A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.01.29. 14:14 Harpi

Hazugságcunami után jönnek a műbalhék...

Címkék: mszp fidesz hazugságcunami ingatlanadó vagyonadó cser palkovics andrás mádi lászló

A fideszes Mádi László nem indulhat a választáson, közölte a Fidesz az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott, Cser-Palkovics András szóvivő által jegyzett közleményben. Az éles reakció előzménye a politikus egy csütörtöki nyilatkozat. „Az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, de kellő előkészítés és a társadalommal folytatott egyeztetés után bevezethető” – mondta az Alkotmánybíróság döntését értékelve a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete rendezvényén. (Index.hu)

Na végre! Elindult a kampány második szakasza, kezdenek felpörögni az események. Mostan az a rész következik, amikor a pártok nem a másik pártokkal foglalkoznak, hanem saját magukkal. A következő egy-két hétben a Fidesz és az MSZP nem egymást fogja fikázni, nem egymást túllicitálva fog hazudozni orbitális baromságokat, hanem megmutatja az egyszeri magyar választópolgárnak, hogy ők milyen tökös legények, nem beszélnek a levegőbe, bennük aztán meg lehet bízni.

Az ingyenreklámot ezúttal az Országos Sajtószolgálat dobolta ki a világnak: egy vélhetően egyébként is visszavonuló politikust, a Fidesz egyik alapító atyját jól seggberúgta az elnökség, amiért egy egyébiránt régen lerágott csontot fordítva vett a szájába. No lám, ezek a sziklakemény magyar hadfiak még a saját testvérüket is bitó alá küldik, ha a népakarat ellen szól! De, kérdem én: valaki elhiszi ebben az országban, hogy a Fidesz bármelyik politikusa akár egyetlen kósza önálló gondolatnak is szót mer adni a budiajtón kívül? Ne már! Itt felnőtt emberek ülnek...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr931712476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása