A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2012.01.02. 10:54 Harpi

Terror a mélyből...

Címkék: budaházy gyurcsány ferenc orbán viktor nácik magyar gárda fasiszták

Hétfő estére civil szervezetek tüntetést jelentettek be az Operaház környékére, de a rendezvényen a szinte valamennyi valós és virtuális ellenzéki szervezet között részt vesznek Gyurcsány szocialistái is, bárkik legyenek is azok. Miközben tehát az új Alkotmány hatályba lépése tiszteletére rendezett gálaesten az urak egymás ánuszát tartják tisztán a valós sajtó teljes kizárásával, a nemrég még legnagyobb ellenzéki párt saját ellenzékének tagjai tesznek újfent tanúságot amellett, hogy ellenzékben is lehet ostobaságokat művelni. De ez még nem minden! Amidőn Gyurcsány szocialistái próbálják bizonyítani a létezésüket, egy földalatti-megállóval odébb deli magyar fasiszták – a kormányellenes demonstrációéval azonos helyen és időben! – tartanak tömeggyűlést. Legalábbis ők tömeggyűlésről beszélnek, és nem balhézásról. Bejelenték ugyanis a minap egy viszonylag marginális náci honlapon, hogy nekik bizony elegük van a komcsik és a zsidók randalírozásából, és majd ők megtisztíccsák az utcákat a szennytől.

Mármost, ezen egészen eddig a pontig akár még röhögni is lehetne. Abban a pillanatban azonban, amikor a terrorcselekményekkel vádolt Budaházy kiáltványban áll az ellentüntetők mellé, s nem csekélyebb eréllyel csatlakozik ahhoz a betiltott Magyar Gárda is, nos, ekkor az ember elgondolkodik kicsinyég.

Vannak ugyanis kellemetlen áthallások.

Ezek az áthallások pediglen 1932–1933 Németországából suttognak fájó emlékfoszlányokat. Abból az időből és abból az országból, ahol a korábban tessék-lássék betiltott, féllegális náci párthadsereg az osztrák bűnöző hatalomra kerülését követően már nemcsak a megfélemlítés szándékával masírozott az utcákon. Hanem nyílt erőszakkal mutatta meg a helyes utat a kétkedőknek, és mutatta meg a helyüket a nemzettest tagságára érdemtelennek nyilvánított német polgároknak.

Szóval, röhögjünk a százszor leszerepelt, megbukott és levitézlett ex-kormányfőn, aki elmondja a tutit az Operában a seggnyalói gratulációit szerényen fogadó kollégájáról. Arról a miniszterelnökről, aki pontosan ugyanannyira hatalommániás és hatalomfüggő, mint ő maga, csak, ugye, Orbán most bent van, ő meg kinn. És röhögjünk az árpádsávos zászlókat lobogtató, egyenruhás mélymagyar bohócokon is, akiknek – pontosabban azoknak, akik az utcára küldték őket! – pusztán annyi volt a céljuk ezzel a ramazurival, hogy jól beszarassák a szocialista és liberális honfitársaikat. Azért, ugye, hogy tudják, hol a helyük. Szóval röhögjünk, de azért közben jusson eszünkbe, hogy anno csak öt év kellett ahhoz, hogy az utcákon masírozó egyenruhás csőcselék összehozzon egy Kristályéjszakát.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr973513250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Psi Holo · http://psiholo.blogspot.com 2012.01.02. 12:23:30

Nem nehéz felkerülni a Halállistájukra, igazából lassan az is elég hozzá, ha 'rosszul nézel'. Remélem azért az esetemben ennél többről van szó, tettem is érte! A fidesztálibokkal meg úgysem érdemes leállni vitázni, pláne meggyőzni őket, mert - különösen terepen - nekik tilos gondolkodni.

Cogito.t 2012.01.02. 13:38:22

Röhögnék én szívesen, de nehezen megy, mert bármelyik csürhét nézem, az mind a mi kárunkra ténykedik!

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.02. 18:20:48

Ebben az országban az a legnagyobb baj, hogy mindenki mindenkit félrevezet. Természetesen összefogva. Ugyanis azt még az értelmiség sem meri kimondani, hogy Magyarországon 89-ben nem történt valós rendszerváltás. Akkor csak annyi történt, hogy érezvén a vihar közeledtét az MSZMP létrehozta a saját ellenzékét, a saját gyerekeiből, ismerőseiből, tagjaiból, vagy legalább is az irántuk lojálisakból. Mindezzel elkerülhette a felelősségre vonást, és osztozhatott a lenyúlt állami vagyonon. Itt 21 éve hirdetik a demokráciát, holott nálunk csak egy „áldemokrácia” működik. Könnyű az olyan embereket félrevezetni, akiknek még életükben nem volt demokráciában részük.
Jobbról, balról más sem történt 21 éve, mint hitegették az embereket és ígértek fűt-fát, holott még igazi jobboldali és valós baloldali párt sem létezik ma Magyarországon.
Itt csak akkor érhetünk el eredményt, amennyiben minden pártot kizárunk, és a nép veszi kezébe a sorsát. Elég volt a birka szerű bólogatásokból.
Szerintem nem is ezek az átmentett pártok egyedül a fő felelősök, hanem a teljes értelmiség is. Nekik kellett volna az élen járni, az oktatással és a felvilágosítással. Magától, Maris néni a falun nem fog rájönni arra mi is az igazi demokrácia. Addig arra szavaz, aki többet ígér.
Ajánlom mindenkinek elolvasni Bereznay András írását, amely tökéletesen leírja az elmúlt ötven év politikai történelmét:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html
Majd ezek után felejtsük el a jelenlegi pártokat és legyünk bátrak a saját talpunkra állni. Menni fog, ha nagyon akarjuk.

fonó 2012.01.02. 18:51:10

Minden napra jut egy hazugság és még rá se jönnek. Gyurcsányék demokraták voltak ezekhez képest, kiálltak melegfelvonulás mellett pedig nem szavazatgyüjtő..., ha ellopják a MANYUP pénzt és a MOL eltőzsdézett pénzzel akkori árfolyamon 70 %ra vihette volna le az adósságot. nem nyulták le persze.

fonó 2012.01.02. 18:55:17

Ki gondolta volna hogy Veres Jani megdicsőül mert ennyire sötét nem volt hogy pénzügyi tervben szám nélkül kékbanán és fordítókorong legyen ősmagyar agysebészettel. Segítség.
süti beállítások módosítása