A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.07.19. 15:07 Harpi

Humorérzék nélkül tényleg nehéz lehet odaát...

Címkék: vicc szlovákia magyarok mkp humorérzék őri péter

Vicc a a Szlovákiai Városok és Falvak Társulása védnöksége alatt kiadott hetilapban: „A haldokló öreg apa ágyához hívatja fiát és azt mondja: Fiam, ha most lehetséges a kettős állampolgárság, akkor most intézd el nekem a magyart. A Fiú úgy gondolja, apja már a delíriumhoz közeleg, de mégis megkérdezi: Apám, mire lesz az önnek jó? - Hogy ha meghalok, egy magyarral kevesebb lesz!"

A szlovák parlamentből nemrég kiesett Magyar Koalíció Pártja alelnöke, Őry Péter nyílt levélben bocsánatkérést és felelősségrevonást követel: "A közzétett szöveg felháborító, etikátlan és intoleráns Szlovákia minden magyar nemzetiségű polgára és minden demokratikusan gondolkodó polgára számára". (Index.hu)

Hát, ennél sokkal durvább, a szlovákokon poénkodó viccek jelentek meg az elmúlt hónapokban a magyarországi sajtóban! A Magyar Koalíció Pártja (MKP) humorérézék terén még "névrokonát", a hajdani Magyar Kommunista Pártot (MKP) is veri! Lehet, hogy egy csepp humorral a politikában is sikeresebb lehetett volna mindkét MKP? 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr212161239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása