A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.02.16. 13:07 Harpi

Közpénzből védik Fletót - Mennyibe kerülne a teljes igazság?

Címkék: gyurcsány ferenc bajnai gordon közpénz síbolás orbán klán

Egy budapesti ügyvédi irodának 45 ezer forintos órabért fizetett ki a Miniszterelnöki Hivatal (MEH), hogy Gyurcsány Ferencet védje az őszödi beszédben említett hazugságok és adateltitkolások miatt ellene indított perben - írja hétfői számában a Magyar Nemzet. A megbízási szerződést 2007-ben kötötték a Kovács Kázmér Ügyvédi Irodával, amelynek a MEH közel 8 millió forintot fizetett ki. (A felperes Kalmár László és további száz magánszemély.) A lap megkeresésére Kovács Kázmér ügyvéd elmondta, hogy a  szerződés már megszűnt a MEH-hel, így nem tudja, jelenleg ki védi a perben a volt miniszterelnököt. A bírósági ügy márciusban folytatódik a Fővárosi Ítélőtáblán. (Index.hu)

Aha!!! Most már világos, miért nem indul soha, semmiféle eljárás az igazán nagy disznóságok miatt! Minket, adófizetőket óvnak vele. Hiszen nagyon sokba kerülnének a monstre közpénz-elsíbolási ügyek a költségvetésnek. Képzeljük csak el, mennyi adóforintot kellene elkölteni, ha mondjuk bíróság elé állítanák Molnárt a kórházprivatizáció, Bajnait az mtv-székház, az utóbbi húsz év összes kormánytagját privatizáció és az autópályaépítések miatt, az Orbán-klánt ugyanezért, megspékelve a bányabirodalom felépítésével... Soroljam?

Van még pár ötlet a tarsolyban? Szedjük össze az elmúlt húsz év nagy síbolásait, de csakis pártsemlegesen! Aztán számítsuk ki, megérné-e egyáltalán, ha kiborulna az összes bili!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr411763020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása