A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.03.28. 15:07 Harpi

Tabutéma: playmate az úszószövetségben

Címkék: playboy playmate tabu úszószövetség szabó tünde

A magyar sportmédia egyik vezető híre mostanság, hogy március 20-tól a 36 éves, olimpiai ezüstérmes dr. Szabó Tünde az úszók főtitkára, méltatlanul kevés szó esik viszont arról, hogy alig néhány éve az egykori sportcsillag az úszódresszt is ledobta magáról egy fotósorozat erejéig.

A rendkívül dekoratív sportvezetőről többek között a Sport Géza is készített nagy terjedelmű, interjúelemekkel átszőtt portrét. Az írásból sok egyéb mellett kiderül: Szabónak olimpiai, világbajnoki és Európa-bajnoki ezüstje is van, valamennyiszer a vele egyidős, ötszörös olimpiai bajnok, a világ úszósportjának meghatározó alakja, Egerszegi Krisztina győzte le. Ám ő mindegyik ezüstnek örült, különösen azért, mert Egerszegi győzte le.

Szép szavak, sportszerű hozzáállás, de ennél mi sokkal többre vagyunk kíváncsiak! Sok sikert kívánunk az egykori élsportolónak, aki egyébként nem először próbálja ki magát a politikában, hiszen 2004-ben tanácsadóként dolgozott a parlament Ifjúsági és Sportbizottságában, majd a fővárosnál is. Ám a legtöbb kényszeres kukkoló nem ezért emlékszik Szabó Tündére, hanem azért, mert 2003-ban ő volt az első magyar olimpikon, aki levetkőzött a Playboynak.

Igen ám, csakhogy az egykor volt playmate ma – amint ez kiderül a riportból – ezt tabutémának tekinti: a vetkőzésről ne kérdezzék, mert az a múlt, azt a korszakot lezárta. Mármost, mi nem zártuk le azt a korszakot, ezért nem igazán érdekel, mit gondol róla Szabó Tünde. Egyébként is megindító naivitásként hat, amikor 2011-ben egy sportpolitikai pályára lépő női hölgyemény azt képzeli, hogy ha ő lezárta a múltjának egy epizódját, akkor ezzel meg is úszta a kínos kérdéseket.

Ha kérdezni nem is tudjuk őt a fotózásról, a vetkőzésről, a hajdani bimbózó modell-karrierről, meg aztán fölösleges is lenne, hiszen úgysem válaszolna rá, egy kis nyálcsorgatást azért megér az úszószövetség újdonsült főtitkárának titkos múltja.

Vojőrök ide!

Való igaz, ha netalán Schmitt Pálról, Orbán Viktorról vagy Vona Gáborról kerülnének elő hasonló jellegű képek, akkor bízvást megértenénk a heves titkolózást. No de ezeken a fotókon mit kell szégyellni? Vajon ront egy sportpolitikus hitelességén, ha évekkel a sportpolitikusi pályafutása előtt ízléses erotikus képek jelentek meg róla?

11 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr772778892

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Íme, a Magyar Úszó Szövetség új főtitkára 2011.03.29. 15:00:50

Aki nem más, mint az olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Szabó Tünde. Úgy látszik ezek az úszók szeretnek meztelenkedni :)

Trackback: Pszichológus válaszol: Én még sosem voltam szerelmes 2011.03.28. 16:13:51

Kb. fél évig jártam egy fiúval. Most szakított velem, mert nem volt szerelmes. Én még sosem voltam szerelmes, s ebben az esetben sem tudtam eldönteni, mi a helyzet.A szakítás nem ért váratlanul. (Néhány hónapja felmerült bennem, hogy én szakítok, mert ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2011.03.28. 23:05:13

Bakker ennek pont olyan feje van mint a kiflis gabikának. Valakinek nagyon bejön ez a nőtípus a fideszben...

tomwar 2011.03.29. 10:00:18

@kovi1970:
Hat inkoabb o, mint SG. Ha muszaj, persze csak akkor.:-))

TheDevil 2011.03.29. 16:25:03

Hát ezt én bottal nem piszkálnám. A mosolya finoman szólva Radír Bandi nevű lovacskára emlékeztet engem. Radír, ha olvasod: elnézést a hasonlatért, te sokkal szebb vagy!

valakitalánvagyok 2011.03.29. 16:40:15

Ma már csak a száját használja!

potyus 2011.03.29. 17:07:34

Mekkora hülyeség Szabó Tünde részéről, hogy elfeledni próbálja ezt az epizódot az életéből, azt hiszi még mindig nagyon "prüd" a társadalom.
Jelentem nem "prűd" itt már senki sem.
Amikor milliók csámcsognak a Való Világ nem kicsit szemérmetlen jelenetein, amikor mérhetetlen mennyiségű szex és pornó kering a világhálón, (bárki hozzáférhet) amikor elfogadott társasági beszéd a káromkodás, akkor egy szép testű Szabó Tünde ne takargassa a múltját, ebben a tekintetben, mert így lesz álszent.
A nők nagy többsége azon fáradozik, hogy a teste kívánatos legyen, és azt meg is mutathassa a férfi társadalomnak, a mi Tündénk abbéli félelmében, hogy koalíciós társuk ingatná a fejét, inkább felejt?
Marhaság! Szerintem a KDNP -s politikusok épp úgy csorgatják a nyálukat, mint bárki férfi ebben az országban.
Hajrá Tünde, ne hagyd magad, vess be minden csábot a cél érdekében.

Voloka 2011.03.29. 22:07:01

Vazzeg ez már a legalja!
Csak ennyi? Csak ilyen pitiáner fos telik tőled? ( Cikkíró?)Ez minden ami a fent említett hölgy szakmai kompetenciáját illeti?
Én nem hátrányként, hanem előnyként értékelem,
hogy jó ránézni.Ha választani kell, inkább az ő
képeit nézem, mint Szalai Annamáriáét, vagy Uram bocsá, Lendvai Ildikóét!
Ha csak ennyi a bajod, hogy erről a hölgyről, készült egy pár nem szégyellni való fotó, akkor, amikor még nem lehetett tudni, hogy "politikus" lesz, az vesse rá az első követ, aki el is hiszi, hogy ez bármi negatív következménnyel járhat!
Szóval, a felvetés stílusa, módja, rosszabb bármely kereszténydemokrata felvetésnél!
Álszent vagy!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.03.30. 04:55:23

"a hajdani bimbózó modell-karrierről, "
Lehet jobb lett volna, ha azt folytatja :) Ám azért gondoljunk bele, van-e bármilyen relevanciája a vetkőzésnek az úszószövetségi elnökség kapcsán?
Majd ha rosszul csinálja, akkor lehet ugrálni, hogy csak felszopta magát, addig meg semmi.

PubiX 2011.03.30. 11:15:02

@Voloka: Tanulj meg olvasni, mielőtt fröcsögsz!
Ez a poszt nem arról szól, hogy baj, hogy cickós képek jelentek meg a hölgyről, hanem arról, hogy mi a francnak titkolja!

Voloka 2011.03.31. 15:59:39

Fröcsögtem?
Te bulváron nevelkedett, józan ésszel logikával nem rendelkező kommentelő, miről beszélsz?
Mi az, hogy titkolja?
Ha nyilvánosan megjelentek a fotók, akkor nyilván nincsenek titkolva!
Vagy a te "értelmezésedben"( értelem , ezt keresni a felvetés módjában...)+
Azt kellett volna tennie az fent említett hölgyeménynek, hogy a kinevezése alkalmából, meghívva, a Velvet, a Blikk, a Story,..meg hasonló "mérvadó" médiumok ujságírónak nevezett hiénáit, s ki kellett volna jelentenie, hogy igaz, most kineveztek, de X évvel ezelőtt látható volt a cicim?+Így gondolod? Miféle baromság ez?Mi az hogy "titkolja"? Bezúzatta a megmaradt példányokat? Töröltette az internetes oldalakat, melyeken a fotók szerepelteK
Mi az hogy titkolja? Erre válaszolj, te délamerikai sorozatokon szocializálódott, Best magazinból "kultúrát szopó szerencsétlen!

PubiX 2011.03.31. 16:23:04

@Voloka: Ja, bocs, nem fröcsögtél. Nem szoktál... :)))
süti beállítások módosítása