A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.04.16. 08:38 Harpi

Cohn-Bendit nem indul – Na ugye!

Címkék: fidesz zöldek európai parlament daniel cohn bendit dajcstomi

Daniel Cohn-Bendit a francia Libération napilap pénteki számában bejelentette: nem indul a következő EP-választáson. Az Európai Parlament zöld frakciójának 66 esztendős társelnökét mindkét hazájában, Németországban, majd legutóbb Franciaországban is képviselővé választották. "Nem akarok belebetegedni a politikába. Mindennek megvan a maga ideje" –mondja Cohn-Bendit, aki szerint a tiszteletnek is van időkorlátja, és ezt a saját eszményképein is látja. "Bob Dylan rendkívüli volt. Ma viszont átturnézik Vietnámon és Kínán, ahol megtiltják, hogy elénekelje a "Blowin' in the wind" című dalát. Ilyen körülmények között nincs többé értelme Bob Dylannak lenni..." – mondta a politikus.

Hát, igen, az 1968-as párizsi diáklázadás egyik vezetője és az európai radikális zöldmozgalom emblematikus figurája felett elszállt az idő. De vajon mi történt vele, mi változott, amiért az európai politikában nem éppen túlkorosként visszavonulót fúj? "Dany le Rouge" belefáradt a politikába? Vagy mindez valójában a Fidesz EP-frakciójának – köztük a közösségi média gigasztárjával, a mi dajcstominkkal – fényes győzelme a libsibolsi plutokrata anarchista felett ? 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr182830155

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Óriásit hibáztak a tűzoltók! 2011.04.16. 21:02:22

  Egyenruhások tartottak demonstráló felvonulást szerzett jogaik megtartásáért, köztük a tűzoltók is. Össze is jöttek több tízezren. Pedig a helyi parancsnokaik mindent megtettek (kötelező túlóra elrendelés, próbariadó, szabadság kiadás megta...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szárny 2011.04.16. 12:39:20

Hát, bizonyára rájött, hogy kényelmetlenné vált. És hogy ezért többé nem fedezik a pedofil üzelmeit az elvtársai. Megy a magánszférába. Majd azt mondtam, az unokáihoz. De neki olyan nincsen...
süti beállítások módosítása