A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.05.23. 12:45 Harpi

Szlovák rendszám: az erő veled van!

Címkék: fidesz kormány adó rogán antal gazdagok szlovák rendszám

Rogán Antal szerint még a nyári szünet előtt megszülethet az a törvény, amely "szigorítja a külföldi rendszám használatát". Az új jogszabály értelmében az év végéig az önként "hazatérők" adókedvezményre számíthatnak, a jelenlegi szabályok szerint fizetendő adónak csupán a felét kell befizetniük. Akik viszont nem térnek vissza, és január 1-je után megbuknak egy ellenőrzésen, azoknak az adó dupláját kell majd megfizetniük.

Jól értjük, hogy a Fidesz törvényjavaslata oly módon kívánja visszaszorítani az elharapózott pofátlan törvénysértéseket, hogy végső soron adókedvezménnyel ajándékozza meg azokat az adócsalókat, akik elállnak a további adócsalástól? Tessék mondani, azokat a milliókat mivel kívánják megajándékozni, akik viszont eddig sem csaltak adót, és a gépkocsijuk árában tisztességesen megfizették a közterheket, és minden évben fillérre lerótták az autójukhoz kapcsolódó kötelezettségeiket?

Miért érezzük úgy, hogy Pártunk és Kormányunk ezzel a törvénytervezettel is kizárólag az arcátlan sumákolókat támogatja?

 

4 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr872925901

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: купить редукторы ц2у-100 2019.03.28. 12:59:28

Brooklyn ny 51 cigarete - How long does ritalin stay in your body

Trackback: купить редукторы ц2у-100 2019.03.27. 15:18:38

Army promotion point prediction october 2011 - soyfykv

Trackback: Lex rendszám 2011.05.23. 17:55:18

Csak egyetérteni tudok a külföldi rendszámú autóval folytatólagosan elkövetett adócsalás és közteherviselés alóli kibújás minősített esete törvényi szintű megakadályozásának ötletével. Hányszor megkapom e blog olvasóitól, hogy bezzeg nekem egyszerűen s...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naiv legényke 2011.05.23. 12:58:50

Készül a lex-Bayer a Zsoltika a szlovák rendszámú terepjárójára.Csókosoknak kijár egy-egy kímélő törvény.

a-kis-herceg 2011.05.24. 06:54:55

nem erről van szó.

a javaslat alapvetően xart sem ér...

ezért dobják be hangulati elemnek az "amnesztiát"...

rájuk jön a frász. hátha annyira buták hogy rohannak felet befizetni, amikor SEMMIT NEM KELL... hisz ez legális adólehetőség. a neve is: adóelkerülés... optimalizálás...

biztos nagyon sok buta és lelkiismeretes nagymagyarmatricás-rokikártyás-terepjárós rohan befizetni ezévben....

bruhhahhahhahhaaa:) :)))

mellesleg az összes ilyen a parlamenti parkolóban áll...

kéne egy ludasmatyi aki végig megy és rárakja a kerékbilincset mindre... és a gazdájukra is...

Éhesló 2011.05.24. 08:28:05

Jól értem, hogy a sem a postoló sem buktor bérencei nincsenek azzal tisztában, hogy semmilyen törvényt nem sért az akinek cukrászdája van Bécsben, vagy külkereskedő cége Komáromban?
Nehéz megérteniük, hogy aki ott alapít céget, ahol nem napi rendszerességgel vezényelnek gyűlöletfélórákat bárki ellen, amivel az egy éve tartó tehetetlenséget és alkalmatlanságot próbálja egy buta és korlátolt bagázs - egyre kisebb hatékonysággal - fedezni, az nem bűnöző, hanem európai jogokkal élő ember?
Nem érti meg egyikük sem, hogyezek az emberek minden törvény szerint járó illetéket befizettek, befizetnek?
Nem értik meg, hogy nem csalnak adót, hanem egyszerűen elmenekülnek a "magyar2 állam és a mögötte álló mohó uzsorások minden zsebben szakadatlanul turkáló mocskos mancsai elől, mint az orvosok, nővérek, fiatalok s bárki aki nyúlcipőt húzva menekül ebből az abszurdisztánból, ha tehetsége és helyzete lehetővé teszi?
Tessék mondani, azokat a milliókatakik már szavaztak a lábukkal, szavaztak azzal, hogy nem itthon alapítanak cégeket, nem itthon tartják a pénzüket hogyan akarják rábírni, hogy ebbe magyarisztán urait és segélyen, nyugdíjon tengődő millióit gazdagítsák?

Miért érezzük úgy, hogy Pártunk és Kormányunk kizárólag az arcátlan rablásból, fenyegetésből, a totális és értelmetlen konfrontációval nem ért el az elmúlt évben semmit, ha csak nem számítjuk eredménynek azt, hogy leszalámizva ki tudott már rabolni jó pár társadalmi csoportot és ezt uzsorásaink röhögve szemlélik?

a-kis-herceg 2011.05.24. 09:12:39

KAMUnikáció. kamukormány... látszatintézkedés...

a lex szlovák-német rendszám csak elterelés...
csak megosztás a célja...

a valóság ez. a kishalak fizetnek, de azok nagyon... éhhalálig

inforadio.hu/hir/belfold/hir-435577
süti beállítások módosítása