A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.05.12. 12:20 Harpi

BKV: Kielégítő szolgáltatás - nemcsak terhes nőknek

Címkék: bkv terhesség orgazmus nők kielégülés vibrátor terhesszex

jezebel.com annak járt utána, hogy terhesen valóban több-e az esély a szupergyors, esetleg meglepő helyzetekben bekövetkező orgazmusra. Egy hollywoodi mozifilm, az Ilyen a formám (The Back-Up Plan) szerint ugyanis a terhesség legalábbis megháromszorozza a vérmennyiséget a vérerekben, tehát az illető olyan érzékeny lehet, hogy akár elélvezhet a buszon ülve (ez máris túlzásnak hangzik, ha így volna, akkor kielégült terhes nők ezrei körbe-körbéznének a tömegközlekedési eszközökön, mindössze két dollárért fejenként, márpedig a tapasztalat szerint ez korántsincs így). (Velvet.hu)

Mármost, ez a buszon-ülős-elélvezős történet valójában a legkevésbé sem túlzás! Bizonyos okok miatt több éven át meglehetős rendszerességgel buszoztam a BKV Zrt. 16-os helyi járatú autóbusz viszonylatán és annak csatolt járatain, köztük a Fény utcai piacra közlekedő 116-oson. Főleg utóbbin, de általában a Váron keresztül  döcögő összes buszon ma is megfigyelhetők a leghátsó, hosszú sorban ülő, méla, semmibe révedő, átszellemült tekintetű éltes matrónák. Néha ifjabb női hölgyek is odatévednek, köztük egyszer-másszor terhes kismamák is, ám ők már virgoncabbak, fészkelődnek, mocorognak, röhincsélnek. S hogy miért?

Tessék egyszer kipróbálni! Az épp a fenekük alatt morgó leharcolt, csapágyas dízelmotor megadja az alapvibrációt, a csúcsról pedig gondoskodik a Vár-beli macskakő. Orgazmus 320 forintért. Avagy: vibri-bérlet a békávétól, nem egész tízezerért havonta. Nem véletlen, hogy a város egyik legjobban kihasznált járata a 16-os...

Apropó! Van máshol is vibrijárat Pesten?

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr761994792

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy tucat meztelen terhes celeb 2010.05.12. 13:16:58

Annak örömére, hogy a júniusi német Vogue címlapján a harmadik gyermekét váró, meztelen Claudia Schiffer lesz látható, összegyűjtöttünk 12 olyan hírességet, aki az úttörő Demi Moore-t követve a nagyközönségnek is bemutatta az anyaság szépségeit. A mező...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása