A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2012.02.28. 17:59 Harpi

Építsünk országimázst kalákában!

Címkék: országimázs kanada színesfém kábeltolvajok

Hét "magyar nevű embert" tartóztatott le a torontói rendőrség, amiért betörtek egy vízi erőmű raktárába, és 50 ezer dollár értékben próbáltak rézkábelt ellopni – írja a kanadai The Star.

Nagy Zsolt (46), Máté József (44), Bandula Zsolt (38), Dardos József (33), Ruszó Sándor (28), Szarka István (26), és Horváth Sándor (27) kábelvágó ollók segítségével jutott be a Hydro One raktárába, és teleraktak egy tehergépkocsit értékes rézkábellel. A torontói rendőrség szerint egyre gyakoribb a színesfémlopás a környéken, ezért egyre több őrző-védő céget kell alkalmazni a raktárak őrzésére.

Forrás: Canadahun.com

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr584220620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neon Fu 2012.02.29. 09:48:25

Kellett nekik beengedni őket, pancserek. Most tolják beléjük a segélyt, de még így is ellopják, ami mozdítható, hajtja őket a vérük. S a külföldiek nem tesznek különbséget, nekik egyszerűen csak tolvaj magyarok leszünk ezentúl.
süti beállítások módosítása