A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.01.23. 13:41 Harpi

Önmaga parodistája: Bayer Zsolt

Címkék: bayer zsolt az ember tragédiája madách díj

 Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...

 

 Az ember tragédiája

 

Színházi kritika a "Faji Tárgyilagos" egykorú számából.

 

Irta: Faj Lehel, két változatban

 

ELSŐ VÁLTOZAT

(A szerkesztőt tévesen úgy informálták, hogy Madách... izé, hogyismondjam csak.)

 

Az ő Nemzeti (Neumann) Színházukban (Schwarcz), amit szegény magyar (májer) közönségünkre úgy tukmáltak rá, mint sóletet a rakott káposztára, megint sátoros ünnepet ültek a fajkóbik. Valami Madách-Mohnblum Imre (Izsák) teregeti ki előttünk bankjingli képzeletének áporodott fajvirágait, egy "Ember tragédiája" című kóser pesti "világcikkben", ami lehet nagyon hasznos az ő speciális faji szempontjukból, de amihez kevés köze van a magyarságnak.

 

Ebben a darabban minden szó burkoltan a pesti közönség faji moralitásának hízeleg és öntudatlanul szolgálja a zsidó uralomvágy hegemonumentális hekatombáját. Ez a tipikusan pesti író úgy halmozza egymásra a jeleneteket, mint ahogy a tippeket halmozza a lóversenyen, ha a tatája történetesen nem pesti drámaírónak, hanem, a fajparipa érdekének megfelelően, totalizatőrnek neveli.

 

A Mózes könyvéből kivágott Ádám és Éva, akinek émelygősen szentimentális és keletien buja figurájában Weisné és Schwarcz a korzóról okvetlenül magára ismer, mindenféle alakban és sokféle körülmények között (a történelem fajpszikológiai alapon való meghamisításával) végigvonul Rómán, Athénen, Bizáncon, Prágán, Párizson, Londonon, még Grönlandba is eljutnak (hja, tehetik, tellett utazásra a chevra-kadisa alaptőkéjéből), úgy utaznak időben és térben, mint a nemzetközi zsidó vigécek, akiknek expresszvonat a bölcsőjük és a hazájuk.

 

Valami "eszmé"-ről is van szó a darabban, ami hol fellángol, hol lehanyatlik a történelmi színek folyamán - és a pesti közönség tomboló lelkesedéssel jutalmazta ezt a tipikusan zsidó gondolatot, megértve a bizományos-lelkű szerzőt, aki ezzel a tőzsdei hausse-okra és baisse-ekre akarta felhívni fajsorsosainak figyelmét. Arról nem is beszélve, hogy a francia forradalom tipikusan zsidó beállítása mintegy csendes utalásképpen a zsidó érem másik vörös (Roth) oldalára, milyen szövetségládai édes muzsika volt az erre berendezett kajla füleknek.

 

Mit mondjunk a darab meséjéről? Pesti mese ez, a Lipótvárosból, különféle korokba "átszerelve": Ádám (Ádler) és Éva (Epstein) történelemszállító cég móricka-elképzelése a fáraóról (most divatban van Tutankhamen!!), Militádésről, Tankrédről, Keplerről, Dantonról: élőképek, amiket komptoarista jinglik és rüfkék adnak elő a zsúron. Közönség és szerző megértették egymást a színészeken keresztül, akiknek nagyrésze szintén zsidó származás.

 

Mindebbe mi már belenyugodtunk - de azt már mégsem lehet szó nélkül hagyni, amit a ruhatárban hallottam, kilesve két hitsorsos beszélgetését, akik nem vették észre, hogy jelen vagyok. Ez a zsidó azt közölte a másikkal, hogy két libát vett és a szavaiból határozottan kivettem - ezt tanúkkal is igazolom, - hogy az egyik liba fehér volt, a másik pedig barna!

 

Nem tudom, szabad-e még ebben az országban kifejezést adni a magyarság sorsát féltő, zsidókézen elnyomott nemzeti gondolatnak, - de mint ennek az elnyomott magyarságnak utolsó végvára és lelkiismerete, kötelességemnek tartom ezúton felhívni az igazságügyi és kereskedelemi minisztereket, hajlandók-e végre rendet teremteni és energikusan, minden kertelés és "jogrendi" érzékenykedés nélkül felszólítani a zsidót, hogy süsd meg zsidó a libát, mért nem vettél egyformát?!! Mert ha nem - mi majd jogrend és miniszter nélkül fogjuk megkérdezni tőle, - de abban nem lesz köszönet!!

 

 

MÁSODIK VÁLTOZAT

(Kiderült, hogy dehogy! a nagyapja se!)

 

Tegnap cikkünkbe néhány értelemzavaró sajtóhiba csúszott. Igy a "magyarság legnagyobb értéke" helyett "zsidó zagyvalék"-ot, "hatalmas műalkotás" helyett "kóser pesti bűzbombát", "valódi drámai remekmű" helyett "zsidó jingliknek való zsargonirodalom" szavakat szedett a szórakozott szedő. Mint utólag értesültünk, Madách Imre elsőrangú eseménye irodalmunknak és így kérjük az egész cikket, mint értelemzavaró sajtóhibát, tárgytalannak tekinteni. Egyébként a zsidó szedőt, aki az egész bajt csinálta, már eltávolítottuk nyomdánkból.

 

(In: Karinthy Frigyes: Így írtok ti – 1912)

Nem, kedves Bayer Zsolt, te nem Karinthy pandantja vagy, hanem Faj Lehelé. És még csak nem is vagy új: majd' egy évszázad óta fel vagy találva, ki vagy figurázva, és röhögve van rajtad. Minek ide Karinthy? – önmagad paródiája vagy. Meglehet, viccből kaptad a díjat, és csak te nem nevetsz rajta... Habár – ezen a tréfán sokan nem nevetünk...

242 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr682607104

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Önmaga parodistája: Bayer Zsolt 2011.01.23. 20:55:48

Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...

Trackback: Pornósnaptárat az iskolákba! 2011.01.23. 18:37:36

A hír: Bayer Zsolt Európa elrablásáról. Egy mondatban: Ebből is látszik, hogy Bayer Zsolt sosem járt iskolába, mert akkor tudná, hogy egy 11. osztályos diák inkább vágyik sztárok, jó megjelenésű nők/férfiak fotójára, mint keresztre feszített Jézusokra.

Trackback: Mire is kell a médiatörvény? 2011.01.23. 14:11:34

A Fidesz nyugat felé többször úgy próbálja eladni a médiatörvény szigorát, hogy az antiszemitizmus és a rasszizmus megfékezésére kell:Martonyi János: "a médiatörvény az emberi méltóságot veszi védelmébe, illetve elítéli a gyűlöletpropagandát, a r...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tozse76 2011.01.23. 21:49:40

Ugyan ezen rajongók követelik az összes létező médiától a korrekt és kultúrált hangvételt, a szép beszédet , az ízes magyar szót vagy az mindenki példás megbüntetését ,esetleg internálását . Ezt az ember Madách -al együtt emlegetni már önmagában is szégyen egy országnak. Mig annak a műveit lefordították minden létező nyelvre és emelte hazánk hírnevét, hát kíváncsi lennék ha ezt lefordítanák, egyáltalán megjelenhetne -e , a vélemény pedig borítékolható.
Az a párt aki megtűr és elfogad egyetlen sort is ettől az "embertől" az Önmagáról állítja ki a bizonyítványt és teszi illegitimmé magát minden értelmes gondolkodó ember számára . Ez innentől kezdve nem alternatíva. Ennyit a remek médiaszabályozásról , amely egy repper számát üldözi , de ennek az állatnak pedig büntetlen teret biztosít a ténykedésre. Hát ezért van felháborodás a világban ,teljes joggal . Előre országimázs. Legalább majd megint mehetünk külföldre politikai menedékjogot kérve

tozse76 2011.01.23. 21:51:47

Egyébként pedig egy érdekes kiegészítés Bayer hitelességéhez a szlovák rendszámon túl. A felesége zsidó nő mint ahogyan a morvai zsidó férj mellől őrjöngött. Igazi jellemhuszárok. Mintha a kukluxklan vezetője fekete lenne

SPYD3RM4N 2011.01.23. 21:55:47

Minden magát jobboldalinak tartó magyarországi ember agybeteg. Külföldön el tudom képzelni, hogy ez nem így van, és ott tényleg egy politikai álláspontot jelent jobboldalinak lenni, de nálunk ez egy betegség. Agybeteg embernek agybeteg dolgok jönnek be, a betegségtudatot pedig az ilyen Bayerek tüntetik el az emberekből. Mondjuk legalább az EÜ-költségek alacsonyak maradnak, de azért nem tudom, hogy több millió agybeteg fasz kezelésén tényleg érdemes-e spórolni.

Mike36 2011.01.23. 21:58:55

látom Lucerna mindenhol ott van
önmaga alkotja a fél fidesz megmondókommandót
összes blogban BZS-t élteti, ez valami nemes hivatása lehet neki, vagy ez a munkája?

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 22:00:08

@HARPI
"A nap izéje

Téged is bosszant az emberi hülyeség? Te is feldühíted magad a politika, a közélet és a politikai és közéleti szereplők gátlástalanságán, vagy épp' égbekiáltó ostobaságán? Te is mérgelődsz a saját mindennapi csetlés-botlásaidon? Hajdan én is ugyanezt tettem - de ma már inkább nevetek rajtuk. Ha tudok... – Harpi"

Na én még csak az elején tartok, s bar román nemzetiségű vagyok kurvára rosszul esik hogy sok seggfej baromarcú sértegeti Zsoltot mert MAGYAR. Azzal egyetérthetek hogy néha el van szállva magától de vazzeg itt mar rég nem erről van szó. Mond meg Harpi ha magyar vagy(vagy csak az útleveled), talán magyarabb nálam aki román vagyok 100%, miért van nektek a legszánalmasabb baloldal egész airopaban? Miért van nálatok a legtöbb magyar gyűlölő a baloldalon és még engem is le mély magyaroznak mert nem vagyok szabványos magyargyűlölő román? Szóval itt élek egy ideje és nem a MIEPpel anno vagy a Jobbikkal volt bajom problémám hanem a szuperultratolerans bal-libcsikkel. Persze hogy nem mindenkivel hisz nem találkozhattam mindenkivel. De az arany az számít. Segítesz megérteni? Hogy ne idegeskedjek inkább nevethessek a baloldalikon! Kosz

Rob67 2011.01.23. 22:04:12

Most komolyan narancsvitézek, a komcsizással már tessenek óvatosan bánni. A komcsik átálltak a jobboldalra...
Ballib meg szoci még ok, de komcsi? Ennek a szónak a szitokként való felhasznélása mostanra inkább a saját portátokra sértő.
Egyébiránt édes mennyire nem értitek enne a szónak a történelmi jelentését kicsi buták. A komcsik tolják kapitalisták szekerét és a konzervatívak államosítanak...
Megfordult a világ, csak ugye eccerre nem fér be az agyba ennyi info. Na meg a pártközpont sem adott még erről irányvonalat :)

Rob67 2011.01.23. 22:10:46

@Chicano: Megmondanád ki ez a bayer?
Bármit is letett már, elért valamit vagy a haveri kör morzsáiból csipeget? A Nemzeti Fröcsögés előtt is senki volt ha jól emlékszem, most valaki lett?
Ha megmondanád mit ért el önmagától, övé a Nobel díj is. Mondjuk azt ne mond hogy dolgozik az MN-nél. Egy ismerősöm is. Ott takarít.
A bayer is nem? Ez még nem karrier, emiatt nem érdemel síjat, max fizetést.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 22:12:44

@SPYD3RM4N:

"Minden magát jobboldalinak tartó magyarországi ember agybeteg."

Ha vki bármely csoportot egy bizonyos alapvető csoporttulajdonság szerint agybetegez, az lényegében rasszista fasz, és valszeg ő az agybeteg.

puffatag 2011.01.23. 22:13:28

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: el kéne menned aludni, mert te még a fidesztrollok alacsony szinvonalát se éred el...kb mintha tőkés püspök fia lennél, az irogatott ilyeneket, mikor a hatóságok megbüntették, mivel úgy nyitott kocsmát nagyváradon, hogy semmilyen engedélye nem volt hozzá... aztán a papa brüsszeli fejléces papíron fenyegette a román hatóságokat, hogy vonnyák vissza a büntetést...

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 22:15:31

@Rob67: let`s make it easier for you fart head, no more komcsi! there are the good guys I mean the FIDESZ and the rest...:-) Ez biztos hogy ez a info meg a te agyadba is belefer.

puffatag 2011.01.23. 22:18:01

@Rob67: a magyar konzervatív fidesz államosít, mivel onnan tud lopni a továbbiakban, lásd pintér cégei... az elmúlt 9 hónapban újra nem adják ki az állammal kötött szerződések részleteit, vajon miért?

Nyers Fa 2011.01.23. 22:23:17

Ez a gyógyszergyáros bayer?

Kandabula 2011.01.23. 22:23:42

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: ki kérdőjelezte meg azt bármikor, hogy B.Zs. magyar-e? Hogy jön ez ide? Ki vonta bárki, bármikor kétségbe magyarságát? Tanulj meg tisztességesen magyarul és olvass sokat. Aztán csak nevess. Sok sikert. (Az "airopaban" kicsit erős... Lenni neked provokatornakk? Meséljeljél. Az romanokk Europatt úgyan hivoljék, hoty "airopa"? He? Teccik a "szuperultratolerans" jelző iss. Te leni nyelvművészelö? Oszt hol van ékezet, holmegnincs. B.Zs.-nek tsakk a tenéked védelmezésére van, volt, lessz szükkség. Megérdemel.)

Nyers Fa 2011.01.23. 22:24:19

Az Aspirin szerintem jó cucc.
Nobel díjat neki.

Kandabula 2011.01.23. 22:31:35

@Nyers Fa: ne kezd már ezt a hülyeséget! Nem elég nekem ez a "tanti-mama"? Lemész primitívbe? Senki nevével nem szabad játszani!

papageno 2011.01.23. 22:33:08

@puffatag: Ha ezek eltünnének, ki maradna, akiket megválaszthatnánk?:)

Nyers Fa 2011.01.23. 22:34:04

Nem értem, hogy lehet ezzel a névvel magyarkodni. Olyan mintha a németeknél Al-Baduin énekelné a D. Überallest.

Bár abban az országban, ahol egy Esterházy, egy Görgey hazaáruló és egy Ustic a nagymagyar, semmin sem csodálkozom.

tintamin 2011.01.23. 22:37:35

@Mike36: "látom Lucerna mindenhol ott van
önmaga alkotja a fél fidesz megmondókommandót
összes blogban BZS-t élteti, ez valami nemes hivatása lehet neki, vagy ez a munkája? "

A Fidesz trollja.
Mióta ráálltak a netre is a rabszolgák (lásd D.Tomika facebook-hurrája), azóta mindenhova jut egy ilyen. Az ilyeneknek nem kell válaszolni (én is elrontottam), és akkor abbahagyják.

z 2011.01.23. 22:37:53

Bayer Zsoltot az szereti, aki szeret másokra mutogatni is és közben megmondani, hogy na, MIATTUK szar itt minden. Mert ők maguk, tiszta tekintetű és elméjű, világító lelkű igaz magyarokként mindig itt voltak, száz generáció óta, és eleven pajzsként próbálták oltalmazni a világnak ezt a szent csücskét az ide beáradó szennytől, az idegenszívűektől és a beteglelkűek tudatos bomlasztásától.
Létre kéne talán hozni nekik egy rezervátumot, megnézni, hogyan boldogulnak egymás közt.
Volt már itt melldöngetős, díszmagyaros, tősgyökeres igazmagyar világ, tessék csak elolvasni Móricztól a Rokonokat, ha már szóba jött az irodalom.
Bayer tudja jól, hogy kell meglovagolni bizonyos világnézetű emberek napi frusztrációit, hogy legyen kit szidniuk a kocsiban, ha dugóba kerülnek a munkahelyük felé menet, hogy levezethessék a gőzt, amit az impotenciájuk, a jelzálogkölcsön meg a gyerek okoz, aki megint bukásra áll.
És ebből ügyes emberként, jól meg is él, sőt, még díjat is kap.
Így kell ezt csinálni, nem is máshogy.

fidesz = házmesterek pártja 2011.01.23. 22:39:46

@Lucernaböde: merugye neked 130 az IQ-d és valami multináci cég vezetője vagy/voltál, mi? :-DDDDD

fidesz = házmesterek pártja 2011.01.23. 22:40:39

@tintamin: ez nem rabszolga. Önszántából hülye. Legalább tíz-tizenöt éve csinálja... :D

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 22:43:23

@Kandabula: majd ha 3 másik nyelvet anyanyelvi szinten űzöd s elakadsz pár ékezeten vagy nehézségeid akadnak a tárgyesettel akkor majd fogadom el tőled tanacsákat, addig csókolj tovább bal-libcsi seggeket! amúgy a mondanivalómmal ne foglalkoztál. De nem is neked tettem fel a kérdést, örülhetsz hogy egyáltalán válaszoltam...

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 22:48:24

@puffaDTMUFF: csak marhákat tereltek ma este errefelé? fucking a

vega2 2011.01.23. 22:49:04

Népszabadságos újságíró haverjaim mondták, hogy anno az egyik kormányváltás alkalmával Bayer olyan gyorsan lépett le az újságtól, hogy még a kabátja is ottmaradt a szerkesztőségben.

Kandabula 2011.01.23. 22:49:31

@Nyers Fa: az emberek nevéből levonható következtetésekkel egy másik társaság foglalkozik. Hagyd már abba. Ez már B.ZS. területe. Ne akarj kerítést mászni.

SPYD3RM4N 2011.01.23. 22:50:24

@malacz69 eurofanyalgó: "Ha vki bármely csoportot egy bizonyos alapvető csoporttulajdonság szerint agybetegez, az lényegében rasszista fasz (...)"

Szerintem nézz utána a rasszizmus jelentésének, ha érdekel, mert nem az, aminek hiszed. ;) Nemnem, nem "egy bizonyos alapvető csoporttulajdonság" c. általános valami a lényeg a rasszizmusnál, hanem ennél sokkal konkrétabb dolgok. Ciki úgy használni fogalmakat, hogy nem vagy tisztában a jelentésükkel.

fidesz = házmesterek pártja 2011.01.23. 22:51:16

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: vezérigazgató úr elveszítette a maradék jómodorát is? :-D

moncayo 2011.01.23. 22:51:36

A csaj jó, szép, s a szöveg alapján értelmes, nem kell fikázni.
Képzeljétek, ha a tipikus magyar nőként Szalai Annamária képe ugrana be a külföldi férfiaknak?
Jobb lenne?

csabaj 2011.01.23. 22:52:20

Mikor nagyjából elolvastam a hozzászólásokat,siralmasnak tartottam ezt a "párbeszédet".Az érzés azóta se változott.Olyan formát öltött itt a kommunikáció,mintha versenyt hirdettek volna az ügyben,melyik oldalon(bal,jobb)található több hülye.Talán be kéne tiltani a világ összes ideológiáját és vallását - megpróbálva utána erkölcsi mércével mérni az egyéneket.Feltehetőleg nem az dönti el valaminek vagy valakinek a valós értékét hogy milyen színű és melyik nevetséges érdekcsoporthoz tartozik.

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 22:53:58

amúgy bal-libcsik és rajongóik, 8 év rombolás, mocskolódás és pszeudokormány(recska)zás után igazán bekaphatjátok meg legalább 3 évig kussolva! jó éjt a többieknek!

Kandabula 2011.01.23. 22:54:46

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: kedves vagy. Szóval igazam volt. Egyébként volt kérdésed? A mondanivalódat pedig csak úgy belenyögted a nagyvilágba? Örülj, hogy reagáltam. Jobban védtem B.Zs.-t, mint Te.

SPYD3RM4N 2011.01.23. 22:55:37

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: "sok seggfej baromarcú sértegeti Zsoltot mert MAGYAR."

Aha, mert magyar. :DDDD Csakis ezért. Mint mindig. :))))) Te seggfej barom. Vagy te vagy az a kamujobbos sztereotip account? Mert akkor jól adod!

SPYD3RM4N 2011.01.23. 22:57:31

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: "amúgy bal-libcsik és rajongóik, 8 év rombolás, mocskolódás és pszeudokormány(recska)zás után igazán bekaphatjátok meg legalább 3 évig kussolva! jó éjt a többieknek!"

Aki szidja a náci fasz Bayer Zsoltot, az csakis ballibsi lehet! :DDDDD Te ultraprimkó görényfasz. :)

csi szi 2011.01.23. 23:02:40

@moncayo: Hát lehet, a kuruc.info egy időben folyamatosan értekezett Bayer "fajtajelleges pofázmányáról".

csi szi 2011.01.23. 23:03:35

@moncayo: Igazad van, inkább Heller Ágnesé ugorjon be nekik. :)

tanti-mama-lu'-Nelutzu · http://fingdex.blogspot.com/ 2011.01.23. 23:03:37

SPYD3RM4N: tévedsz baromarcú, nem csak bal-libcsi, az idióták is...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.01.23. 23:03:48

@SPYD3RM4N:
Az a ciki, ha vki nem tud elvonatkoztatni, és képtelen értelmezni azt, h "lényegében rasszizmus".
Ráadásul az, aki ilyen primkó módon általánosít, az a legalja taplója. Pont.

Kandabula 2011.01.23. 23:07:57

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: te köcsög román! De kinyílt a csipád! Mennyit kérsz még a Duna-Tisza közéből? Erre hajtasz? Vagy az állampolgárságra? Hogy utazhassál gondtalanul? Hol akarsz letelepedni? Portugália? Olaszország? Ezzel a magyar tudással a konzulátusig nem jutsz el!

SPYD3RM4N 2011.01.23. 23:14:17

@malacz69 eurofanyalgó: Te szemét magyargyűlölő, csak azért ugatsz be nekem, mert MAGYAR vagyok! :))))))) Te féreg. :))

Tita nick 2011.01.23. 23:23:43

Liberális ugatás ellen a legjobb ellenszer az áramszünet. És a határzár.

Kandabula 2011.01.23. 23:24:58

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: a tanacsákkal valóban vannak gondjaim. Neked könnyű. Román anyanyelv, magyar (a szomszédok biztosan magyarok, de itt már látok problémákat), plusz egy akármilyen nyelv a suliból. Nem nagy ügy.

fakopács 2011.01.23. 23:26:17

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: "csak marhákat tereltek ma este errefelé?" - neked még kolomp is jutott a nyakadba.

szerjóska 2011.01.23. 23:27:14

@Lucernaböde: Csányi Sándor és Demján Sándor el akar költözni, vagy miről zagyválsz, te Wass Berci wannabe?

Kandabula 2011.01.23. 23:28:16

Viszont: késő van, ne bántsuk egymást. Mára elég.

Éljen a Legőszintébb Igazságbeszéd!Éljen Gyurcsány 2011.01.23. 23:29:50

@SPYD3RM4N: no várj csak.

Szerintem te egy troll vagy.

Márpedig a minap azt olvastam, hogy ha téged trollnak néznek, pedig úgy érzed, nem vagy az, akkor legjobb, ha két-három hétig meg se mukkansz.

Tehát: takarodó, pajtááás!

szerjóska 2011.01.23. 23:31:45

@malacz69 eurofanyalgó: előítéletes fasz, nem rasszista fasz.

szerjóska 2011.01.23. 23:38:53

@kerdezoe: de hát pont, hogy Zsoltunk is vaskos szitkozódásokkal fogalmazza meg mondandóját, nem mással.

SPYD3RM4N 2011.01.23. 23:46:37

@Éljen a Legőszintébb Igazságbeszéd!Éljen Gyurcsány: Letrollozol csak azért, mert MAGYAR vagyok? Takarodj!! :)))))

drumhead 2011.01.24. 00:09:13

ez a bayerzsolt nevű izé, ez kiegyensúlyozott?

tozse76 2011.01.24. 00:09:24

Nekem amúgy hányingerem van ettől a zsidózós, ballib-komcsi-zsidó undormánytól . Azt már szinte elfogadom, hogy a komcsizók között van az összes és ezáltal persze a F soraiban. De azok után zsidózni, hogy nap nap után Szájereket kell nézni ,hallgatni, meg a szegénysorsú Andy Vajnát aki pozíciót és hozzá sok pénzt is kap, majd az alkotmányelőkészítő bizottságból nézegetnem kell a Gulyást akihez képest Jichak Rabin egy eszkimó misszionárius..és most éppen alkotmányt készít, azért több mint idegesítő. Tuskó Hopkinsz is úgy kerülte el a névsorolvasát hogy ő olvasta a névsort...

tintamin 2011.01.24. 00:24:43

Az a nagy kérdés itt, hogy akkor igazmagyar-e az, aki szlovák rendszámmal autókázik (adóelkerülés végett).

Mondjuk ez a "magyarságverseny" is kezd már szánalmas lenni, egy ideje a legnagyobb tuskók a "legnagyobb" magyarok..

Kapitány_1 2011.01.24. 00:25:47

@tozse76: elolvastam sajna az összes hozzászólást, és nekem mindegyikőtöktől hányingerem van. Az itteni gyűlölködés, kicsinyes ráhányások és egyéb apróságok miatt Ti megérdemlitek egymást, a fityisz diktátoristák a komcsi disznókat és fecót, a lopós szociók a orbánovicsot és a 20 évet.
Ti legalább annyira aljanép vagytok mint akiket ott fent fikáztok. Párt és személy függetlenül, egytől egyig.
A józanabbja olvassa vissza, milyen stílusban, hangnemben és hogyan írtok egymásnak.
A fejétől bűzlik a hal, de a férges farka és kloaka is odabasz rendesen.

P.mester 2011.01.24. 00:34:50

Ahogyan Gyulai Pál ironizált hajdan: Gyertek ide, nálam olcsóbb a magyarság!

Izo 2011.01.24. 00:48:44

Zsenális gondolat-kör! Gratulálok!

Gáborom 2011.01.24. 00:52:41

@Kapitány_1: Nekem is, még akkor is, ha van, akiknek tőlem lesz hányingerük.
Nem értem, a fasiszta miért rosszabb mint a kommunista, persze kérdezhetem fordítva is, a komcsi miért jobb a nácinál, sajnos a kettős mérce él és virul.
Bayert lefasisztázni egyes körökben menő, pedig nem fasiszta, csak egyszerűen hülye - még akkor is, ha egyébként meg számos cikkével egyet lehet érteni - többé-kevésbé.

Értem én, hogyne érteném: pusztán azért mert ír néha ésszel is, nem kell szeretnünk, sőt ki kell rekesztenünk (nekünk, a kirekesztés ellen állandóan ordibálóknak?? hehe, ez azért elég vicces) mert ír olyanokat is, amiket egyszerűen nem lehet leírni, mert ép eszű ember nem ír le olyat pláne nem a huszadik század után.

Csak akkor legyünk következetesek.
Igaz, akkor alig marad olvasnivaló...

Az a baj, hogy itt nálunk, húsz éve mindenki a másikat gyalázza, ahelyett,hogy egyszer az életben tükörbe nézne - és még mindig azt mondom: meg még a történelem lapjaira - már ha van ezekből egyáltalán hiteles és igaz.

Fufo 2011.01.24. 00:54:49

@Kapitány_1: Ezt a gyűlölködést szítja valaki, konkrétan - ha tetszik, ha nem - a FIDESZ. Eleve is ők kezdték ezt az "aki nics velünk az ellenünk", valamint "egészpályás letámadás" politikát. Elképesztő hogy jó 3/4 évvel a válsztások után, 2/3-os parlamenti többség birtokában még mindíg a komcsi-libsi-szoci-bolsi-stb-től való rettegésnél tartanak. Lassan fel kellene fogni, hogy nem ez a dolguk, nem ezért fizetjük őket és a fizetésüket valamennyi magyar adófizető állampolgártól (nemre, vallásra, stb-re való tekintet nélkül) kapják. Következésképpen kötelességük az országot úgy irányítani, hogy az valamennyi állampolgár számára a lehetőségek szerinti legjobb(optimális) legyen.

tcom 2011.01.24. 00:59:51

@malacz69 eurofanyalgó:

"Jelenleg a Fidesz toronymagasan vezeti a toplistát, a Szonda Ipsos szerint még nőtt is az előnye."

Azért várjuk még! A Fidesz fő szavazótábora az inaktívak. A munkanélküliek, a segélyesek és hosszú és kitartó munka után a nyugdíjasok. Eddig ezeknek nyaltak. De mivel látszik, hogy sajnálatosan az adófizetőktől, a multiktól előbb utóbb nem lesz mit elvenni és felélni, ezért egyszer az eltartottak tömegei is részt fognak venni a közös teherviselésben. Ugyan ameddig lehet maszatolás, érdemleges reformok nem lesznek a szociális ellátásban, az állami vállalatok működtetésében, az önkormányzatok eladósodottságában, az egészségügy csődközeli állapotában, így csak pár év múlva jönnek a brutális megszorítások. Orbán 20. pontja 48 milliárd megtakarítás az állami vállalatoktól 2010-ben. Aztán lett belőle 0,5 milliárd.

Medgyessyék is könnyen osztogattak, ha később megszorítás lett a vége.

Tehát tisztán látszik, hogy vagy spórolnak a eltartott tömegeken, vagy megszorítások lesznek. Ha pedig spórolnak rajtuk, akkor mérgesek lesznek.

tcom 2011.01.24. 01:09:26

Bayer talán a legaljasabb fideszes seggnyaló. Orbánhoz hasonló túlélő. Talán csak a Kedves Vezetővel fog ő is a süllyesztőbe jutni. Emlékszem rá 2002-ben, amikor a választások előtt egy héttel megígérte az ATV-n, hogy ő lesz az első, aki meghívja az új min.elnököt. Annyira nagyképű volt az egész fidesz galeri a közv.kutatások láttán, hogy Bayer majdnem elment a műsorban Orbán nevét ismételgetve.

Nem hívta meg az új min.elnököt. =;-)

Aki hezitál a mag.nyugdíj ügy miatt, annak üzenem, hogy ez a harc lesz a végső...
Vagyis vagy 3, vagy 7 év múlva eltakarodnak. Addigra pedig nem lesz párt, amelyik nem orvosolja a kormány arcátlan mag.nyugdíjasokat hátrányosan érintő intézkedéseit.

Az nem lehet, hogy Bayerek, Selmeczik, Matolcsy "Örök mag.nyugdíj tag" Györgyök, Tömlyén Zsoltok, Orbánok részt vegyenek egy európai ország vezetésében hosszabb ideig!!!

euskalherria 2011.01.24. 01:36:43

@tanti-mama-lu'-Nelutzu: Nem azért bántják, mert magyar. Hogy lehet ilyet mondani?

Kandabula 2011.01.24. 02:41:16

@euskalherria: ne veszekedj "tanti-mamával"! Nyugi. Ő még Ceausescunál tart. Ha áttelepül és levizsgázik magyarból, itt fog élni közöttünk. És az jó. Neki. Még választhat is, lehet, hogy képviselő lesz belőle. Akkor megszívjuk. Úgy hogy csak finoman! Három nyelven beszél, vazze! Nem semmi! Ő mondta! Máris keni-vágja a tárgyesetet! (Az biztosan olyan, mint amikor egy tárgy esik.) Szóval, csak óvatosan! Jön ő még a nyakunkba a leesett tárggyal!

Kandabula 2011.01.24. 02:53:11

@kerdezoe: valóban Te, mint egyszerű ember. Beszélsz egyszerű hülyeségeket. Muszáj neked egyszerű embernek lenni? Állj fel és járj! Simán, egyszerűen.

fakopács 2011.01.24. 06:02:20

@tcom: "Medgyessyék is könnyen osztogattak, ha később megszorítás lett a vége.

Tehát tisztán látszik, hogy vagy spórolnak a eltartott tömegeken, vagy megszorítások lesznek. Ha pedig spórolnak rajtuk, akkor mérgesek lesznek."

- Így van. Megyóék azzal a filozófiával osztogattak, amivel OVI bevezette a lakáshitel támogatást és a Széchényi tervet. Hogy államilag pörgetik a gazdaságot. Ebből borzalmas ikerdeficit lett már 2003-ban. Aztán ebből az lett hogy Gyurcsány megpuccsolta Megyót, de reformot ezután már nem csinálhatott. Az öszödi dolog meg aztán végképp tehetetlenné tette. Emellé már 2005-ben elkezdődött a világgazdaság hűlése. A nagy informatikai multik már 2008 ősze előtt elkezdték az elbocsájtásokat, azok már tudtak valamit. Aztán lecsapott a válság, itthon meg mintha mi se történt volna ment a költekezés. Orbán nagyon eltolta hogy nem rögtön a választások után ment neki az inaktív rétegeknek.

fakopács 2011.01.24. 06:04:53

@Fufo: "Elképesztő hogy jó 3/4 évvel a válsztások után, 2/3-os parlamenti többség birtokában még mindíg a komcsi-libsi-szoci-bolsi-stb-től való rettegésnél tartanak."
- Ez a hívó szava nyájnak. Enélkül nem mennek egy irányba. Röhejes hogy szavazásra jogosult, elvben felnőtt emberek még a komcsizásnál és szocizásnál, zsidózásnál tartanak ilyen politikai túlhatalma mellett a Fidesznek.

Lumieres 2011.01.24. 06:05:27

És be lehet szólni a BAYER CSITÁKNAK is!!

Bsszátok meg, egy blognak TÖBB ÉS ÉRTELMESEBB olvasója van, mint ENNEK A FASZNAK összesen.
Neonáci taknyok olvassák ezt a KÖZÉPSZERŰ szarcsimbók GECIT!!!
És a KÖZÉPSZERŰ a szitokszó....
Blogokon MAGÁNEMBEREKTŐL JOBB PUBLIKÁCIÓKAT OLVASOK.

Sőt... Nemcsak, hogy be lehet szólni, hanem BE IS KELL SZÓLNI A BAYER ZSOLTOKNAK!!!!
A szólás szabadsága most lehet, hogy ezt IS jelenti. ICE-T-t kérek... Kér még WALAKI?
Bëlgát.... Umlaut e!!!!

www.youtube.com/watch?v=D4-Mli0G4ZI

Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”

Budai vagy pesti, faskó vagy libsi
Ma már senkit sem érdekel
Add vissza a pénzem, aztán vágd el a torkodat
vagy élve temetlek el

De téged egy gondolat fog bántani, de nagyon
Mikor majd a nyakadig fog érni már a folyékony beton
Hogy visszasírod, mikor a pedofil apád
Csubakka- jelmezben tolta beléd a faszát!

fakopács 2011.01.24. 06:06:26

@Gáborom: "Nem értem, a fasiszta miért rosszabb mint a kommunista, persze kérdezhetem fordítva is, a komcsi miért jobb a nácinál, sajnos a kettős mérce él és virul."
- Azért öcsém, mert az a zsidózás nagyon közel van a fasiszta ideológiákhoz, míg komcsi itt már nincs sehol.

Lumieres 2011.01.24. 06:08:17

@fakopács: Jó reggelt pirosh shapkás madár!... ;) (nem célzás)

fakopács 2011.01.24. 06:08:26

@tozse76: "Tuskó Hopkinsz is úgy kerülte el a névsorolvasát hogy ő olvasta a névsort... " :-))

fakopács 2011.01.24. 06:09:42

@Lumieres: Jó reggelt! Tudod miért van csőre a harkálynak? - Hogy ne verje a fejét a fába! :-))
Ez a piros sapkás jó volt, ez nekem még nem jutott eszembe. :-))

Lumieres 2011.01.24. 06:14:49

@fakopács:
"Budai vagy pesti, komcsi vagy libsi
Ma már senkit sem érdekel"

Én egyébként arra gondoltam, hogy a csőrével kipiszkálja a férgeket, akik az ÉLŐ fát rágják.
Mint például Bayer Zsoltot.

fakopács 2011.01.24. 06:20:01

@Lumieres: Ez is jó. Nekem csak tetszik a madár, de a harkály már foglalt volt az indán, ezért lettem fakopács. Van egy kurva nagy gesztenye fa az ablakom alatt - elsőn lakom - és rendszeresen az ablakom magasságában dolgozik egy a fán. Nagyon aranyos amilyen szorgalmasan dolgozik. Bayer még az MN-nek írogatott valamikor 2005 körül, amikor a pwc nevű nick a sok zsidózása miatt feltett egy 1944-es Magyar Nemzet cikket a fórumra, amely a zsidótörvényeket méltatta. pwc-t utána sürgősen kicsukták a MNO-ról.

Lumieres 2011.01.24. 06:24:23

@fakopács:

Az egyik felük zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik felük szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”

Bayer a 2. típus... ;)

Lumieres 2011.01.24. 06:28:17

Madách-díjas középszerű neonáci geci. Ez Bayer.

Szerintem azért utálja a blogokat és az anonim fórumokat, mert állandóan "leverik" a teljesen átlagos hétköznapi nickek... Itt NEM ÉL MEG BAYER!!!! Neki 70 IQ alatti közeg való, hol jól érzi magát. Átlagos emberek között a neten CSITA EGY RETARDÁLT NEONÁCI KÖCSÖGNEK LÁTSZI (ami egyébként a valóságban is)

fakopács 2011.01.24. 06:42:48

@Lumieres: Így van. Ezért volt Tompika fészbukos ötlete hülyeség, mert egy olyan terepre viszik a szimpatizánsaikat, amelyen vereséget szenvednek és kontrollálni sem tudják.
Szalai Annamária a fészbukot fogja büntetni? hehehe.. Óriási melléfogás ez a Fidesztől.

fakopács 2011.01.24. 06:47:23

"Internet-rendőrség alakult Iránban

* Független Hírügynökség

2011. január 23., vasárnap 17:41

Az iráni rendőrfőnök vasárnapi bejelentése szerint hivatalosan megkezdte munkáját az internetes rendőri egység, amelynek feladata: "harcolni a cyber-bűnözés és a közösségi oldalak ellen, mert azok terjesztik a kémkedés és a lázadás szellemségét". Iszmail Ahmedi Moghaddam közlése szerint március 21-ig létrehozzák azt a külön hálózati kapcsolatot, amely lehetővé teszi az internetes rendőri egység teheráni központja és az ország összes rendőrsége közötti összeköttetést.

A rendőrfőnök bejelentése szerint"célpontjaik az ellenforradalmi és a disszidens csoportok, amelyek az internetes közösségi oldalakat kihasználva tudtak 2009-ben is zavart kelteni az újraválasztott államfő elleni tüntetések szervezésével". A Mahmúd Ahmadinezsád elleni megmozdulásokat, tömegtüntetéseket főleg a Facebookon és a Twitteren hangolták össze a rezsimet bíráló csoportok két évvel ezelőtt.

A rezsim gyorsan reagált és megszigorította az internetes hozzáféréseket. Most történik meg azonban először, hogy a teheráni vezetés hivatalosan is bejelenti: rendőri felügyelet alá helyezi a világhálót Iránban."

- Micsoda munkahely lenne Zsoltinak!

Lumieres 2011.01.24. 06:55:13

@fakopács: Bárcsak az alkotmány ne lenne... ;) Miket meg lehetne csinálni.
Bár szerintem a mi médiatörvényünk, médiahatóságosságunk és A Szalacsi Szűz MáriaAnnánk talán felveszi a harcot ezekkel a HITETLEN KUTYÁKKAL, akik az INTERNETizén itten nyomulnak meg írogatnak mindenféle szabad(szájú) szövegeket!!

"Ti szegények számláján szalonnázó
szédítve szofizmáló szóakrobaták
szentenciát szépelegve szirénázó
szitkokat szakszizó szollipszisták!"

cellimega 2011.01.24. 07:00:15

Az egykori Fidesz-alapítók közül erről a Bayerről tudom leginkább elképzelni, hogy III/III-as.

Rengeteg kárt okozott a zsidó-magyar együttélés ügyének itt Mo-on.

Másrészt nem bírom, amikor vki a saját fajtáját gyalázza. Gerinctelenség és hűtlenség szerintem. Azért gerinctelenség, mert mindenáron igyekszik megfelelni annak a közegnek, ahová asszimilálódott (és azt hiszi, korábbi népe iránti gyűlölettel tudja bizonyítani hűségét új az csoporthoz, amibe tartozik immár).

gpetersz 2011.01.24. 07:18:21

@malacz69 eurofanyalgó:
"namostan, erkölcsileg vitatható az írás, de hogy jó tollal írta meg, az sztem aligha."

Oszt a KGB is milyen jól dolgozik, nem?

röhögő 2011.01.24. 07:48:37

@gpetersz: A Mein Kampf is sikeres iromány volt a maga idejében és közegében. A sok elmebetegnek aki sikertelen életét a zsidókra és a komcsikra fogja, annak lehet újságírás amit ez az állat művel.

szvsz 2011.01.24. 08:26:09

"röhögve van rajtad"
Úristen! Kell ide az a médiatörvény. Egy cellába veled Bayer Zsoltikával!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.24. 08:35:23

ZSÓTIKA AZ ELSZÁMOLTATÁSKOR OTT FOG LÓGNI A TÖRPE uszító barátja MELLETT ...hehehhehehehhe

Melee 2011.01.24. 08:36:35

Minden diktatúra a saját díjazza talpnyalóit, miért lenne ez alól kivétel a mostani?

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.01.24. 08:37:35

Nincs bajom a Zsidókkal azok is emberek és jó emberek...kivéve ezt a Zsótit ennek a leölését végignézném szívesen!

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.24. 09:09:21

Nem szabadna így beszélni embertársunkról,még akkor sem ha zsidó.Különben pontosan oda süllyedünk ahol ő vegetál.

tökvirág 2011.01.24. 09:18:32

Annyira hányingerem van az ilyen "emberektöl" mint a Bayer Zsoltika hogy a nevét sem szívesen írom le.Vajon visszaadja majd a megérdemelt díját ha már nem a Fidesz lesz hatalmon?

dezso 2011.01.24. 09:49:06

@Mike36: a lucernaböde egy mezőgazdasági kártevő (lásd pl. www.cmi.vt.edu/vnhs/banisteria/pdf-files/ban2/B2_Wheeler.pdf , Subcoccinella vigintiquatuorpunctata (L.) kifejezésre keresve). Ahhoz képest szép teljesítmény, hogy írni-olvasni megtanult...

asztamindenit 2011.01.24. 09:50:19

Bayer Zsolt kiváló újságíró,és szerintem Madách Imre ha élne,akkor keresve sem találhatna méltóbb embert,hogy a nevéről alapított díjat odapasszolja valakinek.Látom is lelki szemeimmel,ahogy együtt fröcsögnek a Duna parton,tökmagot majszolva,és boncolgatják a lét zsidó- és cigánymentes mibenlétét.
Émmegcsakannyit mondok
Ember küzdj és bízva bízzál.

asztamindenit 2011.01.24. 09:50:19

Bayer Zsolt kiváló újságíró,és szerintem Madách Imre ha élne,akkor keresve sem találhatna méltóbb embert,hogy a nevéről alapított díjat odapasszolja valakinek.Látom is lelki szemeimmel,ahogy együtt fröcsögnek a Duna parton,tökmagot majszolva,és boncolgatják a lét zsidó- és cigánymentes mibenlétét.
Émmegcsakannyit mondok
Ember küzdj és bízva bízzál.

Lumieres 2011.01.24. 11:53:25

@cellimega: Bayer nem zsidó... Deutsch Tompika viszont original tőrőlmecc'ettgeci...

Herr Gerle 2011.01.24. 15:16:49

Bayer csodálatos írásai tartják a nemzetben a lelket. Kurva jól ír. :)))))))

David Bowman 2011.01.24. 15:29:31

Ez a Bayer (ősmagyar név, de hagyjuk)jó volt abban, amihez ért. Ha jól tévedek, a Duna TV kultúrális izéje volt, vagy mi. Mindenesetre ő válogatta filmeket, véleményen szerint nagyon jól. Ezt kéne csinálnia. Ja, meg valami lassítót szednie.

David Bowman 2011.01.24. 15:31:06

Ember küzdj, és bízva bízzál,
Sakkozzál, hogy el ne hízzál!

Pistie 2011.01.24. 17:19:02

@Lucernaböde: "Megmondom: egy igazságot kimondó ember mind írásban mind riportjaiban."

Ezzel az a baj, hogy a politikában nincs olyan hogy igazság. Bár Bayer Zsoltot továbbra sem tudom hogy kicsoda, de ha azt állítja hogy igazat mondd, akkor ebből látszik a legjobban, hogy hazudik. Nincs egyetemes igazság. Vannak oldalak, és vannak vélemények. Amikről lehet vitatkozni, de olyan hogy egyiknek mindenben igaza van, másiknak meg semmiben: na ilyen nincs.

Pacsapapa 2011.02.02. 12:36:10

@tozse76: "Egyébként pedig egy érdekes kiegészítés Bayer hitelességéhez a szlovák rendszámon túl. A felesége zsidó nő mint ahogyan a morvai zsidó férj mellől őrjöngött."
Legfőbb bal-liberális erény a tolerancia.:) Miért érdekes, hogy milyen vallású vagy nemzetiségű valakinek a házastársa? Nem lehet neki saját önálló véleménye?
Jó, tudom ott tudás és a bölcsek köve a vélemény diktátorok zsebében és az ő általuk kanonizált elveken kívül csak intolerancia, nacionalizmus, sovinizmus, fasizmus és diktatúra van.
A Bayer miért ne bírálhatná a társadalom kommunista vagy nemzetiszocialista salakját, azok 1919, 1944, 1956 és 1989 utáni bűneit?
Az miért számít zsidózásnak, hogy ezek között nagy számban voltak zsidók? Nem a származásuk miatt, hanem a társadalom ellen elkövetett bűneik miatt minősítette őket negatívan. Érdekes, de nekem nem fáj a nyilasok nagyon negatív társadalmi elítélése. Vajon miért? Mert nem kettős a mércém! Az ember nemzetiségtől, vallástól, politikai beállítottságtól függetlenül van ott valahol a tisztesség és a gazemberség közötti széles skálán, ahova a tettei pozícionálják. A másik ember pedig saját erkölcsi normái szerint ítéli meg a fent említett skálán elfoglalt helyét. Ne vonjuk kétségbe senkinek az önálló értékítélethez való jogát!
süti beállítások módosítása