A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.01.22. 13:18 Harpi

Végre van propagandaminisztere Magyarországnak!

Két propagandafőnök, két korszak, két különböző történelmi éra média-megnyilvánulásai. És közöttük háromnegyed évszázad... 

 

V

égre van miniszterelnöke Magyarországnak. Végre van egy olyan vezető, aki az EU-ban nem elnézést kér, hanem megvédi az országot. Az európai baloldalon nem tudják megemészteni, hogy a magyar választók kétharmados felhatalmazást adtak egy jobbközépen álló polgári, kereszténydemokrata politikai erőnek. A vitában baloldali és szélsőbaloldali képviselők kétségbe vonták a magyar kormány és a magyar emberek demokratikus elkötelezettségét. Ha ilyet mondanak, azt a magyar miniszterelnök nem hagyhatja, meg kell védenie a hazáját és hazája polgárait. Orbán Viktor ennek megfelelően cselekedett. 

A magyar miniszterelnöknek meg kell védenie a hazáját, és meg kell védenie hazája polgárait. Orbán Viktor ennek megfelelően cselekedett, határozottan kiállt Magyarországért és határozottan megvédte a magyar embereket, megvédte Magyarország és magyar emberek demokratikus elkötelezettségét. Egy miniszterelnöknek így kell tennie, és ez az, amit a szocialisták irigyelnek, ez az, ami miatt Kovács László irigykedik, ez az, amiért Kovács Lászlót eszi a frász. A szocialistáknak nincs ilyen vezetőjük, ezért irigykednek, a szocialistáknak nincs ilyen vezetőjük, aki megvédje az országot, aki megvédje őket, ezért eszi őket a frász.

Szijjártó Péter, 2011, Budapest (Hír TV, Népszabadság Online, ATV Híradó) 

Mi, nemzeti szocialisták, büszkék vagyunk, hogy megoldottuk a feladatot Németország, de Európa számára is. Hitler Adolf, mint a német harc vezére, egyidejűleg a legkiválóbb európai férfi lett. Megmutatta ennek a megkínzott világrésznek a legfenyegetőbb veszélyt áthidaló utat. és alkalmat adott Európa népeinek azon okulni és ahhoz igazodni. 

Amit a többi népek ez ellen a veszedelem ellen tesznek, független tőlünk. Mi nem kényszeríthetjük őket, hogy okosan és céltudatosan előkészüljenek. De amit mi teszünk, azt nem fogja befolyásolni, hogy hiún és gondtalanul tekintettel lennénk a népszövetségre, vagy hogy más országokban többé vagy kevésbé rövidlátó szimpátia uralkodik a szovjet eszmék iránt, sem meg nem motivált és elmosódott közösségi kísérletek, amelyek Európát átláthatatlan kötelékek hálójában tartják. Amit mi teszünk, azt a kötelesség, és Németország és Európa szembeni felelősségteljes lelkiismeret fogja maghatározni. 

Dr. Paul Joseph Goebbels, 1936, Nürnberg, 1943, Berlin. 

 

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr272604899

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A sajtószabadság vége? 2011.01.22. 21:23:27

Ténytár A “médiaalkotmánynak” nevezett törvény jelentősen átalakítja a magyar elektronikus médiumok rendszerét, változtat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeZe 2011.01.22. 22:33:42

ugye, mennyire különbözik?

rakaz 2011.01.23. 10:12:29

Az a nagyon sajnálatos tény, hogy a lényeg azonos.

Megfigyelo 2011.01.23. 16:49:17

Adolf Hitler is demokratikus választások eredményeként került hatalomra, és utána sürgősen nekiállt felszámolni a további demokratikus választásopk lehetőségét. Ez folyik most Magyarországon is.
süti beállítások módosítása