A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.02.17. 11:48 Harpi

Ön- és közveszélyes idióták az utakon - csak Romániában?

Címkék: románok idióták bűnszervezet kamu jogosítvány tolmácsok

Egy magyar bűnszervezet tolmácsok és köztisztviselők bevonásával több száz hamis jogosítványt állított ki külföldieknek, írja a Magyar Nemzet. Kolozsváron 17 olyan, javarészt írástudatlan embert tartóztattak le, akiknek Magyarországon kiállított vezetői engedélye volt. A trükk lényege, hogy a külföldiek Magyarországon tolmáccsal vizsgáznak, és a helyes megoldásokat a tolmács mondja helyettük. Magyarországon könnyebb megszerezni a jogosítványt, ezért valóságos üzletággá nőtte ki magát itthon a vezetői engedélyek hamisítása, mondta a Magyar Nemzetnek egy neve elhallgatását kérő autóvezető-oktató. Így olyanok juthatnak jogosítványhoz, akiknek hiányzik az elméleti és gyakorlati tudása, ezért ön- és közveszélyesek a forgalomban. (Index.hu)

Nem értem, miért olyan nagy baj ez. Azok a román analfabéták, akik itt kaptak kamu jogosítványt, legalább nem nálunk ölnek, és nem a mi idegeinket gyilkolják. Sokkal inkább érdekelne, hogy a mi ultrabarom idiótáink vajon hol a viharban szerezték a jogosítványukat...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr411765802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása