A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.11.02. 17:35 Harpi

Gyűrűzik megint befele, mi...?

Címkék: gazdaság kormány válság elmebaj szijjártó péter matolcsy györgy

Az euró-forint árfolyamot az euróövezet problémái, az euróválság újabb fejleményei, vagyis a görög népszavazási bejelentés, és az abból fakadó heves európai reakciók alakítják – mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szerdai tájékoztatóján. „A hitelminősítők döntéseiben nem kizárólag valós gazdasági folyamatok játszanak szerepet”, mint ahogyan az is, hogy „bizonyos pénzügyi körök érdekeit sérti a magyar gazdaságpolitika" – fűzte hozzá, megjegyezve: eközben a valós gazdasági teljesítmény nem indokolja a leminősítést. (Index.hu)

Mármint a válság gyűrűzik. Az a szokása neki ugyanis: külföldről alattomban bekúszik a küszöb alatt, a fal repedésein, aztán itt hemzseg nálunk, csinálja a hepajt. Mi meg mindig jól összeszarjuk magunkat miatta, és azonnal a kormányt kezdjük szidni, nekünk ugyanis ez a szokásunk. Megmondta a Kedves Vezető szájszerve is a szemüvege alatt, hogy ez a válság igazából nem is az, csak úgy látszik, mert válság nem itt van, hanem külföldön.

Hogy az Úristen meg ne bassza azt rohadt kis köcsög válságot!

Mert itten minden a legnagyobb rendben van, a kormány a helyén, a csapataik harcban állnak az országgal, Matolcsy "Mekk Elek" György és csapata újabb és újabb adókkal foltozza be a költségvetésen tátongó lyukakat, a kommunikációs csapat nyelvészei csodás fordulatokkal helyettesítik a "munkanélküliség", "leépítés", "elbocsátás", "megszorítás", "adóemelés", "elvonások", "központosítás" és "tervgazdálkodás" szavakat. Minden a legnagyobb rendben van, ami abból is látszik, hogy a TV2 után immár az RTL Klubot is kezdi magába olvasztani Pártunk és Kormányunk, ugyanis minden eddiginél nagyobb szüksége van a kiművelt, jövőbe látó emberfőkre a saját Tervhivatala felállításához. E célból pediglen a hírek szerint az Ezo TV után a déli Asztroshow szakértőit is kormányzati alkalmazásba helyezik. Semmi baj sincs itt, megmondta a Szijjártó.

Csak az a nyamvadék tápos kis genya, a válság, az gyűrűzik itt!

De nem mi vagyunk az oka neki! A nemzetközi hitelminősítők, ahogy a Vezénylő Tábornok magyar hangja mondta, nem realitásokkal dolgoznak, hanem kávézaccból jósolnak meg csirkebélből. Különben is hülye faszfej mind, nem úgy, mint a mi gazdasági szakértőink. A mieink tudják, mi fán terem a közgazdaság-tudomány, amazok nem. Kártyán nyerték a doktorátusukat ugyanis, és simán irigységből fogják napokon belül bóvli-kategóriába sorolni a magyar állampapírokat. Bóvli! Szép, mi?

Mert ottan mindenféle egyéb érdekek is vannak ám, minket direkt a padlóba akarnak döngölni! Mert mi olyan kurva fontosak vagyunk, hogy az egész világ összefogott ellenünk! Nem mi basztuk el, nem a mi Kétharmados Nemzetmentő Kormányunk a hülye, hanem mindenki, aki szembe jön...

Emberek! Zárja már be ezt a bagázst valaki egy kies vidéki elmegyógyintézetbe, és dobja el a kulcsot jó messzire, még mielőtt tényleg mindent elszarnak maguk körül! Az eddigi kormányaink simán bűnözők voltak, de ez már tényleg klinikai eset...

6 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr93348334

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Követelem a képviselők visszahívhatóságát! 2011.11.06. 16:47:47

Alapvetően nyugodt ember vagyok, nem szokásom a követelőzés, de most egyszerűen nem tudok mást mondani. Egy napja próbálok higgadtan véleményt formálni Leinhardt Balázs tettéről, de nem sikerül lehiggadnom. Azok a jelzők, azok a mondatok, amik eszembe ...

Trackback: Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a még jobb 2011.11.03. 19:40:40

Van nekünk egy gazdasági szabadságharcunk. Vívjuk is rendesen. Ennek fejében egyre több békát kell lenyelnünk, egyre több megszorítást elviselnünk. (Jó, tudom, nincs megszorítás csak átalakítás). Nem sorolom fel az összeset, háborogtam már a posztjaimb...

Trackback: A demokrácia bukása és a görög népszavazás 2011.11.03. 11:40:02

„Az ilyen gondolkozású nép, mint afféle egyeduralkodó, kizárólagos hatalomra törekszik, mert nem áll a törvény alatt, despotává lesz, s így a hízelgők tesznek szert tekintélyre; olyan is ez a demokrácia, mint a monarchikus formák közt a türannis...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

istvankah 2011.11.02. 21:50:27

NO KOMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NYJetsTD 2011.11.02. 23:20:25

Tökéletes látlelet. Például ma este nyolckor még védik, tízkor már leszavazzák az eva-t a droidok.

Nekünk annyi.

laci0011 2011.11.03. 07:18:33

Kész vagyok,már nem csak én hiszem,hogy ezek megszöktek,valamelyik elmegyógyintézetből.Hol van ilyenkor az ápolószemélyzet,mikor kapják már el őket és viszik vissza???

fonó 2011.11.03. 18:30:05

Akinek 2x2 kijön négyre az hazaáruló magyarirtó ávós vagy kendermagos.....mindegy de ellenség oszt jónapot!

janicsar2 2011.11.04. 12:09:52

Hát ezt is megértem! Van egy olyan ország Európában ahol a birkákat békákkal etetik. Csak azt nem értem, hogy a birkák miért nem veszik észre ezt a nem elhanyagolható körülményt. Továbbá arra is kiváncsi vagyok mikor fogja ez a sok birka azt mondani, hogy már nem megy le több béka a torkán. Lehet talán már akkor nem is birkák lesznek? Kiváncsi vagyok arra is hogyan tud a birka tigrissé váni!

wanekus 2011.11.07. 21:43:17

@janicsar2: Félek, hogy a birka nem tigrissé, hanem csak egyszerűen bugrissá válik :-( Aztán majd újra egy forradalmat csinál a szavazófülkében.
süti beállítások módosítása