A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.07.27. 15:40 Harpi

Vedd, vidd és hűtsd!

Címkék: nyugdíjasok görögdinnyehűtő crunchgear

crunchgear logo

 

Az idei nyár slágerére hívja fel a figyelmet a CrunchGear elnevezésű kütyüblog. A jobbára informatikai újdonságokkal foglalkozó portál most a háziaszonyokat vette célba.

Nem is tudom, hogyan élhettünk eddig az új találmány nélkül! A hordozható görögdinnyehűtő és -szállító berendezés természetesen japán találmány, Marugoto Tamachan szellemi terméke.

Az ötletes kis szerkezet valójában nem más, mint a hazai nyugdíjas nénikék kedvenc szerkezetének, a bevásárló-trolinak és egy akkumulátoros hűtőszekrénynek az összeházasítása. A piacon kiválasztjuk a dinnyét, s mire hazavittük, már ehetjük is a hűs mezőgadasági terményt.

A berendezés súlya 6,3 kilogramm. Ha ehhez még hozzáadunk egy ötkilós dinnyét, akkor rögvest ott motoszkál a kisördög bennünk: vajon hogyan fognak ezzel a méretes és nem pehelysúlyú szerkentyűvel megbirkózni a nagyik a 18-as csingán?

Persze ettől egyelőre nem kell tartani, ugyanis kizárólag Japánban kapható, ráadásul az ára 230 dollár, így vélhetően nem ez lesz az első dolog, amit magyar nyugdíjasok megvesznek maguknak az augusztusi nyugdíjukból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr932180121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása