A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2010.02.05. 12:02 Harpi

Mindennek oka: a nő

Címkék: férfi elhízás ok boguereau

Minden a nők miatt van. Erre a következtetésre jutottunk, amikor azt olvastuk, hogy a nők elhízásának egyedüli és kizárólagos oka a férfi. Brit tudósok legutóbbi szenzációs bejelentése szerint a nők azért esznek, mert vagy van férfi, vagy nincs. Meg azért, mert vagy szeretik őket, vagy nem, és vagy viszonozzák a szerelmüket, vagy nem. Akárhogyan is, a nők mindenképpen a férfiak miatt lesznek kövérek, ugyanis miattunk esznek többet a kelleténél. Mindezt a szigetországi kutatók kitűnően felépített érvrendszerrel támasztják alá, olyan ügyesen, hogy még vitatkozni sem nagyon lehet vele. No de vajon miért híznak el a férfiak? Erre a kérdésre már nem tér ki az említett kutatás, pedig a mi szempontunkból ez egyáltalán nem mellékes. Nos, szerintünk a férfiak elhízásának egyedüli oka nem lehet más, mint a nő. A nő, aki vagy szeret minket, vagy nem, és mi vagy szeretjük őt, vagy nem, és vagy itt van mellettünk, vagy nem. Ha nincs itt, akkor bánatunkban eszünk, ha itt van, akkor meg örömünkben – ráadásul éppen az ő főztjétől gömbölyödünk. Ettől aztán nagyon idegesek leszünk és elhagyjuk őt, vagy épp ellenkezőleg: boldogan élünk vele, amíg meg nem halunk szívelhájasodásban – ami miatt a nő azonnal enni kezd, vagy a bánattól, vagy örömében. Így hát a nők és a férfiak elhízásának egyaránt a nő az oka.  

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr111731373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brainy_peter 2010.02.05. 14:47:06

Ez zseniális levezetés volt, csak attól tartok, hogy a másik oldal ezt épp így látja, csak az ő szemszögéből. :DD
Ez egy soha véget nem érő játszma.

lüke 2010.02.06. 15:50:11

"a nők azért esznek, mert vagy van férfi, vagy nincs"
kár hogy nincs harmadik eset...............

sorica123 (törölt) 2010.02.14. 11:26:10

@lüke: naná, én meg fotoszintetizálok. Azé' szerintem egyfelől jöhet a nyomás kívülről is (etet az asszon+ülő melót végzel => dagi leszel / hajlamos vagy a vigaszevésre+nincs krapekod => minden helyett zabikálsz), de vannak teljesen saját szempontok is. Hízási hajlam, hormonháztartás, testalkat, csontozat... van ismerősöm, aki már a kaja említésére is hízik (kis termetű, vaskosabb csontozatú, régebb is telt alakja volt), én meg elég sokat eszem, és olyan vagyok, mint a Rózsaszín Párduc. Meg, hogy mennyire hagyja magát összezavarni az ember - például hízásra hajlamos létére gyorsan leáll a mozgással, viszont változatlanul minden kaját elfogad, amit elétesznek.
süti beállítások módosítása