A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.01.14. 12:18 Harpi

Minden út Moszkvából vezet

Címkék: gyurcsány kádár szdsz mdf kisgazdák lenin antall rákosi herényi kereszténydemokraták

Néhány országosan kevésbé ismert SZDSZ-es politikus is felkerülhet az MDF listájára - erősítették meg az [origo]-nak mindkét pártnál. Nem választási szövetségről van szó, hanem arról, hogy az MDF néhány SZDSZ-es politikussal együtt akar működni az országgyűlési választások alatt. Az MDF konkrét nevek említése nélkül szerdán ismerte el, hogy tárgyalnak szabad demokartákkal, az SZDSZ szerdán tárgyalt az együttműködésről.
"Az MDF tárgyalásokat folytat az SZDSZ néhány politikusával" - ismerte el szerdai sajtótájékoztatóján Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese. A politikus szerint nem az SZDSZ-szel, hanem csak a párt néhány politikusával tárgyalnak, konkrét neveket azonban nem akart mondani. Hírek szerint Retkes Attila SZDSZ-elnök is helyet kaphat az MDF-listán. Egyes vélemények szerint a mostani pártmozgásokat a háttérből Gyurcsány Ferenc vezényli, akinek - korábbi kijelentéseivel szemben - esze ágában sincs kivonulni a hatalomból.

Lám-lám! Minden út Moszkvába - pontosabban: Moszkvából vezet! Még mindig a Nagy Tanítómester, Vlagyimir Iljics csecsein nevelkedik, gyarapodik és fejlődik a magyar demokrácia. Mindenki a bolsevikoktól tanul. Rákosi tőlük leste el, hogyan kellett 48-49-ben szétverni a baloldali ellenzéket. Kádár is a bolsiktól tanulta, miként hallgattassa el a saját pártbéli ellenlábasait. Antall hamisítatlan bolseviki taktikával darálta fel a kisgazdákat, akik maradványait utóbb - az MDF-fel és a kereszténydemokratákkal egyetemben - ugyanilyen bolsi módszerrel bezabálta Orbán Viktor, és ezzel a lendülettel az alapvonalon túlra ívelte a MIÉP-et. Gyurcsány most az MDF maradékát is lehetetlenné tette, az SZDSZ-t egyben lenyelte, aztán kiokádta valami gusztustalan (Gusztostalan) trutymó formájában, amivel végezetül jól összemocskolta az egyébként sem patyolattiszta madöföt is, nehogy valakinek legyen kedve még hányinger nélkül hozzájuk dörgölőzni...

Ej, gyerekek, tanulékony egy banda vagytok, nem vitás! Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr241671637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása