A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.09.30. 11:44 Harpi

Páva Zsolt seggbe rúgja magát?

Címkék: pécs mszp fidesz pazarlás jutalmak páva zsolt

Nem újdonság, hogy a Fidesz minden hullámhosszon folyamatosan hazudik, vagy ha éppen nem, akkor félrevezet és/vagy mellébeszél. Legújabban Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester fosott bele a ventilátorba azzal a szöveggel, hogy most aztán tessék végre jól megnézni, milyen eszméletlen pénzeket fizetett ki a szocialista önkormányzat jutalmak formájában. A csókosoknak, ugye.

Fotó: Népszava Online

Több mint hárommilliárd forintról van szó a járulékokkal együtt, ennyibe került a jutalmazás 2002 és 2009 között. "A pécsiek megérdemlik, hogy pontosan tudják, melyik politikus és hivatalvezető miért és mennyi jutalmat vett fel a fizetésén felül az elmúlt években, ezért nyilvánosságra hozzuk a pontos listát, amelyet a PécsMa.hu híroldalon teszünk közzé” – közölte Páva Zsolt, Pécs polgármestere csütörtökön.

A teljes kifizetési lista itt megtekinthető!

A jutalomlistát végigböngészve egészen érdekes dolgok tűnnek szembe. Elsőként mindjárt az, hogy az inkriminált személyek közül egyesek még 2009-ben, sőt 2010-ben is kaptak milliós jutalmakat. Mi ebben a különös? Az, hogy Páva Zsolt 2009 májusa óta Pécs első polgára, tehát a jutalmak egy részét Páva Zsolt írta alá. A dokumentumból tehát az derül ki, hogy a fideszes polgármester pontosan azt a hagyományt folytatta, amit nagy elődei megkezdtek: százezrekkel és milliókkal jutalmazta egynémely kiemelt munkatársát.

Mindezek után Páva uram két dolgot tehet. Vagy jól seggbe rúgja magát ezért a pazarló gyakorlatért, vagy esetleg befogja a száját, és nem beszél tovább hülyeségeket.

36 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr413267339

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Észak-Koreai TV magyar adása? 2011.10.01. 14:39:42

Néztem a televíziót és majdnem a fotel mellé ültem! Azt gondoltam, hogy megbolondult egy műhold és véletlenül az Észak-Koreai TV adása jött be, de aztán rájöttem, hogy nem tudok semmilyen idegen nyelven, a műsorvezető is ismerős volt, tehát csak magyar...

Trackback: Az életerős emberek dolgozzanak 2011.09.30. 17:50:32

Teljes mértékben egyetértek a Kormányszóvivői Iroda nyilatkozatával, a kedvezményes nyugdíjakkal kapcsolatban, mely szerint: "Morális értelemben elfogadhatatlan, hogy életerős, szakmailag felkészült, munkaképes emberek nyugdíjban részesüljenek, mi...

Trackback: A kormány jelezte: tesz a tüntetők véleményére 2011.09.30. 17:17:30

A kormány a tőle megszokott pökhendi stílusban közölte, hogy a szakszervezetek és a civil szervezetek tüntetései ellenére jottányit sem változott az álláspontja, egyes szakszervezeti vezetők pedig szerinte nem az emberek érdekeit képviselik....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabbesz 2011.09.30. 13:39:17

Nem baj, az OTP még hitelezi őket. Persze, ha tovább esik a részvények árfolyama, elképzelhető az is, hogy Csányi Sándor sem fog már annyira rajongani ezért a bagázsért.

IGAZ MAGYAR 2011.09.30. 13:47:13

No ez tényleg paraszt vakítás ami Pécsett megy! A csökött agyú azt vizsgálja hogy mennyi ment ki 2002 és 2009 közt de akkor azt is ki kellene függeszteni hogy 2010-óta mennyi haver , vissza jattos , pártbéli, párt rokon kapott megrendelést ami tök fölösleges volt s fizettek ki még igy eladósodottan is több száz milliót a semmiért s kerültek zsíros állásokba haverok, feleségek, kurvák, barátok , barátnők, pénzt vissza osztók!!!!! Korrupt banda !!! Nem talicskával hanem hatalmas kamionokkal lopják ki a pénzt Pécsről és lopják el a pécsiektől!!!

szemtanú 2011.09.30. 17:10:41

Most mi a baj?
"A pécsiek megérdemlik, hogy pontosan tudják, melyik politikus és hivatalvezető miért és mennyi jutalmat vett fel a fizetésén felül az elmúlt években,.."
És ennyi!

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.09.30. 17:13:25

A szocik csecsbimbóin nevelkedett ez a fideszes banda, miért lennének különbek.
Pécsett írtó nagy a baj, óriási a munkanélküliség, hatalmas a hitelállomány. A seggnyaló külsős "szakemberek" óriási pénzeket kapnak a fidesztől, ők meg vissza.
Nagy a harc a bandán belül is, egymást jelentgetik fel.
Pécs készül az előrehozott választásokra, ez a banda hamar megbukott!!

Hohorp 2011.09.30. 17:26:10

@Lázár te igazi szarjankó!:

Hogy megbuktak-e olyannyira, hogy előrehozott választás legyen, azért nem vennék mérget. Ezen az alapon Orbán Wiki és brigádja is rég megbukott, oszt' mégis ott vannak még...

Waxolo 2011.09.30. 17:26:32

Azzal, hogy jön egy új polgármester még nem lesznek érvénytelenek kapásból az előző rezsim szerződései. Annak azért van egy "átfutása". Vagy csak a rosszindulat szól belőled???

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.09.30. 17:49:39

Áll a bál PÉcsett, megint hazudott a fideszes polgármester, most a kifizetett jutalmak ügyében.
A pécsiek pénzén megjelentetett hirdetésben Páva Zsolt azt nyilatkozta:
"2009-ben én minden jutalmat leállíttattam."
Amikor szembesítettük a valósággal, akkor pár órával később pedig azt nyilatkozta:

1. "Nagy Csaba részére - KÖNYVELÉSTECHNIKAI HIBA MIATT (??!!??) - valóban történt jutalom átutalás három esetben, összesen 908.093 forint értékben, melyet bankszámlakivonatokkal bizonyíthatóan karitatív szervezeteknek utalt át."
Ha el is hisszük a fenti érvelést, Nagy Csabának a jogtalanul felvett jutalmat vissza kellett volna fizetnie a város kasszájába, saját döntése alapján nem utalhatta volna tovább senkinek a pécsiek pénzét, így ez felveti Nagy Csaba fideszes alpolgármester nem csak morális hanem jogi felelősségét is.
2. "2010-ben nettó 112 millió, idén pedig 29 millió forint köztisztviselői jutalmat fizettek ki Pécsett."

Hogyan hihet ezek után bárki is a Polgármesternek és a Fidesznek?
Páva Zsolt a pécsiek pénzén hazudott a pécsieknek. Ismét bebizonyította alkalmatlanságát és azt, hogy a városvezetés és a Fidesz hülyének nézi a pécsieket.
Páva Zsolt megszegte polgármesteri esküjét és méltatlanná vált a város vezetésére." - áll a szocialisták közleményében.
PÉCS KÉSZÜL AZ ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁSRA, nem kell ilyen polgármester!

igényes 2011.09.30. 18:11:59

Érdemes azon elgondolkodni, hogy mit kap ma a miniszterelnök. Nem bagóért dolgozik ő sem. Az állami feltárható pénz az csak ilyen önkormányzatiaknak van, akik végrehajtók. A nagy pénzt nem ők keresik, hanem, akik állami pénzből jutalmazzák őket.

Tehát amikor valaki kap az önkormányzatnál 60 milliót, az a gazdájának hozott 600 milliót a Brit-Virgin szigeteki számlára. Ezek apró szóró ajándékok.

Mit kereshet Kósa, Szíjjártó, ha csak azt nézzük 5 perc pofázásukkal a Csányi 45 milliárdot keresett az elmúlt évben. És ez csak a Csányi, vajon kaptak-e jutalmat mástól is? A 10% az 10%, a Mr 20% ma kőgazdag ember, de a legesleg a császár a tongai király barátja.

alpaca 2011.09.30. 18:55:58

@Lázár te igazi szarjankó!:

Az a baj, hogy nehezen vádolhatsz úgy valakit hazugsággal, ha az idézet mondatból kihagyod a leglényegesebb szót. A faszi az állította, hogy a POLITIKUSI jutalmakat állította le.

realcarlos 2011.09.30. 19:21:06

Mánemazémondom' de az egész az alapjaiban nincs rendben. A sztori a következő:

0. Mentek a magas összegű kifizetések (amiket nagyon nem szeretünk, mert mi vagyunk a Fidesz, vagy csak mert nem kaptunk belőle)

1. Csúnyafogú Zsolti Bá polgármester lett.
2. Nem írt alá semmit, hanem felvették a prominensek maguktól a pénzt, TFH nem tudott róla Csúnyafogú Zsolti Bá.
3. Rájött (lassan, de biztosan)
4. Kiteregetett (nehogy már a Pécsi Vízmű kártérítésről beszéljen a város)
5. Kiteregettek a szocik (mintha eddig nem tudtak volna róla, hogy Csúnyafogú Zsolti Bá a spanjainak is osztogat... Itt kérem szépen a hirtelen megvilágosodás esete forog fenn)

The story ends here.

igazi Lencsés István (törölt) 2011.09.30. 19:25:22

Mind a két banda az újranyitott uránbányában minimálbérért ezt szépen dolgozza le! A kurva anyjukat!

IGAZ MAGYAR 2011.09.30. 20:09:36

No azért már érdemes volt P Zsoltot polgármesterré választani!!!
Új megvilágítás és megoldás a kifizetésekre: KÖNYVELÉS TECHNIKAI HIBA!!! Ez marha jó, de ha kérhetném úgy 2-300 millát nem lehetne könyveléstechnikai hibaként betudni s a számlámra utalni???

Ez marha jó! Sikkasztanak és könyvelés technikai hibaként betudjuk!!!

S mennyi ilyen könyvelés technikai hiba van még??? Esetleg azok a kifizetések ügyvédeknek, ügyvédi irodáknak, tanácsadó cégeknek az nem véletlenül szintén könyvelés technikai hibaként tudhatók be??? Sikkasztó bagázs!!!

durcás 2011.09.30. 20:12:49

A szocik alatt Páva Zsolt hol volt? Tudja valaki? Mintha felső vezető lett volna egy állami/önkormányzati cégnél. Toller Laci (Isten nyugosztalja!!) jóvoltábol....Tragédéia ez az egész.

Putyilov gyári melós 2011.09.30. 21:31:03

Ezt a gátlástalan patkánybandát!

Ez a rohadék komcsi eladja a vízműveket némi vesztegetési pénzért cserébe, aztán pár év múlva visszaeinstandolja, hogy hülyítse a Fidesz IQ csökkentett idiótáit és pár haverját be tudja nyomni jól fizető állásokba.
Ja persze eközben a 9 milliárdos adósságot/büntetést rálőcsöli a pécsiek nyakába.

Csak a halott Fideszkomcsi a jó komcsi!

Putyilov gyári melós 2011.09.30. 21:44:37

@durcás:
Hol volt, hol volt?
Hát ott ahol a jutalmat kellett átvenni az elvtársaitól!

talicskás munkásember 2011.09.30. 21:52:17

Minden polgármester monnyon le!

IGAZ MAGYAR 2011.09.30. 22:08:39

@talicskás munkásember: Te talicskás Te gyanús vagy !! Vagy legalább is a talicskád! Csak nem te tolod ki a pénzt a pécsi polgármesteri hivatalból??? Talicskázol??? Pedig én úgy tudom onnan teherautóval viszik ki! Lehet hogy a talicska csak az autóig kell???

Putyilov gyári melós 2011.09.30. 22:10:47

@talicskás munkásember:

Ez a mocskos bagázs arról híres, hogy otthagyja a zsíros falatokkal teli állami kondért!

Majd ha kikanalazták fenékig.

Akkor majd lelépnek a Kajmán szigeteki off-shore bankjaikhoz és koktélospohárral a kezükben fogják röhögve nézni a CNNen ahogy gyilkoljuk egymást halomra!

reader613 2011.09.30. 23:45:32

mennyi irigy proli van itt...

Putyilov gyári melós 2011.09.30. 23:58:46

@reader613:
A prolik nem lopják meg a magyar honfitársaikat, mint a vásárhelyi disznóólból, felcsúti TSZ melléküzemági putrisorról uborkafára felkapaszkodott késő kádár kori dzsentrik!

NA YA! 2011.10.01. 00:46:24

Hát emmeg hogyan tudna felszállani az vármegye házára? Szakállas páva banyeg!;)

Kandabula 2011.10.01. 02:24:12

Érdekes történetek. Mi a baj? Nem az jött be, amire számítottunk? Mire számítottunk? Pécsett, Esztergomban? Mire? Az MSZP-kormányzás csődje egyben a Fidesz csődje is volt. Hazudott itt mindenki nappal, éjjel, ködben, esőben, hóesésben. Egyetlen ember merte ezt bevallani. Meg is kövezték. Párttársai is. Mi meg itt élünk a párthű dilettánsok és potentátok sunyi sodrásában. És még mindig nem elég. Nem elég, hogy a Fidesz semmit nem tett le az MSZP kormányzása alatt az ország felemelkedéséért. Kordont bontott, mint a vicces gyerekek, kivonult a parlamenti ülésekről, mintha nem lenne közük az ország dolgaihoz. Most meg kapkodnak, mert a sok hazugság kezd kiderülni. Egy ország sorsával, népével játszanak Monopolit. Nincs ez így jól. A legsötétebb Kádár-kort idézi az egész. Van kb. 5 ember, akik döntenek, a többinek meg megengedik, hogy játszanak a cukrászdában.

Bruhahahahihihi 2011.10.01. 04:54:34

AZÉRT EZ IS A NAP IZÉJE:
az új köznevelési törvény: Hoffman Rózsika " vagy az Orbánizmus parancsa?
„A nevelés célja tehát nem más, mint megtanítani a magyar gyermekeket magyarul gondolkodni és beszélni”
(miért? eddig kínaiul gondolkodtak és beszéltek?"
EBBEN INKÁBB AZ VAN, HOGY.. fIDESZÜL KELL GONDOLKODNI ÉS BESZÉLNI Orbánisztánnban.
a Rohadék szar Nemzeti Fidesz Banda---meglesz ennek a bőjtje...lámpAvason fognak lógni!!!!!

Grigorij Pantyelejevics 2011.10.01. 06:02:48

@IGAZ MAGYAR: Félreérted.

Nem a sikkasztás a "könyveléstechnikai hiba", hanem az, ha kiderül. :P

IGAZ MAGYAR 2011.10.01. 07:28:48

@Grigorij Pantyelejevics: Jaj ez mindig igy van persze ha kiderül!!! De mi már tudhatnánk ezek akkor is sikkasztanak ha nem derül ki ! Igaz mindenki tudja de mégsem derül ki!!! Lásd Esztergom, ahol Meggyes Tamás milliókat sikkasztott , mindenki tudja de nem derül ki! Érted!!! Van olyan vélemény hogy Kövér meg Orbán onnan is kapott a kivitelezőktől! Giró-Szász , na meg a Bayer Zsoti még számlázott is a semmiért! Sikkasztott de nem derül ki!!! Mindenki tudja de mégsem derül ki!!

Putyilov gyári melós 2011.10.01. 08:44:29

@IGAZ MAGYAR:

Kiderül, mindenki tudja, de lexarják mert annyira gecik és pofátlanok.

CSAK A HALOTT FIDESZES A JÓ FIDESZES!

IGAZ MAGYAR 2011.10.01. 08:55:26

sulcus 2011.10.01. 00:27:37
Részlet Andy bácsi legújabb filmjének forgatókönyvéből:

MOL volt MOL nem volt, még a tokaji szőlőbirtokon innen, de már a
családi kőbányán túl, ott ahol a turcsi-orrú, simicska-malac
APEH-szervereket túr, volt egyszer egy felcsúti legényke. Igen
erőszakos és pökhendi, de nem túl magas volt szegényke.

Hát egy szép napon elindult,világot látni, a szerencséjét
megcsinálni... Ment, mendegélt, oszt' egyszer csak találkozott egy
borzalmas, torzonborz, furcsa anyagból gyúrt szörnnyel, akinek egy
nagy tekercs kenderkötél volt a hóna alatt. -" Hát te meg ki vagy?"
Kérdezte a felcsúti legényke.

-" Én vagyok a rettenetes, paranoiás Köteles Lackó!" Válaszolta a szörny.

-" No akkor gyere velem ízibe!" Így a felcsúti legényke. -" Aztán
hova?" Kérdezte a szörny.

-" Hát a hatalomba, lopni, meg komcsi-vért inni." Válaszolta az
erőszakos legényke.

-" Na oda szívesen!" Vágta rá a szörny, aztán most már kettesben
mendegéltek tovább.

(Mivel addigra valahogy kiment a fejükből, hogy egykor bizony ők is
KISZ titkárok voltak, az ebadták.)

Egyszer csak találkoztak két búslakodó útlevéllel.

-"Hát ti meg kik vagy, kesergő útlevélkék?" Kérdezték.

-"Hát mi vagyunk a Josip Tot és a Kaya Ibrahim." Válaszolták azok
csüggedten.

-"Oszt' nektek meg mi bajotok?" Kérdezték amazok.

-"Hát a héten még nem vettünk fantomcéget, nagy köztartozással."
Dünnyögték az útlevelek lemondóan. -"Na gyertek csak velünk ízibe!"
Kiáltott a két fiú. Oszt' mentek szépen, együtt tovább, kötelestül és
útlevelestül.

Egyszer csak találkoztak két elfásult, kopott-foltos talárkájukban
kuporgó kis jogászkával.

-"Hát ti meg kik vagytok és mi bajotok?" Kérdezték.

-"Hát mi vagyunk a dajcstomi meg a stumpfpisti, oszt' nem tudjuk
lerakni azt a kurva jogi szakvizsgát."

-"No nem baj, gyertek csak velünk. Alkotmánybírónak vagy EP
képviselőnek még jók lesztek."

Oszt' mendegéltek tovább kötelestül, útlevelestül és talárostól, bár
innentől már a környékbeli, lányos szülő, no meg a tisztességes,
képzett jogászok is feszengtek a láttukra. Nem kicsit...nagyon.

Hát egyszer csak megláttak két, iszonytatóan rút nőszemélyt. (Még a
dajcstomi is lelombozódott tőlük, pedig az egyiknél szaxofon és kifli
is volt, a másiknál meg egy újság, telis-tele pajzán képekkel.)

-"Hát ti meg kik vagytok, randa fehérszemélyek?" Kérdezték fanyalogva.

-"Hát mi vagyunk a Szaxis Gabi meg a Pornós Marcsi!" Vágták rá a
banyák kényeskedve, selypegve.

-"Na gyertek csak velünk, valamire még ti is jók lesztek!" Legyintett
a felcsúti legényke.

Oszt' mentek tovább, kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül és pajzán újságostól.

Hát egyszer csak megláttak egy melegítős betyárt, aki egy általános
iskolai nyelvtankönyvvel tusakodott és egy nagy vívótőrrel éppen
halálra akarta már szurkálni. (Mellettük meg egy tárogató hevert a
porban.)

-"Hát te meg mit csinálsz itt?" Kérdezték döbbenten.

-"Hát én agyonszurkálom már ezt a rohadt nyelvtankönyvet, mert mindig
hülyét csinál belőlem. Oszt' ha végeztem megyek inkább tárogatózni egy
kicsit." Válaszolta amaz.

-"Na gyere csak inkább velünk Palikám, de ízibe. Te leszel majd a
nemzet "gojóstolla"!" Így a pökhendi legényke.

Oszt' mendegéltek tovább kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól és tárogatóstul. Csak a
szegény nyelvtankönyvet hagyták ott végleg...

Hát egyszer csak találkoztak egy sunyi paraszttal, akinek egy irdatlan
nagy lista volt a hóna alatt.

-"Hát te meg ki vagy?' Kérdezte a felcsúti legényke.

-"Hát én a Kubatov Gabi vagyok, oszt' a listámon rajta van az összes
komcsi a környékről!"

-"Na gyere csak velem, drága Gabikám!' Vágta rá a felcsúti legényke.

Oszt' mentek tovább kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul és
kubatov-listástól.

Hát egyszer csak találkoztak három, reményvesztett, szomorú, csuhás,
öreg emberrel, nagy kereszttel a nyakukban.

-"Térdre csuhások! Hát ti meg kik vagytok és miért szomorkodtok?"
Kérdezte az erőszakos legényke.

-"Hát mi vagyunk a KDNP, oszt' már senkinek sem kellünk, semmire nem
vagyunk már jók."

-"Na gyertek csak velem, ti lesztek a szellemi horgony, a kétszínű
úristeneteket!" Vágta rá a felcsúti legényke.

Oszt' mendegéltek tovább kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul,
kubatov-listástól és szellemi horgonyostul.

Hát egyszer csak találkoztak egy kis, bohókás, tarajos hajú,
csibész-arcú kölyökkel, akinek a szeme sem állt jól. A csibészke az
árokparton sírdogált és a száját tátotta közben.

-"Hát te meg ki vagy és miért bőgsz itt?" Kiáltott rá harsányan a
pökhendi legényke.

-"Jajj ne bántsál édes gazdám, én csak a Szájtátó Peti vagyok, oszt'
azért sírok, mert elkergettek a falumból...hüpp...hüpp." -"Aztán meg
miér', he?" Kérdezte az erőszakos legényke.

-"Jajj, hát mert soha nem mondtam igazat...hüpp...hüpp."

-"No az nem baj, sőt... gyere csak velem. Te leszel majd a szóvivőm!"

Oszt mentek tovább, kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul,
kubatov-listástól, szellemi horgonyostul és hazudós szóvivőstül.

Ahogy így mentek-mendegéltek, hát egyszer csak a sukorói nádas
környékén találkoztak egy magas, hórihorgas, szemüveges figurával, aki
így szólt hozzájuk: -"Lári-fári kedves barátaim, hát ti meg hova
mentek ilyen sebesen? Nem kúrtatok ti el valamit, de nem
kicsit...nagyon?" Na, ettől aztán majd beszartak, (főleg a felcsúti
legényke) oszt' lóhalálában rohantak az ellenkező irányba...Onnantól
fogva aztán egy pszichiáter is mendegélt már velük, mindenhová. (Pedig
a 2006-os TV vita még meg sem volt.)

Oszt' mendegéltek tovább, kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul,
kubatov-listástól, szellemi horgonyostul, hazudós szóvivőstül és
pszichiáterestül.

Egyszer csak találkoztak pár árpádsávos legénykével, akiknél
molotov-koktélok, záptojások és baseball ütők voltak. Na ezektől már
nem is kérdeztek semmit, mert jól ismerték már őket a saját,
együttmozdulós polgári-köreikből...oszt' mentek szépen tovább. Együtt,
egy irányban...

Így mentek-mendegéltek tovább,döglött, dakota lovon vágtáztak,
Ezüsthajón hajóztak, koronát is úsztattak, tojásokat dobáltak,
TV-székházat is gyújtogattak, Parlamentet körbehugyoztak, de még
kordont is bontottak, aztán egyszer csak tényleg elérkeztek a
hatalomba, kötelestül, útlevelestül, talárostól, szaxofonostól,
kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul, kubatov-listástól,
szellemi horgonyostul, hazudós szóvivőstül, pszichiáterestül és
árpádsávostól.

De lett közben azért nekik sok minden más is... Családi kőbánya,
tokaji szőlőbirtok, luxusingatlanok és autók, zsíros bankszámlák és
diszkrét kartell ügyek, cég-bedöntések és minden más, amit csak
szem-száj kívánhat. A szegénységet és a köztartozásokat mind maguk
mögött hagyták és úgy meggazdagodtak, mint a sicc. (Csak az a kurva
nyelvtankönyv hiányzott egyre jobban szegény Pali bácsinak, a "nemzet
gojóstollának"...)

Oszt' azóta is ott isszák a komcsi-vért, lopnak, csalnak, hazudnak,
nyugdíjakat sikkasztanak, nyilatkoznak, cenzúráznak, listáznak és
koncepciós perelnek olyan gátlástalanul, erőszakosan és
szemérmetlenül, hogy olyat még nem látott senki, sem Felcsúton, sem
Középcsúton, sem pedig Alcsúton. No de madarat tolláról, embert
barátjáról, nemzetet pedig "gojóstolláról"...ugye. Aki meg nem hiszi,
az járjon utána. Ha nem fél a rettenetes, TEK-es legényektől meg
Pornós Marcsitól, a főcenzor asszonytól.

Ha el nem fáradtam volna, az én mesém is tovább tartott volna, de így
éppen elég volt!

Itt a vége, fuss el véle. Fel is csút, le is csút, oszt' jónapot!

Mentek, mendegéltek, sőt még Ezüsthajóztak is...

IGAZ MAGYAR 2011.10.01. 08:56:25

Másoltam!!!!!!!! De nagyon jó!

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 09:18:00

@szemtanú: "Most mi a baj?
"A pécsiek megérdemlik, hogy pontosan tudják, melyik politikus és hivatalvezető miért és mennyi jutalmat vett fel a fizetésén felül az elmúlt években,.."
És ennyi! "
Te szarjankó ! Nem ennyi , hanem tudatos megtévesztés , hazudozás folyik , amit az ilyen Fidesz droidok tán beszopnak , de más nem !

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 09:21:11

@Grigorij Pantyelejevics: Hadd kérdezzem már meg : Ha "könyveléstechnikai hiba " történt ,..... AZT MILYEN MÓDON LEHET ELAJÁNDÉKOZNI ????????????????????????????? És miért nem került visszaállításra az eredeti állapot ???????????

dr kíváncsivagyok 2011.10.01. 09:23:45

@IGAZ MAGYAR: Orbán még a KIST - titkári juttatásából tett félre,....ebből vették utána a családi vagyont......szőlőket - bányákat . Ez is mutatja , milyen kifizetődő Komcsinak lenni !!!

balfék 2011.10.01. 09:51:55

Mit is várhatunk egy olyan polg.mestertől, aki privatizálta, majd visszazabrálta a már rendbe tett vízműveket?

márta)) 2011.10.01. 10:18:51

hogy a fideszes polgármester pontosan azt a hagyományt folytatta, amit nagy elődei megkezdtek: százezrekkel és milliókkal jutalmazta egynémely kiemelt munkatársát."

Jó lenne, ha elmondaná, mit tettek ennyi jutalomért a kiemelte munkatársak.
A pofátlanság netovábbja (már) a szocikra való visszamutogatás.

szemtanú 2011.10.01. 10:48:46

@kíváncsivagyok: Én nem minősítelek, minősíted te saját magad.
Egyébként mi a bajod a nyilvánossággal? A következő ciklusban majd megtudod, hogy mennyit osztogatott Páva, és ennyi!

RJ anyus 2011.10.01. 13:35:32

Miért emlékszem úgy hogy valamikor a 2000-es években Páva és Krippl Zoltán is volt Pécs élén! Ha nem akkor hogy tudta eladni a Vízművet a franciáknak??????
Azért mennyi jutalmat kapott????
Hol van a saját jutaléka a listáról??????
süti beállítások módosítása