A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2009.12.30. 17:31 Harpi

Tököm, tököm, mondd meg nékem...

Címkék: kicsi bbc kondom nagy még pöcs koton farokméret hímtag bögyörő nagyobb fallosz indiai férfiak

A nap híre:

Egy országos reprezentatív felmérés szerint az indiai férfiak 60 százalékának 3-5 centivel rövidebb a nemiszerve az óvszergyártás nemzetközi szabványainál. Amint arról a BBC beszámol, a kétéves felmérést az Indiai Orvosi Kutatási Tanács (Indian Council of Medical Research, ICMR) végezte.

A nap korreláció-analízise:

Egy korábbi kutatás megállapította, hogy a kínai férfiak nemiszerve még az indiaiakénál is kisebb. Ha ezzel szembeállítjuk a tényt, hogy a magyar férfiak hímtagja gyakorlatilag pontosan a nemzetközi átlagnak felel meg, akkor az így nyert adatok közötti szoros korreláció valósággal szemet szúr. A legkisebb pénisszel ezek szerint a világ legnépesebb országának férfiúi rendelkeznek, a náluk valamivel kisebb népességű India fiai már nagyobb fallosszal büszkélkedhetnek, ám mindőjüknél jelentősebb a hímtagja a viszonylag szerény lélekszámú magyarságnak.

Csak azt nem értem, miért érzem annyira egyedül magam...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr681633216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása