A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.01.29. 12:39 Harpi

Lopni csak gondosan, szépen...!

Címkék: lopás levél magyar posta felbontás

A nap terhét kedves, ám mindmáig tökéletesen ismeretlen emberek veszik le a vállunkról. Ám ezek a névtelen hősök nem csak nekünk, de úgy tűnik, rengeteg embertársunknak is önzetlenül a segítségére sietnek – egyre többször találkozunk olyan ismerősökkel, akik szinte úsznak a boldogságban, amiért ezt a nehéz és kellemetlen feladatot valakik, kérés nélkül elvégzik helyettük. Mert a levélbontás, bizony, nem a legkellemesebb foglalatosság! Az ember könnyen fölsértheti a kezét, ráadásul ezek a modern borítékok nem nyílnak ki olyan könnyen, mint a régiek. Ám az utóbbi időben új szolgáltatási ágazat vonult a piacra: a levélbontás. Ezentúl nem kell magunknak küszködnünk azokkal a fránya kopertákkal, mert mire kivesszük a levélszekrényünkből, már föl is vannak bontva. És ebben az a legszebb, hogy elsősorban azok a borítékok várnak ránk nyitva, amelyekben még valami jól tapintható tárgy, fénykép, magazin, prospektus vagy épp egy kis reklámajándék is sejthető. Minthogy az ilyesfajta holmikkal jobbadán munkánk leend, mi ezeket nagyon unjuk már, ilyeténképpen csak örülhetünk annak, hogy ezek a jólelkű egyének előre megszabadítottak minket tőlük. Kérésünk mindössze annyi: legalább a magánleveleink bontását hagyják ránk, de ha mégis segíteni akarnak, akkor a borítékot egy kicsit finomabban tessék feltépni. Lehet ezt elegánsan is végezni, kérem!…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr391712244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása