.24. 07:18:21

@malacz69 eurofanyalgó:
"namostan, erkölcsileg vitatható az írás, de hogy jó tollal írta meg, az sztem aligha."

Oszt a KGB is milyen jól dolgozik, nem?

röhögő 2011.01.24. 07:48:37

@gpetersz: A Mein Kampf is sikeres iromány volt a maga idejében és közegében. A sok elmebetegnek aki sikertelen életét a zsidókra és a komcsikra fogja, annak lehet újságírás amit ez az állat művel.

szvsz 2011.01.24. 08:26:09

"röhögve van rajtad"
Úristen! Kell ide az a médiatörvény. Egy cellába veled Bayer Zsoltikával!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.24. 08:35:23

ZSÓTIKA AZ ELSZÁMOLTATÁSKOR OTT FOG LÓGNI A TÖRPE uszító barátja MELLETT ...hehehhehehehhe

Melee 2011.01.24. 08:36:35

Minden diktatúra a saját díjazza talpnyalóit, miért lenne ez alól kivétel a mostani?

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.24. 08:37:35

Nincs bajom a Zsidókkal azok is emberek és jó emberek...kivéve ezt a Zsótit ennek a leölését végignézném szívesen!

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.24. 09:09:21

Nem szabadna így beszélni embertársunkról,még akkor sem ha zsidó.Különben pontosan oda süllyedünk ahol ő vegetál.

tökvirág 2011.01.24. 09:18:32

Annyira hányingerem van az ilyen "emberektöl" mint a Bayer Zsoltika hogy a nevét sem szívesen írom le.Vajon visszaadja majd a megérdemelt díját ha már nem a Fidesz lesz hatalmon?

dezso 2011.01.24. 09:49:06

@Mike36: a lucernaböde egy mezőgazdasági kártevő (lásd pl. www.cmi.vt.edu/vnhs/banisteria/pdf-files/ban2/B2_Wheeler.pdf , Subcoccinella vigintiquatuorpunctata (L.) kifejezésre keresve). Ahhoz képest szép teljesítmény, hogy írni-olvasni megtanult...

asztamindenit 2011.01.24. 09:50:19

Bayer Zsolt kiváló újságíró,és szerintem Madách Imre ha élne,akkor keresve sem találhatna méltóbb embert,hogy a nevéről alapított díjat odapasszolja valakinek.Látom is lelki szemeimmel,ahogy együtt fröcsögnek a Duna parton,tökmagot majszolva,és boncolgatják a lét zsidó- és cigánymentes mibenlétét.
Émmegcsakannyit mondok
Ember küzdj és bízva bízzál.

asztamindenit 2011.01.24. 09:50:19

Bayer Zsolt kiváló újságíró,és szerintem Madách Imre ha élne,akkor keresve sem találhatna méltóbb embert,hogy a nevéről alapított díjat odapasszolja valakinek.Látom is lelki szemeimmel,ahogy együtt fröcsögnek a Duna parton,tökmagot majszolva,és boncolgatják a lét zsidó- és cigánymentes mibenlétét.
Émmegcsakannyit mondok
Ember küzdj és bízva bízzál.

Lumieres 2011.01.24. 11:53:25

@cellimega: Bayer nem zsidó... Deutsch Tompika viszont original tőrőlmecc'ettgeci...

Herr Gerle 2011.01.24. 15:16:49

Bayer csodálatos írásai tartják a nemzetben a lelket. Kurva jól ír. :)))))))

David Bowman 2011.01.24. 15:29:31

Ez a Bayer (ősmagyar név, de hagyjuk)jó volt abban, amihez ért. Ha jól tévedek, a Duna TV kultúrális izéje volt, vagy mi. Mindenesetre ő válogatta filmeket, véleményen szerint nagyon jól. Ezt kéne csinálnia. Ja, meg valami lassítót szednie.

David Bowman 2011.01.24. 15:31:06

Ember küzdj, és bízva bízzál,
Sakkozzál, hogy el ne hízzál!

Pistie 2011.01.24. 17:19:02

@Lucernaböde: "Megmondom: egy igazságot kimondó ember mind írásban mind riportjaiban."

Ezzel az a baj, hogy a politikában nincs olyan hogy igazság. Bár Bayer Zsoltot továbbra sem tudom hogy kicsoda, de ha azt állítja hogy igazat mondd, akkor ebből látszik a legjobban, hogy hazudik. Nincs egyetemes igazság. Vannak oldalak, és vannak vélemények. Amikről lehet vitatkozni, de olyan hogy egyiknek mindenben igaza van, másiknak meg semmiben: na ilyen nincs.

Pacsapapa 2011.02.02. 12:36:10

@tozse76: "Egyébként pedig egy érdekes kiegészítés Bayer hitelességéhez a szlovák rendszámon túl. A felesége zsidó nő mint ahogyan a morvai zsidó férj mellől őrjöngött."
Legfőbb bal-liberális erény a tolerancia.:) Miért érdekes, hogy milyen vallású vagy nemzetiségű valakinek a házastársa? Nem lehet neki saját önálló véleménye?
Jó, tudom ott tudás és a bölcsek köve a vélemény diktátorok zsebében és az ő általuk kanonizált elveken kívül csak intolerancia, nacionalizmus, sovinizmus, fasizmus és diktatúra van.
A Bayer miért ne bírálhatná a társadalom kommunista vagy nemzetiszocialista salakját, azok 1919, 1944, 1956 és 1989 utáni bűneit?
Az miért számít zsidózásnak, hogy ezek között nagy számban voltak zsidók? Nem a származásuk miatt, hanem a társadalom ellen elkövetett bűneik miatt minősítette őket negatívan. Érdekes, de nekem nem fáj a nyilasok nagyon negatív társadalmi elítélése. Vajon miért? Mert nem kettős a mércém! Az ember nemzetiségtől, vallástól, politikai beállítottságtól függetlenül van ott valahol a tisztesség és a gazemberség közötti széles skálán, ahova a tettei pozícionálják. A másik ember pedig saját erkölcsi normái szerint ítéli meg a fent említett skálán elfoglalt helyét. Ne vonjuk kétségbe senkinek az önálló értékítélethez való jogát!
süti beállítások módosítása