A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2013.05.01. 18:08 Harpi

Sör-virsli a Duna-parton – Május 1. újratöltve

fortepan_27105_1367432841.jpg_1839x1178

Azt valaki egyszer majd kiszámolja, hogy mennyibe került a semmiféle hagyománnyal nem rendelkező május elsejei állami dunai légiparádé és a "Nagy Futamként" beharangozott utcai autós kotonhámozás? Most, hogy a költségvetési pénzek felhasználásának útja törvényileg követhetetlenné tétetett, valaki összeadja, hogy az adófizetőknek mennyi pénzét füstölte el ez a néhány órás üres majomkodás? Valaha megtudhatjuk, hogy végső soron mennyibe került nekünk, adófizetőknek az, hogy a nemzeti dohánykereskedelmi mutyiközpont nagyfőnöke (Gyulay Zsolt), a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke (Gyulay Zsolt), valamint a Hungaroring Zrt. első embere (Gyulay Zsolt) a trafikmutyi végjátékában legalább délutánra elvonja a szájtáti népeket a május elsejei ellenzéki rendezvényektől?

Jó volt a buli, ezzel semmi baj. De azt vajon végiggondolta a bámész tömeg, hogy kinek az adóforintjaiból rendezték meg ezt a tökéletesen tartalmatlan esztrádműsort, nyersen és direkten aktuálpolitikai célok érdekében?
Hajrá, Magyarország megint jobban teljesített!

(Fotó: Fortepan)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr535260146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása