A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2009.12.29. 14:05 Harpi

Benzin: ha lesz, drága lesz

Címkék: ukrajna oroszország áremelés mol benzin barátság kőolajvezeték jövedéki adó orosz ukrán olajvita

A nap híre:

Létrejött a megállapodás Ukrajna és Oroszország között az európai fogyasztóknak szánt orosz nyersolaj jövő évi ukrajnai tranzitjáról, az erről szóló megállapodást tegnap alá is írták az érintettek - jelentette be az orosz energiaügyi minisztérium hétfőn este. A minisztérium szóvivője hozzátette: a megállapodás biztosítja az európai fogyasztók hosszú távú és stabil ellátását. Nemzetközi energetikai elemzők mindazonáltal továbbra is az e térségen keresztül áramló szállítások bizonytalanságára hívják fel a figyelmet. (Privátbankár.hu)
Miközben - legalábbis átmenetileg - körvonalazódni látszik a megoldás az orosz-ukrán energetikai háborúban, a magyarországi adójogszabály-változások miatt a MOL minden eddiginél brutálisabb üzemanyagár-emelésre készül. Az E95-ös motorbenzin ára péntektől 20 forinttal emelkedik.

Nem erről jut eszembe:

Nagyvizit a traumatológián. Egy idős beteg sopánkodik:
- Jaj-jajj, doktor úr, nagyon fáj a bal lábam!
Mire az orvos:
- Mit nyavalyog, Kovács bácsi? Nincs is, ami fájjon...!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr271630412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása