A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.06.07. 17:02 Harpi

Számoltatás lesz. És statuálás?

Papcsák Ferencet elszámoltatási kormánybiztosnak nevezte ki a kabinet. A kormánybiztos feladata lesz, hogy feltárja az elmúlt nyolc év korrupciós ügyeit és megnevezzea felelősöket, illetve valamilyen szinten elindítsa a jogi eljárásokat. Szijjártó Péter kormányszóvivő a döntést azzal magyarázta, hogy a szocialista kormányzás alatt súlyos visszaélések történtek, bizonyos kormányzati döntéseket magánérdekek figyelembe vételével hoztak meg, tehát óriási veszteséget okoztak az országnak. (Index.hu)

Pelikán József: Mit mondott az ügyvéd?
Pelikán lánya: Azt mondta, hogy majd mindent megtesz.
Pelikán József: Mennyit kapok?
Pelikán lánya: Hát az attól függ, mert lehet, hogy csak pénzbírság, de lehet, hogy a legsúlyosabb, hát szóval halál. Tetszik tudni az a kérdés, hogy apukával példát akarnak-e statuálni.
Pelikán József: Micsoda? Halál?
Pelikán lánya: A statuálás a lényeg, mert aszerint kapja apuka a büntetést.
Pelikán József: Szép dolog. Mit mondott még az ügyvéd?
Pelikán lánya: Azt mondta, hogy majd ne tessék csodálkozni, ha ő a tárgyaláson igen súlyos büntetést kér.
Pelikán József: Kicsoda? A védőügyvéd?
Pelikán lánya: Igen, mert ha apuka kulák volna, azokból most sok van, de mert apuka párttag, ő meg párton kívüli, hát szóval szocialista jog, meg minden.
Pelikán József: Mi van a szocialista joggal? Gondolkozz csak!
Pelikán lánya: Hát a statuálás a lényeg. És hogy ne tessék idegeskedni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr612063396

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A megfelő ember 2010.06.07. 19:03:06

Érdekesen alakul az új kormány személyzeti politikája: Alig pár napja egy Kövérnek jelentő III/III-as tartótisztet neveztek ki a katonai elhárítás helyettes vezetőjének, most meg itt van Papcsák Ferenc, az új elszámoltatási kormánybiztos, akinek Két f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása