A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.11.30. 14:22 Harpi

FIDESZ-KDNP: az egyharmados kormány

Címkék: fidesz kdnp kétharmad felhatalmazás

Tisztelt Miniszterelnök Úr, Tisztelt Kormánytagok!

Ezúton szeretném emlékeztetni Önöket arra, hogy kik hatalmazták fel Önöket arra az ámokfutásra, amiben épp ezekben a napokban, hetekben, hónapokban jeleskednek.

Önöket egészen pontosan 2 659 974 magyar választó hatalmazta fel a kormányzásra, az összesen 8 025 587-ből. Ez éppen 33,14%-a a magyar választópolgárok számának.

Önök tehát nem kétharmados, hanem egyharmados felhatalmazást kaptak. Kéretik ennek megfelelő alázattal kormányozni.

Üdvözlettel,

egy a nyolcmillióból

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr72483572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

altwien1 2010.11.30. 21:35:15

Alázattal ezek???? Ember, tudod Te mit beszélsz? Nézd már meg a buta szőke nyugdíjas csajt, vagy ezt a háziállatagyú szemüveges majmot, aki provokálja az embereket a szövegével! Vagy ott van a törzsfőnökük: előbb felmondja a fociszabálykönyvet, mint hogy egy ország vezetőjeként ráérezne a problémákra!!!
Ha a komcsik voltak 19, akkor ezek 1 hijján 20!

Inner Circle 2010.12.07. 16:50:45

Le vagy maradva, kedves szerző: Bolgár György a választások óta ezen hárfázik, igaz hogy azért már kopik rendesen, és mostanában már csak a különösen idióta, egybites betelefonálók emlegetik fel. Ennek a bemondásnak a hitelessége a BGY-tőzsdén lassan már a "Zorbán elvette 19 ezer forintomat" alá esik és épp csak eléri a kishorthy-zásét :-)
süti beállítások módosítása