A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.02.12. 11:10 Harpi

Számonkérés lesz? Ne röhögtess...!

Címkék: bkv máv orbán viktor elszámoltatás hagyó számonkérés sukoró telekpanama

 

Aki ígérte: Orbán Viktor

Amikor ígérte: 2010. február 9.

Ahol ígérte: TV2

Amit ígért: Több ügyet is konkrétan megnevezett, így a BKV, a sukorói kaszinó-beruházás, a MÁV Informatika, valamint a 2006-os "adathamisítás" ügyét is, de megjegyezte, hogy nem a kormányzó pártnak és nem is a leendő miniszterelnöknek a dolga, hogy ügyeket diktáljon a nyomozóhatóságok számára. (Index.hu)

 

 

Akkor ezt mostan fordítsuk magyarra, drágáim. A már megkezdett rendőrségi ügyeket befejezik. A BKV, a MÁV, a sukorói telekpanama ügye már most vizsgálati szakban van, elkezdődött a nyomozás és rendben folyik, van egy rakás gyanúsított, a fél város előzetesben csücsül, köztük egyre több politikai prominens is. Ez "elszámoltatás" lenne? Aligha, és pláne nem a konzervatív oldal, a Fidesz beígért számonkérése. A Veres-féle banda megfincogtatása esetleg, nagyon nagy jóindulattal nevezhető számonkérésnek, de hát az azért, valljuk be, eléggé operett-balhénak tűnik...

Vajon Orbán Viktor megint hülyének nézi az országot, amikor mindezt "elszámoltatásnak" nevezi? Egyfelől folyvást arról szónokol, hogy a hazug, tolvaj emeszpé-eszdéesz felelni fog az elkövetett bűnökért, máskor meg, amikor valami konkrétummal kéne előállni, a már megkezdett (és nem a Fidesz által elindított!) bűnügyeket sorolja fel. Persze, elhisszük, hogy nem fogja leállítani a Hagyó-kompánia elleni vizsgálatot. Gratulálunk, derekas, férfias vállalás. Országot neki!

De vajon ezek után van itt még valaki, aki elhiszi, hogy nincs olyan politikai háttéralku, amely szerint "én nem firtatom a te disznóságaidat, de te sem firtatod az enyéimet"? Az új hatalom nem bünteti meg az előző részeseit a nyilvánvaló bűneiért, de ezért cserébe, amikor egy-két ciklus múlva átadja a gyeplőt, akkor emez sem fog túrkálni a másik szennyesében. Hülyére vették az egész országot... 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr851751613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arvisura · turoczi.blog.hu 2010.02.13. 14:52:23

Egyetértünk. Orbán és a haveri kollégium elmagyarkodik, de ugyanott fogják folytatni, ahol a Bajnai bagázs abbahagyta. Elvégre mindannyian a Kádár köpenyéből bújtak ki.
süti beállítások módosítása