A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.05.10. 09:41 Harpi

Védelmi zsarolás

Címkék: fenyegetés kormány tüntetések rendvédelmi dolgozók kónya péter fegyveres és rendvédelmi dolgozók érdekvédelmi szövetsége

“Eljöhet az idő, amikor a vezetők már nem tudják megőrizni a tüntetések békés jellegét” – mondta Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének vezetője, miután hétfőn Pintér Sándor belügyminiszterrel egyeztetett. 

Mélységesen egyetértek a rendvédelmi dolgozók követeléseivel. Engem is felháborít az a hatalmi arrogancia, amivel a kormány gátlástalanul keresztülveri az akaratát. Én lennék a legboldogabb, ha Pártunkkal és Kormányunkkal, valamint a lassacskán már tényleg önnön koronázására készülő Bölcs Nemzeti Vezérünket valaki végre ráébresztené arra, hogy ezzel a néppel nem lehet bármit megtenni. Még akkor is, ha lehet...

De vajon tényleg örülnünk kell annak, ha olyan tökös rendvédelmiseink vannak, akik nyíltan fenyegetőznek azzal, hogy ha nem teljesítik a követeléseiket, akkor megszűnik a rend...?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr722892428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budaphestie 2011.05.10. 12:50:23

Nem kell ennek örülni. Ennek legfeljebb az anarchisták örülnének.
Viszont az idézett szöveget kissé félreértetted szerintem. Az, hogy a tüntetés elveszítheti békés jellegét, nem azt jelenti, hogy sztrájk (munkabeszüntetés) is lesz. Bár mondjuk ha a rendőrök és a tűzoltók egyszerre sztrájkolnának, az nagyon durva dolog lenne. Ilyenről szerintem egyelőre még szó sincs.

Emlékezz, hogy a Fidesz mit mondott a tévészékház ostromakor: "A Gyurcsány-kormány magának köszönheti, hogy így elszabadultak az indulatok" Pedig miért is dobálóztak és gyújtogattak akkor a huligánok? Mi volt az az ok, ami miatt fel kellett bontani az utcaköveket és autókat felgyújtani? Nem nyomósabb most egy picikét a Rendvédelmi Dolgozók motivációja?
süti beállítások módosítása