Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.01.16. 16:36 Harpi

Hajdú Péter jól van!

Címkék: noémi szex pisi hajdú péter kaki kiszel tünde bors sarka kata hálószobatitkok

Baj van Hajdú Péterék szexuális életével! Lassan teljesen kiszorul a szex Hajdú Péterék hálószobájából. A műsorvezető és felesége élő adásban összeszólalkozott a Mokkában, a nézeteltérés oka, hogy kislányuk, Noémi velük alszik egy ágyban, és emiatt nem tudnak összebújni esténként. (Bors)

Ez a hír január 13-án jelent meg a Bors címlapján - azóta semmi. Hallgat a média Hajdú Péterről! Nyomasztó ez a csend. Sőt, már-már ijesztő. Mi lehet Hajdú Péterrel? Miért vonult ily drámai módon a háttérbe? Mi lehet az oka annak, hogy három teljes napig egyetlen bulvárlapban sem jelent meg egyetlen árva mínuszos hírecske, sem róla, sem Sarka Katáról, sem az éppen aktuális fanszőrzet-fazonjukról, de még Noémi kakijának szagáról sem? Ma is csak Kiszel Tünci hisztizik egyet miatta...

Az nem lehet, hogy semmi nem történt Hajdú Péterrel! Olyan nincs. Semmi csőrepedés, semmi hátviszketés? Ezen a héten még csak fel sem fázott? Nem csíp, ha pisil? Mi van veled, Hajdú Péter?!

Vagy lehet, hogy mégis rendbejött a szexuális életük Sarka Katával?... Talán mindenkinek jobb lenne, ha így lenne, és ezentúl egymással foglalkoznának. Csak, könyörgöm, el ne mondják senkinek!!!

(Fotó: Isza Ferenc, CKM/Bors)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr821677201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása