A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.04.10. 16:40 Harpi

Digitális fogamzásgátlás

Címkék: apple itunes pc game ipod macintosh sperma android vidám vasárnap ipad

Bár kétséges, mégis meglehet, hogy van még Magyarországon olyan internet-felhasználó, aki nem tudja, miként lehet bal egérgombbal virtuális golyót ereszteni Gyurcsány Ferenc arcmásába. Ám az már egyszerűen elképzelhetetlen, hogy a családbarát Fidesz–KDNP-kormány regnálása alatt legyenek olyan fiatalok hazánkban, akiknek fogalmuk sincs arról, hogyan működik a digitális fogamzásgátlás! Ezen segítünk mostan – ez mégiscsak kellemesebb, és főleg hasznosabb elfoglaltság, mint a kurucinfós parlamenti ördögűzés...

Vidám, politikamentes elmeháborodásunk keretében ezúttal a figyelmünket nem a politikusokra irányítjuk. Ezen a szép napon helyettük inkább a legalább ennyire érdekes ondósejtek mozgásának digitális modellezését célzó tudományos vizsgálatok jelenlegi állásáról igyekeztünk képet alkotni. Elmélyült internetes kutatómunkánk eredményeként egy hihetetlenül összetett informatikai fejlesztési irányra bukkantunk, amelyet ezúton vagyunk kénytelenek megosztani a gyanútlan közvéleménnyel.

Örömmel jelentjük: itt az Apple-kompatibilis Sperm Killer! A mobil alkalmazások világában szokásos színvonalú, tehát nem igazán igényes grafikai környezetben futó játékprogram lényege, hogy a megfelelő gombok nyomkodásával egy virgonc ondósejtet oda kell irányítani a családbarát politika centrumához, a petesejthez. Közben persze rengeteg antiklerikális, liberális és baloldali gáncsot kell leküzdeni, mint például a csácsogó kotonok rohamait, és a spermiumok szabadságát minduntalan korlátok közé szorító petevezeték fali sejtjeinek álságosan statikus támadásait. De ha ügyesek vagyunk, akkor miénk a győzelem, ami vagy a megtermékenyített petesejt, vagy nem – vérmérséklettől és családi viszonyoktól függően. Ez a játékprogram iTune, iPhone, iPod, iPad környezetben fut, iOS 3.0 vagy annál fejlettebb operációs rendszer alatt.

De ne pityeregjenek az androidos felhasználók: ők sem maradnak spermagyilkos játék nélkül! Nekik itt van a Sperm Attack, amely ugyan éppen a másik oldalról közelíti meg a szaporodás sejt szintű problémáját, ám maga a játék semmivel sem kevésbé izgalmas, talán csak némiképp primitívebb, mint az erőzőekben. Az az Android alapú játék, amelyet hirtelen halála előtt minden pap szeretne letörölni a telefonjáról, innen tölthető le.

A végére pedig egy jó hír az otthonülőknek: ha spermát akarnak irtani, akkor még a mobiltelefon akkuját sem kell feltölteni! Itt a végső válasz a spermaháborúra: a Sperm Game. Ez még a nagymamától örökölt 1994-es IBM laptopon is fut, és nem kell hozzá széles sávú internet.

Jó szórakozást!

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr812814609

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Súúúhanterz (2011/04/10) 2011.04.11. 10:33:58

 Ahogyan azt Kamondi Vilmos legutóbbi bejegyzésében olvashatták, a minap váratlan hívás szakította félbe legújabb elképzeléseim megosztását a szerkesztőség tagjaival. A hívás, ahogyan az lenni szokott, egy magát megnevezni nem kívánó forrástó...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.04.11. 13:45:19

Szerintem nagyon is sok olyan internethasználó van, aki ha nem ért egyet valakinek a politikájával, akkor nem szavaz rá, Én előtte sem tettem, utána sem. De lelőni, még virtuálisan is megalázó. A kurucos link meg Téged minősít...
süti beállítások módosítása