A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.01.18. 13:17 Harpi

Berni idegenkedik

Címkék: szilikon botox gregor bernadett plasztikai sebészet

Eltűnt a címlapokról, na de a Bors előszedte, így ismét hallhatunk Gregor Bernadettről. A hírek szerint a színház és a család leköti minden idejét. A rivaldafény megszűnése viszont minden bizonnyal zavarja a színésznőt, a riporter kérdésére ugyanis, miszerint a negyedik ikszben járva megvállna-e újra a ruhájától, igennel válaszolt. "Ha vállalható lesz a testem, miért ne? Jól éreztem magam a fotózásokon, és szerintem szép képek születtek" - nyilatkozta a lapnak. Hozzátette, hogy a plasztikai sebészettől idegenkedik, a botoxkezelés pedig inkább ront a legtöbb nő kinézetén, mint javít. (Velvet.hu)

Ezért aztán, legnagyobb sajnálatunkra, soha többé nem gyönyörködhetünk Berni mezítelen testében. A jelek szerint a megélhetési celebek világába visszavágyó színésznő ugyanis soha nem lesz megint elégedett a testével. Hiszen kizárólag általa nem kedvelt plasztikai sebészeti módszerekkel lehetne eltávolítani róla azoknak a beavatkozásoknak a nyomait, amelyek az általa nem kedvelt plasztikai sebészeti beavatkozások révén jöttek létre. Jó hír viszont, hogy a botox-kezelések okozta lárvaarc idővel magától eltűnik...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr591681792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása