A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.02.26. 11:20 Harpi

Game over, Magyarország!

Címkék: bkv korrupció csalás honvédség hatalom síbolás

Mit lehet tenni azzal a vállalattal, amelyik velejéig rohadt, képtelen ellátni a feladatát, ezzel szemben elképesztő méretű veszteséget termel, vezetői között bűnözők ülnek, akik elcsalják a bevételt, korruptak, és csalárd módon összejátszanak a hatalom bizonyos részeseivel?

A bűnösöket börtönbe kell zárni, a vállalatot becsukni, lerombolni, a helyét felszántani és sóval behinteni.

Mi van akkor, ha kiderül például, hogy a mind ez idáig messzemenő bizalom övezte honvédség vezetői között bűnözők ülnek, akik elcsalják a költségvetést, korruptak, és csalárd módon összejátszanak a gazdaság bizonyos szereplőivel?

De mi van akkor, ha egyszeribe' kiderül, hogy az egész ország velejéig rohadt, képtelen ellátni a feladatát, ezzel szemben elképesztő méretű veszteséget termel, vezetői között bűnözők ülnek, akik elcsalják a bevételt, korruptak, és csalárd módon összejátszanak a gazdaság bizonyos szereplőivel?

És mi van akkor, ha arra kell rádöbbennünk egy borongós kora tavaszi reggelen, hogy széjjelrohadt az ország, amiben élünk, és hogy a BKV-botrány meg a honvédségi síbolás meg a saját romjaiba rogyó európai kulturális főváros csak tünet, egy kis pörsenés, ami a nagy bajokat jelzi. Azt minden közgazdasági szakközépiskolás diák tudja, hogy azt a szervezetet, amely 30 százalékos hatékonysággal működik, meg kell szüntetni. Kár fedezni a veszteségét. Értelmetlen. De akkor minek van nekünk rendőrségünk, például?

Minek van itt ez az egész, ha csak a pénzt viszi?

Reload.

Lerombol, felszánt besóz. Game over, Magyarország.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr241791829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pszicho68 2010.03.02. 11:36:46

Nyugi!!! Felhívnám a gyigyelmed a mottódra és..."téged is bosszant..." "ha tudok ... nélkül
süti beállítások módosítása