A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.06.14. 13:16 Harpi

Sólyom nem tanul...

Címkék: fidesz sólyom lászló visszaküldte kormánytisztviselők indoklás nélkül

Sólyom László köztársasági elnök visszaküldte megfontolásra az Országgyűlésnek a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényt. Az államfő nem értett egyet azzal, hogy a munkáltatók a kormánytisztviselőket indokolás nélkül menthetnék fel a jövőben. (Index.hu)

Ajjaj, nem tanul az elnök úr! Nem érti, hogy már vége a gyilkos, hazaáruló, népnyúzó, antidemokratikus komcsik rémuralmának? A Fidesznek nem szokás ellentmondani - ebből így nem nagyon lesz újraválasztás! Nekünk fegyelmezett köztársasági elnökre van szükségünk, aki egymaga testesíti meg a nemzet és a Párt egységét, és főleg nem pofázik vissza.

Lassan lehet kezdeni csomagolni...

 

 

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr62080769

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sólyom visszadobta a kormánytisztviselő-törvényt 2010.06.14. 14:34:01

Sólyom László visszautasította a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény aláírását, a köztársasági elnök szerint ugyanis összeférhetetlen az Európai Unió jogával. Eközben az LMP is alkotmányossági aggályokat vetett fel a közigazgatási államtitkári…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdAnna 2010.06.14. 20:52:35

Az új kormány megfelelő hatékonyságú ill. kapacitású tisztviselőinek a kiválasztásával saját profil-módszerrel bírókat kívánja alkalmazni, ami teljesen érthető, és főleg ezt nyíltan teszi, sőt engedélyt kérve, ami a maszopra nem volt jellemző soha.

AdAnna 2010.06.14. 21:19:05

Sólyom László pedig csak latolgat vétójogúan, hisz ez a dolga, de inkább mint 1 kutató tudós, aki kisérletezik a lehetőségekkel,de nem mer hozzányúlni 1 új kisérleti anyaghoz, ami pedig új távlatokat nyitna.

Harpi 2010.06.15. 10:29:20

@AdAnna:
"...és főleg ezt nyíltan teszi, sőt engedélyt kérve, ami a maszopra nem volt jellemző soha..."

Kedves Anna, kitől kér engedélyt? Csak nem a saját kétharmados parlamenti többségétől?
süti beállítások módosítása