A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.01.10. 15:58 Harpi

Sz.-né pórázon - Az első kampányáldozat

Címkék: bkv korrupció wallis bajnai fővárosi muppet show szilágyiné sz. eleonóra tévészékház főügyészség

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Pesti Központi Kerületi Bíróság szombat délelőtt Budapesten Sz.-né Sz. Eleonórát, a BKV volt humánpolitikai igazgatóját. A BKV szerdán őrizetbe vett volt humánpolitikai igazgatójának előzetes letartóztatását különösen nagy kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt  indítványozta a Fővárosi Főügyészség. Az ügyészség szerint azért van szükség a letartóztatásra, mert feltételezhető, ha szabadon engednék a gyanúsítottat, a még teljesen fel nem derített ügyeknél megnehezítené a bizonyítást. Sz-né az őrizetbe vétele után kilencoldalas vallomást tett, amelyben válaszolt a nyomozók kérdéseire, de a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is panasszal élt. (Index.hu - Fotó: Szigetváry Zsolt MTI/Index)

Van valakinek kérdése? Van még valaki ebben az országban, aki elhiszi, hogy a békávés pénzszivattyú zrt. a legsimlisebb állami vagy önkormányzati vállalat? És van valaki, aki még mindig azt hiszi, hogy a cél valóban a korrupció visszaszorítása, és nem pusztán a politikai pozícióharcok taktikai eleméről van szó? Hahó! Van itt valaki, aki komolyan gondolja, hogy miközben az állam 40 évig havi 300 millió forintot fizet a Wallis csoportnak (Jé, nem ismerős ez, kérem? Hacsak a Bajnai...!) az új MTV-székházért bérleti díjként, akkor korrupciónak nevezzük egy múlt rendszerből itt ragadt személyzetis csipa magának kiutalt végkielégítését? Hol élünk, bazdmeg!!!

Jó kis kampány lesz ez! Simlis bagázsok szemkapargatása. Jobban tesszük, ha inkább úgy tekintjük az egészet, mint valami újjáéledt Muppet-showt. Legyünk mi a két öreg a páholyban, röhögjünk és fikázzunk, mert egyébként belehülyülnénk. Annak pedig, aki nem olvasta - lusta banda, pontosan tudom, hányan olvastátok, vazze! - itt van egy kis ismétlés:

http://napizeje.blog.hu/2009/12/20/korrupcioellenes_csomag_nekunk_minek

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr741661390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pszicho68 2010.01.12. 07:27:34

... és most jön a cigányozás, zsidózás, magyarozás és, hogy senki se maradjon ki, az anyázás.

Harpi 2010.01.12. 08:24:59

@Pszicho68: Ajvé! Aztán májustól a nagy csend...
süti beállítások módosítása