A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.08.21. 12:41 Harpi

Éljen és virágozzék!

Címkék: kormány orbán viktor mezőgazdaság diktatúra kultusz személyi fazekas sándor

Az agráriumnak fontos szerepe lesz a gazdasági válság és a szociális gondok kezelésében – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, amikor Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszterrel értékelte a tárca elmúlt egy évét. 

A megbeszélés előtt körbejárták a felcsúti határ szélét, ahol befejeződött az aratás és rendben zajlanak a talajművelési munkák. A megbeszélésen a miniszterelnök kijelentette: az agráriumnak fontos szerepe lesz a gazdasági válság és a szociális gondok kezelésében. A miniszterelnök és a miniszter megállapodtak abban, hogy folytatni kell azt a vidékfejlesztési politikát, amit a kormányprogramban megfogalmaztak. (MNO)

Nem erről jut eszembe:

 

2 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr303168491

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A TEK esete Jézussal 2011.08.23. 10:09:54

Tudom, hogy az augusztus 20-i szentmise nem állami rendezvény volt, tudom, hogy a rendezők nagy része önkéntes volt.  Ennek ellenére azért felmerül a kérdés, hogy az egyháznak a sok-sok milliárdból, amit az államtól kap nem telik egy ilyen nagy re...

Trackback: A rejtőzködő kétharmad 2011.08.21. 16:01:21

Igazából nem is értem miért kell a választások után 4 évig méricskélni, hogy melyik párt milyen támogatottságot kapna, hisz ennek a mérésnek semmi értelme. Attól még az kormányoz, aki a legutóbbi választást megnyerte, hiába fordulna a támogatottság az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f.domino 2011.08.23. 13:39:38

Titánia...
Annak idején láttam. Nem tetszett. Azt mondtam, minek erről a témáról még egy bőrt lehúzni, amikor már túl vagyunk rajta. Olyan döglött oroszlán-rugdosásnak tűnt. (Ha jól emlékszem, pont mire bemutatták, Romániában is megdőlt a "rendszer", máshol meg már rég csak operett díszlet volt).
"Akkor még nem gondoltam, hogy békaemberekkel fogok találkozni..." ...szóval hogy ez a téma még aktuálissá válhat itt Magyarországon. Most egy kicsit másképp cseng minden szó, mint akkoriban.

mezga-aladar 2011.08.24. 07:56:20

:))))

nem értem az összefüggést:) a zorbán az nem csinál ijjesmiket
süti beállítások módosítása