A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.08.04. 21:33 Harpi

Megmenteni a bálnát

Címkék: környezetvédelem hosszúszárnyú bálna cortés tenger bálnamentés

Hihetetlen történet! Egy nyaraló amerikai család a Cortés-tengeren csónakázva teljesen véletlenül rábukkant egy haldokló hosszúszárnyú bálnára, ami reménytelenül belegabalyodott egy halászhálóba. Nézzétek meg a videót: a fiatal bálna mindvégig pontosan tudta, hogy segíteni akarnak neki!

És nézzétek meg, hogyan köszönte meg a segítséget...!

4 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr883126510

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Oktatási vészhelyzet 2011.08.11. 17:03:35

A Tankönyves Vállalkozók Országos Szövetsége úgy döntött, hogy nem szállítják ki a tankönyveket azoknak az iskoláknak, ahol az önkormányzatok nem rendezték tavalyi tartozásukat. Na, de, hogy lehet tankönyv nélkül tanulni? Sehogy! Még tankönyvvel sem eg...

Trackback: Legális illegális szemétlerakó Tatán! 2011.08.09. 18:26:46

Van Tatán egy nyúlfarknyi kis utca az Agostyáni és Egység utcák ölelésében. Csendes kis utca, az Ady utca zaját megszűrik az emeletes tömbök. Az itt lakók biztosan élvezik a csendet, és azt, hogy autó is csak ritkán téved ide. Igaz, itt van a vízmű tel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.08.12. 20:29:07

A vége a legjobb. De sztem csak egyszerűen élvezte a szabadságot, és mintha a videóban is ezt mondanák.

Gulliver 2011.08.20. 23:43:01

A "nyaraló család" talán egy picit mást jelent, mint egy bálnamentő alapítványnak dolgozni. Még akkor is, ha a csávó viszi magával a családját is. :)

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.08.22. 11:03:18

Mi egyszer a kertünk hátuljában találtunk egy kübormacskát: a farka begapalyodott a kacathalmazban valami drótba és ott fogolykodott. Kiszabadítottuk, de nem volt ilyen hálás. Előszöris azt hittebántani akarjuk, tehát lepisilt mindenkit, aki közelment, utána le kellett fogni egy legyező-gereblyével, utána kigabalyítottuk, és amikor elengedtük a gereblyével, úgy elrohant, hogy a kezdősebessége volt 400m/s. De a megmentés-feeling megvolt, ha kicsiben is.
süti beállítások módosítása