A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2013.10.01. 12:40 Harpi

MTI Hírcentrum: Hajdú János rulez!

Címkék: fidesz agymosás magyar televízió pártunk és kormányunk közszolgálati híradó

_20110302140606_1380623446.jpg_450x355


A közszolgálati magyar televíziózás legújabb mélypontját produkálta az m1 Híradója október 1-jén, kedden. Ezen a hűvöskés őszi napon a jótét magyar polgár ebédjéhez egy két nappal ezelőtti, vasárnapi hír újrafeldolgozását szervírozta feltétként a királyi tévé. A Híradó a 20 perces hírblokkjából majdnem másodpercre pontosan 15 percet áldozott arra, hogy a Szolidaritás és az E14 vasárnapi böszmeségét újra átcsócsálja, és minden eddiginél finomabbra rágva, jól előemésztve, nyálenzimekkel bőséggel elkeverve megint lenyomja az ideológiailag érett honfi- és nemzettársak hírekre éhes torkán. A politikai megrendelésre készülő és/vagy a megfelelési kényszer szülte híranyagok sorozatgyártása immár a közszolgálat szintjére emeltetett.

Innen jelentjük: a magyar közszolgálati televíziózás és hírszolgáltatás területén a szakmaiság megszűnt létezni, csak és kizárólag brutálisan agresszív politikai propaganda tódul ránk a képernyőről.

Javasoljuk, hogy az állami csatornák híradói számára híreket gyártó MTI Hírcentrum, és nemkülönben az MTVA hírszolgáltatásért felelős vezetői sürgősen ássák elő a süllyesztőből a hetvenes-nyolcvanas évek magyar híradós szerkesztőit, és tanuljanak tőlük. Ők ugyanis még tudták, hogyan kell ügyesen becsomagolni a politikai propagandát, és azt, hogy miként lehet végtelenül elegánsan, szakmailag kifinomultan, alig észrevehetően manipulálni a közvéleményt. A végeredmény persze ugyanaz, mégis mennyivel szórakoztatóbb!

Magyarország még jobban teljesít!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr885544886

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.01. 13:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása