A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.02.08. 12:00 Harpi

Dolgozó lány - 2010, Magyarország

Címkék: munka apróhirdetés lakbér rezsi expressz bármit megteszek

Apróhirdetés az Expressz.hu "Állás-munka" rovatában. A szöveg takarékos, rövid, tömör és lényegretörő. Ennyi: "FIATAL DUCI LÁNYNAK EZEN A HÉTEN SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN 200EZER FORINTRA,MERT KIKELL FIZETNIE A LAKÁST ÉS A REZSIT.BÁRMIT MEGTESZEK,AKÁR LE IS DOLGOZOM.SEGITSENEK KÉREM." És egy e-mail-cím, amiből kiderül a hölgy neve is, e helyütt legyen elég ennyi: Betti.

Az ember a hirdetés olvastán eltöpreng. Mekkora bajban lehet az a "duci fiatal lány"? Ki kell fizetnie a rezsit és a lakbért... Van ilyen - de mégis! A 200 ezer forintban vélhetően van már némi elmaradás is, bizonnyal emiatt kapott a hétvégéig laufot Betti... És vajon mit takar az a "bármit megteszek"? Mi mindenre lehet képes egy fiatal lány azért, hogy a házibácsi vagy -néni ne dobja ki a lakásból?

Szélső esetben akár le is dolgozza. Még erre is hajlandó! Szeretnék segíteni neked, Betti! Tényleg nagyon nagy bajban lehetsz, ha akár még dolgozni is hajlandó vagy a pénzért...

(A hirdetés itt:
http://www.expressz.hu/allas-munka/egyeb/hirdetes-18771135/)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr31738871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása