A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2014.01.26. 18:42 Harpi

Vona zseniális menekülése

Címkék: fidesz választások náci jobbik vona gábor fasiszta hyde park briganti

Vona Gábort és hű fegyverhordozóját, Pörzse Sándort a londoni belvárostól a Hyde Parkig űzték a brit antifasiszták, így végül a szélsőjobb kiváló hagyományait követve, vérbeli hordószónokként volt kénytelen megtartani kampánybeszédét. De vajon ez valóban beéégés volt, vagy valami egészen más?

Clipboard02_1.jpg

Fotó: Huszti István / Index.hu

"Öt óra után néhány perccel véget ért Vona Gábor beszéde a Hyde Parkban. Eredetileg nem itt, hanem a belvárosban beszélt volna, de a Holborn állomásnál annyira sok volt az antifasiszta, hogy az angol rendőröknek kellett megvédeni a Jobbik támogatóit. Három óra körül mentek át a Hyde Parkhoz, ahová az antifasiszta tüntetők nem tudták őket egyből követni, mert a rendőrök nem engedték le őket a metróba. Az angol sajtó szerint Vona többek között azért van Londonban, hogy az Arany Hajnal és a BNP nevű brit szélsőjobboldali párt vezetőivel tárgyaljon, de ezt a Jobbik következetesen tagadja"írja az Index.hu.

A vasárnap délutáni londoni balhéról részletesen beszámol a magyar hírmédia – sőt, valójában jószerint a teljes politikai világsajtó kiemelt figyelemmel kísérte az eseményeket. De nem ez a lényeg.

A lényeg az, hogy első blikkre mi is elmosolyodtunk: "lám, jól beégett Vona, ami nem csoda, hisz' a brit demokratáknak sokkal alacsonyabb az ingerküszöbe a fasiszta náci szélsőjobboldali akciókkal szemben, mint a fahasogatáshoz szokott hátú magyar polgároké. De aztán eltöprengtünk egy cseppet...

Mielőtt bárkinek is röhögni támad kedve Vona elcseszett programján, gondolkodjon el azon: vajon valóban a fasiszta briganti jobbikos politikus beégéséről van-e szó, s nem inkább egy zseniálisan kitervelt és megszervezett médiahekkről! Vasárnap a fél világsajtó Vona Gáborról és a Jobbikról szólt – ugyanekkora médiafigyelem elérése idehaza sok tízmillióba került volna. Ráadásul a kampány hivatalosan még el sem kezdődött, így ezekben a napokban kizárólag a kormánypártoknak és holdudvaruknak van mersze nyílt választási eseményeket szervezni és médiamegjelenéseket gründolni. Lám, még mi is a Jobbikkal és Vonával foglalkozunk!

Ügyes.

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr975783746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2014.01.26. 19:10:35

Zombikoknak fel kell kötni a gatyakorcot,még böszme is röhögve vonz 10-szeres közönséget okt 23-án.Ponta is csak megmosolyogta őket amikor elzavarására összejöttek ezren sem.Hangerő az van de aztán jön a miép sors.

martineden 2014.01.26. 21:34:35

ENNEL NAGYOBB SIKERE SOSE LEGYEN

pitekusz 2014.01.27. 04:13:24

Álmodjatok csak, kis zsidó csatlósok!

istvankah 2014.01.27. 08:15:04

@pitekusz: a megszólítás elmarad,nehogy megsértődj!Gondolva a cenzuradra,maradjunk a génkezelt őseidre!A török felmenőid előtt a tatár kán összejőtt a nyugat-római nyilvános ház madamjával,akitől az első "nemzet-jobbfék"született!Elkerülendő a belterjességet azóta is családi hagyomány nálatok is meg a tőbbi nemzeti "génkezelt" "madzsar"elmenőkkel rendelkező rassz-.asznak a zsidó kártya fosztogatása!Figyelmedbe ajánlom,hogy a tefélék,két világháborúba tessékelték bele az "istenadta" népet!A pechetek,hogy van még ország amit újra megprobáltok amortizálni!Borotválkozásnál a pengét lehetőleg vizszintesen használd!Megigérem nem hullatok könnyet sem értem sem a tőbbi alkonjuk formáért!A zsidók nélkül,még mindig mezitlábas gyaur lennél!

james530 2014.01.27. 08:26:25

Vagytok ám zsidók rendesen. Ha a jobbik győz,amit nagyon remélek, lesztek bajba. Méghogy a zsidók nélkül mezitlábasok lennénk. Ne röhögtess. Mert izrael a joléti állam. Anno, Egyiptomba kellett volna eltörölni bennetek, amikor még rabszolgák voltatok. Vagy erre nem vagytok oly büszkék?

samubigó 2014.01.27. 11:13:49

Az antiszemitának mondott Jobbik vezetőségében zsidók voltak (Szegedi, Pősze...)/vannak (=Morvai). Egy részüket (Sz. Cs.) már szabad zsidózni, másokat (pl. Morvait) nem illik, még nincs meg rá a "kilövési eng."
Normális párt az ilyen...,?
Most -így - nem lesz 17%!

belgabela 2014.01.27. 12:06:40

@samubigó: Inkább olyan húsz felett.:))

wallenberg8812 (törölt) 2014.01.28. 00:09:49

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

alfahir.hu/hazugsagok_halojaban
2014, január 27 - 15:15
"A helyszínen megjelent egy féltucatnyi ortodox zsidó rabbi is, akik azonban nem a tüntetők mellé álltak, hanem a jobbikosokhoz. A valójában a tüntetők ellen felvonuló rabbik Vona Gábor elmondása szerint a rendezvény előtt egy órával személyesen felkeresték őt, és közölték, hogy tisztán látják a Jobbik politikájának lényegét, mely nem zsidóellenes, hanem anticionista vonalat követ. Az Izrael állam-ellenes zsidó tüntetőket a neves brit hírportál, a BBC tudósítása azonban úgy mutatta be, mint akik szintén a Jobbik ellen tüntetnek Londonban."

Azt azért nem gondoltam volna, hogy a nagy tekintélyű brit közszolgálati BBC ilyen gátlástalanul hamisít. Tényleg léteznie kell valamilyen háttérhatalomnak, ami egy BBC-t erre rá tud venni.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Pajszer Művek 2014.01.28. 00:58:38

Londonban 10 millió ember él. A beszámolók amik eladják ezt az "óriási" megmozdulást, 200 emberről beszélnek. Jó eséllyel a fele volt csak ott, a többi túlzás, tehát kb. 100 ember. Ez a londoni lakosság 0,001%-a.

Egy leárazás a sarki cipőboltban több embert vonz arrafelé. Az meg nem kérdés, hogy az európai parlamentben egy frakcióban ülő, baloldali, internacionalista pártok tudnak egymástól kérni némi mozgósítást és szívességet. A magyar baloldal 200 ember mozgósítására volt elég. Hát ez már önmagában elég szánalmas.

De ahogy a sajtó ezt a sehol sem jegyzett létszámot (amit jobb vidéki búcsúkban megugranak) úgy állítja be, hogy óriási európai tiltakozás van a Jobbik ellen, az már-már goebbelsi propaganda munkásságot súrol. Ez a hazai közvélemény szándékos félretájékoztatása. Éljen soká a hazai "független" sajtó. :)

pitekusz 2014.01.28. 21:17:02

@istvankah: Igazi zsidó humor...jót nevettem, mert másra nem jó!.:D

pitekusz 2014.01.28. 21:21:41

@wallenberg8812: Gondolod, hogy a BBC nem a zsidók irányítják....ne légy naiv, mindenhol ott vannak, és mindent úgy kell csinálni ahogy ők akarják. A hazugsághoz, és az ármánykodáshoz náluk jobban egy nép sem ért!

pitekusz 2014.01.28. 21:25:43

@samubigó: Bocsi, de Morvai nem zsidó, esetleg a volt férje, a Balló György..na az igen.
süti beállítások módosítása