A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2013.02.23. 13:09 Harpi

Megfejtettük Orbán és Széles Gábor titkát!

Címkék: orbán viktor évértékelő széles gábor világnemzet szalmabálaház

Megfejtettük a titkot! Hiába beszélt rébuszokban Orbán Viktor az évértékelő beszédében, és hiába titkolózik Széles Gábor a választások előtt várható magyar gazdasági csodáról, fáradságot nem ismerő oknyomozó stábunk kiderítette, milyen hihetetlen újítással lohasztjuk le a mosolyt magyar világnemzet neokolonialista ellenségeinek arcáról. A kilábalásunk titka nem lehet más, csakis az instant szalmabálaház!

szalmabala-epitesi_program.jpgVége a munkanélküliségnek, mindenkinek lesz fedél a feje fölött, a Magyar Világnemzeti Világállam által kivetett szerény adó révén pedig egy csapásra egyensúlyba jön a világállam-háztartás. A módszer ellen a zöldeknek se lehet kifogásuk, az eljárás öko és bio, ráadásul ilyesformán a magyar állattenyésztés alapokig széjjelcseszése miatt feleslegessé vált szalma is megmenthető az enyészettől, sőt, jövedelmet, és így adóbevételt is termel.

Az állami támogatást is élvező program keretében a gyorstalpaló képzés már elindult, úgyhogy az már bizonyos, lesznek, akik számára egy darabig atombiztos megélhetést nyújt a korszakalkotó technológiai újítás.

Jurta helyett instant szalmabálaházat félázsiai világnemzetünknek!

Hajrá Magyarország!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr625100047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobemara 2013.02.23. 13:46:00

Maga a szalmabálás építkezés nem is olyan nagy marhaság.
De természetesen nem egy 8-10 órás gyorstalpalóval kell elintézni a felkészítést.

Itt pl. egész sok infó van:
www.energiaeskornyezet.hu/index.php/szalmabala-epiteszet

ásványi répacukor 2013.02.24. 00:46:27

@Bobemara: Már megbocsáss, de az! Addig oké amig
1 nyárra szóló tyúkól, vagy egy szezonális krumpliverem... Na majd meglátjuk Széles ur Rózsadombi 3 szintes szalma villáját, lehet hogy átgondolom még egyszer a projektet.

hot-spot (törölt) 2013.02.24. 10:16:35

Szerintem azért mondta hogy 20 év múlva lesz jó,mert addigra bútorozik haza a most elszökött 500 ezer a kölföldi nyugdíjakkal.

Bobemara 2013.02.24. 12:00:29

@ásványi répacukor: Aztán miért is?

Nem arról van szó, hogy letesznek a földre pár bála szalmát egymás tetejére, rá valami tetőt és annyi.
Ekkora erővel a vályogépítkezésre, paticsfalra is azt mondhatnánk, csak tyúkólnak való.

Terméseztessen megvan a megfelelő technológia, amit be kell tartani.

A rágcsálók befészkelését meg lehet akadályozni (pl. az élelmiszer és a hulladékok kezelésével, nem kell nekik táplálékot biztosítani), és ugye nem gondolod komolyan, hogy pl. egy faépület, netán egy olyan, amelyben a berendezés csupa műanyag lomból áll, a szőnyegpadlótól a tapétáig, biztonságosabb tűzvédelmi szempontból a vastag vályogvakolat alatti, esetleg tűzállóvá impregnált szalmánál?
Vajon miként is égnek ki a lakótelepi panelekben lakások? Ott betonból van a fal, a födém.

Hangsúlyozom: maga ez a gyorstalpaló oktatás mindenre jó, csak a technika továbbadására nem alkalmas, pénzlenyúlás csupán, de ez nem a technológia hibája.
süti beállítások módosítása