A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2009.12.30. 16:40 Harpi

Repülni? Tényleg, hú, de jó...!

Címkék: házasság válás légikatasztrófa könyvkiadás repülni jó

A magát "rajongók és izgulók portálja"-ként pozícionáló ismert repülős weboldal, a repulnijo.hu nemrégiben megjelentette első, saját kiadású könyvét. A "Repülni jó könyvek" cím alatt megjelenő sorozat első darabájak címe: Légikatasztrófa.

A sorozat szerkesztői nyilvánvalóan hosszú távon gondolkodnak. Stratégiájuk tökéletesen világos: először ugyebár megszerettetik a potenciális olvasókkal a légiközlekedés minden válfaját, és ha az első kötet olvastán kedvet kaptak ahhoz, hogy hátralevő életüknek szerves részévé tegyék a repülést, akkor már soha nem fognak ágyba bújni anélkül, hogy éjjeliszekrényükön ott ne virítana a sorozat aktuális darabja.

Ám az alkotók itt nem állnak meg! Következő sorozatuk címe: Házasodni jó. Ennek első kötete mi más is lehetne, mint - Válás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr771633079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása