A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.11.25. 12:57 Harpi

Vissza a csillagot a Parlament csúcsára!

Címkék: magyarország parlament vörös csillag

A hírek szerint újra felvetődött, hogy a Parlament kupolájának csúcsán el kellene helyezni korunk magyar demokráciájának szimbólumát. A jelenleg hatályos jogszabályok és hazánk aktuális állapotának figyelembevételével azonban a letűnt kort idéző tiltott önkényuralmi jelkép helyett ezt imigyen képzeli el a terv alkotója:

1 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr863410758

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rablóhókuszpókusz a keresőoptimalizálás? 2011.11.30. 11:08:43

Számos weboldalt megvizsgáltunk, az okokat keresve az alacsony vagy nem megfelelő számú látogatottságra.

Trackback: Jön a keresztényi fenyítés, kínzás és megalázás 2011.11.29. 19:34:15

Ez azért így talán túlzás, bár ahogy a mai törvénykezési szokásokat látom, lehet, hogy nemsokára az Alaptörvénybe kerül, a koki és a saller, egyéb fenyítési és megalázási technikákkal egyetemben.Mire is alapozom ezt? Arra, amit egy KDNP-s képviselő Mic...

Trackback: Vigyázó szemetek Esztergomra vessétek 2011.11.27. 10:56:54

Esztergom a Fidesz kísérleti területe. Itt kísérletezi ki, hogy milyen lehet az új Magyarország. Igaz egy kis porszem került a gépezetbe, mert az önkormányzati választásokon a helyi kiskirály megbukott, de láthatóan ez még jobban inspirálja a Fideszt. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shakter 2011.11.26. 08:29:08

"Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok ..."
süti beállítások módosítása