A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2012.02.05. 15:15 Harpi

Gój Színházhoz gój dresscode!

Címkék: gój motorosok új színház nemzeti hagyományok

Töprengésre késztető közlemény olvasható a Gój Motorosok Egyesületének honlapján. Az önmagát a magyar nemzeti és keresztény eszmék és értékek megőrzőjeként és a nemzeti hagyományok ápolójaként definiáló szervezet a következő szöveggel hívja meg tagjait és támogatóit az Új Színház március 23-i bemutatójára:




Mindezek nyomán – amellett, hogy nem ismerünk Konc Gábor nevű színészt – egyetlen kérdés motoz bennünk: Mit keres a motoros ruha és az edzőcipővel kiegészített melegítő egy színházi előadáson? Amennyiben az egyesület valóban a keresztény értékek és a magyar nemzeti hagyományok ápolásáért száll síkra, akkor miért nem tiszteli meg az Új Színház prömierjét az ilyenkor hagyományos öltözettel?

 

Update:
Képünk 2012. február 5-én, délután 3 órakor készült. A tavaly december 28. óta aktív programajánlóban a weboldal üzemeltetői Koncz Gábor nevét, röviddel e blogbejegyzés aktiválása után kijavították. Köszönjük!

5 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr354068076

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csurka István Színházra neveznék át az Új Színházat 2012.02.06. 18:32:46

Aláírásgyűjtés indult, hogy Csurka István Színházra nevezzék át az Új Színházat....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGAZ MAGYAR 2012.02.05. 20:52:06

Elmarad! Betegség miatt vagy Helyhiány miatt de lehet hogy csak berepül egy angyal és azt mondja : "haszontalan ember, hamis férfiú a ki álnok szájjal jár
a ki hunyorgat szemeivel és lábaival is szól, és ujjaival jelt ad
Álnokság van az Ő szívében, gonoszt forral minden időben, háborúságot indít.
Annakokáért hirtelen eljő az Ő nyomorúsága, gyorsan megrontatik, s nem lesz gyógyulása."

Venyigeszu 2012.02.05. 20:55:45

A bukósisakot azért levehetik előadás közben?

Venyigeszu 2012.02.05. 21:02:30

( Mondjuk, az azért elég beszédes a szellemi képességükkel kapcsolatban, hogy fel sem fogják, mekkora öngólt lőnek ezzel!
Telve lesz a nézőtér "illendően" felöltözött emberekkel - egyértelmű lesz, hogy nem a kielégíthetetlen kultúra igényük miatt miatt Ez elmegy 1 - 2- -3 előadáson. És utána?)

taknyos zsiráf 2012.02.05. 22:47:38

"nem minden az aminek látszik"
....túrót gojok! Bőrkabátos rabbik!

Szittya75 2012.02.06. 12:28:21

Lejáratják a motorosokat és a jobb oldali érzelmű,gondolkodású embereket,de ezen ne is csodálkozzunk, hiszen ez dolguk!
süti beállítások módosítása