A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.05.04. 09:31 Harpi

Martonyi megmondja a tutit!

Címkék: cia martonyi jános oszama bin laden

"Az Oszama Bin Laden elleni akció eredeti célja a foglyul ejtés volt"jelentette ki Martonyi János, Magyarország külügyminisztere az mtv1 Este című műsorában.

"A felhatalmazás, amivel rendelkeztünk, bin Laden megölésére szólt. És ezt egyértelművé tették" – mondta Leon Panetta, a CIA igazgatója arra az újságírói kérdésre válaszolva, hogy Obama elnök bin Laden elfogására vagy megölésére adott-e parancsot.

Nagyon helyes! Egy külügyminiszter vagy legyen tájékozott nemzetközi kérdésekben, vagy legyen magabiztos. Néha persze az se baj, ha mindkettő. Akkor legalább tudjuk, hogy belőle csináltak bohócot, vagy magából csinált hülyét.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr352876365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása