A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2012.03.30. 17:50 Harpi

További doktori vizsgálatok jöhetnek!

Címkék: doktori schmitt pál álamelnök

Schmitt Pál pénteken 20 órakor tévébeszédet tart tévéinterjút ad, amelyben vélhetően bejelenti lemondását valamit mond az ország népének. Az elnök doktori disszertációja körüli botrány azonban szinte bizonyosan tovább gyűrűzik majd. Magukat megnevezni nem kívánó forrásaink szerint több híresség neve elől kerülhet le a közeljövőben a Dr!

Listánk messze nem teljes!

 

DrAgóner Attila

DrAcula

DrÉgelyvár

DrAco

DrEher sör

3 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr494350663

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Van-e esélye Schmitt Pálnak egy új PhD-re? 2012.03.31. 17:33:21

Most képzeljük el ennek analógiájára, hogy azt halljuk, hogy a KE most éppen a londoni olimpiára készül vívásból, nem ér rá fogadni az angol nagykövetet! *** Tegnap Schmitt Pál a riportjában nagyon sokmindent mondott, amin szénné röhögték ma...

Trackback: Ez a vége vagy csak most kezdődik? 2012.03.30. 21:57:24

„Senki sincs, akitől félnék vagy tartanék.” – vallotta be egyszer Schmitt Pál, és jelenleg úgy néz ki, nincs is rá oka: személye sérthetetlen.  Méghozzá Alaptörvénybe iktatva. Ezt alátámasztotta ma annak a politikusnak a nyilatkozata is, akit államfőnk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.03.30. 18:15:33

Szoláriumban az ország, vagyis ég a pofánk.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1977_schmitt_schnitt_sitt
Schmitt Schnitt sitt.

Törzsanyag 2012.03.31. 14:10:56

A címből azt hittem, hogy lesz valami pozitívuma is ennek a históriának, de még erről is lemaradunk.
süti beállítások módosítása