A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2011.01.03. 10:43 Harpi

Hová tűnt Orbán Viktor?

Címkék: orbán viktor eltűnt megsértődőtt besokallt

A kormánypártok, s különösen a Fidesz professzionális kommunikációját ismerve okkal vártuk, hogy az első magyar soros EU-elnökség fél évének kezdetét a szokásos módon, grandiózus pártesemény formájában ünnepli meg a miniszterelnök. Várható volt, hogy a hagyományos szilveszteri elnöki köszöntőhöz hasonló miniszterelnöki üzenetet tesz közzé a kormány kommunikációs csapata is, természetesen Orbán Viktorral, aki az elkövetkezendő fél évben Európa egyik vezető politikusa lesz. Hasonlóképpen elvárható lett volna, hogy az új év első napjaiban hivatalosan megjelenik a nyilvánosság előtt, politikusokkal találkozik, sőt, akár Brüsszelben is tiszteletét teszi, de legalábbis személyes megjelenésével előkészíti a közvéleményt a január 6-ikai hivatalos magyar elnökségi beiktatásra.

Ehelyett mindössze egy rövid hírecskéből tudhattuk meg: Orbán Viktor családjával szilveszterezett, Ausztriában. Síelgetett, pihent, miegymás. Végtére is, megérdemli. A saját honlapján az utolsó bejegyzés december 23-i keltezésű – azóta se egy BÚÉK, se egy éljen az EU-elnökség... A TV2 Napló című műsora vasárnap mindenesetre a miniszterelnök segítségére sietett, és – mintha aktuális anyagról lenne szó – bemutatta az Orbán Viktor korábbi brüsszeli látogatásakor készült riportot. Imigyen mégiscsak láthattuk őt ezekben a mozgalmas napokban.

Mégis itt motoz a kérdés: Hol van, s hol volt Orbán Viktor, amikor zengett az ég? És miért tűnt el napokra a nyilvánosság elől? Éppen most...

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr302556090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PR-küszöb 2011.01.03. 16:07:47

Ez a kérdés most blöff, vagy a mégiscsak túl forró kása kerülgetésének a minősített esete???? Félő, hogy az ilyen izéktől még a legvagányabb cicus is kétpólusú labirintus-zavart kaphat...

AKIsTUDATLAN 2011.01.04. 13:46:30

Egyszerű népfiként követelem az egyenlő bánásmód, az esélyegyenlőség elvének betartását!
A jobber sajtó, élen szijjÁrtó robotszóvivővel, most hogy-hogy nem harsogja, hogy asszondja:
...most, amikor zemberek százai szenvednek nap mint nap kínos fagyhalált,
...most, amikor kezdetét veszi a zúniós elnökség Orbán elnökletével,
...most, amikor kishazánk éppen a legnagyobb válságba merült szügyig,
...ésatöbbi, ésatöbbi, tessék ízlés szerint kiegészíteni.

Na, szóval, ilyenkor a miniszterelnök éppen síel, népes családjával?! És biztos közpénzen! Issza a lélekmelegítőket!

Háát, ilyet csak a liberálbolsevik, komcsi, júdeoplutokrata Medgyessy művelt, amikor szilveszterezett Kubában, és ott tekilázott!
Meg a Gyurcsány!!!
Aki nem átallott kiruccanni egy Tina Turner koncertre Bécsbe! Az is közpénzen!

Há.há.há, áh.áh. áh-nem kapok levegőt!

Nyomja már meg valaki azt a gombot Szijjártó Petyka tarkóján!

Táskás Tóni 2011.01.04. 19:24:47

Ausztria, sielés.. Vagy megint Graz?

PubiX 2011.01.04. 20:14:12

Együtt buliztak Damon Hillel.

Acerboy001 2011.01.05. 10:24:47

ORBÁN VIKTOR HAZUG DISZNÓ!!!! TAKARODJON!!!! Na, ez jutott most eszembe!
süti beállítások módosítása