A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.09.22. 18:32 Harpi

Magical Magyars - Pakisztánban büszkébbek ránk, mint mi magunkra?

Címkék: foci futball aranycsapat magical magyars

Teljesen véletlenül bukkantam rá ma délelőtt az interneten egy kis csapat oldalára. Egy pakisztáni, egészen pontosan karacsi futballcsapat Facebook-oldaláról van szó, akik imigyen hívják magukat: Magical Magyars. A felfedezésnek komoly visszhangja lett, egy szakmai portál is közölte a hírt (http://www.socialtimes.hu/articlepage/?id=148), és  óriási magyar "lájkolási" és gratulálási/köszönő hullám indult meg a pakisztáni focicsapat oldalán.

Nézzétek meg ezeket a srácokat! Ők azért nevezték el magukat a hajdani nemzeti tizenegyünk tiszteletet parancsoló nemzetközi ragadványnevén, mert hozzájuk akarnak hasonlítani. Ha esetleg mi elfelejtünk büszke lenni magunkra, vegyük észre, hogy mások, máshol milyen büszkén viselik a mi nevünket!

A fiatalok Facebook-oldala itt megtekinthető:
http://www.facebook.com/pages/Karachi-Pakistan/Magical-Magyars/109692235730650

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr72315885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.09.24. 18:06:17

Nagyon jó hogy ilyet lehet még találni a nagyvilágban, bár most is rászolgálnánk. Rendes srácok.
süti beállítások módosítása