A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.05.25. 13:40 Harpi

Avatar 2D-ben: hú, ez tényleg lapos...

Végre! Láttam az Avatart 2D-ben! Így az igazi: nem vonja el a figyelmet a lényegről a sok háromdimenziós hókuszpókusz.

Most már tudom, miről szól a film: egy harcban megrokkant amerikai tengerészgyalogos hős fényévekre a hazájától egy idegen civilizáció élére áll, és megmutatja nekik, mi az igazi hazafiság.

Avatar 2D-ben - hát, így tényleg lapos...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr772030058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wadallat · http://wadallat.blog.hu 2010.05.27. 14:23:23

Ez nem valami nagy poszt, de talán pont így jó. Nem is érdemel ez a film több szót. Én "csak" 3D-ben láttam. A látvány - nem tagadom - tetszett, viszont az is biztos, hogy 2D-ben nem nézem meg újra, mert ha a látványt kivesszük a filmből, akkor egy kerek nulla marad. Akkor inkább a falat bámulom 3 órán keresztül.
süti beállítások módosítása