A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2012.09.04. 11:53 Harpi

Közügy-e a miniszterelnök egészségi állapota?

Címkék: magyarország skizofrénia mániás depresszió orbán viktor miniszterelnök ámokfutás közérdekű adat

Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök, amint nagyon jellegzetes száj- és szemmozgással, a háttérbe húzódva ünnepli Jókai Annát, aki a Magyar Érdemrend Nagykeresztje (lánykori nevén Köztársasági Érdemrend Nagykeresztje) kitüntetést vehette át. (A csatolt videó az 50. másodperctől válik érdekessé!) Egyes sajtóértesülések szerint ez jól felismerhetően a leggyakrabban alkalmazott skizofrénia, illetve bipoláris elmezavar elleni, a dopaminerg antagonisták körébe tartozó antipszichotikus gyógyszerek mellékhatása lehet. A tünetnek neve is van: Tardive Dyskinesia (TD).

Orban_Parlament_Schizo.jpgEz a felvétel újra felveti a kérdést: Mi baja a miniszterelnöknek? Korábban több sajtóorgánum, blog is felvetette, hogy Orbán Viktor esetleg skizofréniában szenved. Ezt a feltételezést akkor a kormányfő meglehetősen sajátságos viselkedésére és a nemzetközi szinten is olykor komoly port kavaró ámokfutásaira alapozták. Most azonban itt egy videófelvétel, ami azt bizonyítja, hogy Orbánon legalábbis különös fizikai tünetek láthatók. Mindez magyarázatot adhat egyébként arra is, hogy a kormányfő időnként miért tűnik el hetekre-hónapokra a nyilvánosság elől.

Mármost, egy ember betegsége magánügy. De egy ország miniszterelnökének – pláne pszichiátriai! – betegsége nem az. Ha Orbán Viktor valóban beteg, akkor természetesen minden együttérzésünk az övé, és jobbulást kívánunk neki. Ám az ország polgárainak joguk van tudni, hogy vajon a végrehajtó hatalom első számú közjogi méltósága alkalmas-e a feladata végrehajtására, és ami a fő, mindig alkalmas-e. Nem kell-e arra számítanunk, hogy alkalomadtán, a betegsége miatt az országra nézve káros döntést hoz, avagy egy fontos pillanatban nem lesz "hadra fogható"? Ha az amerikai sajtó címlapon számol be arról, hogy az elnök hátáról eltávolítottak egy anyajegyet, akkor mi miért nem kapunk semmiféle hivatalos tájékoztatást a miniszterelnök egészségi állapotáról? Ha valóban beteg, akkor jogunk van erről tudni. Ha egészséges, akkor viszont csak így lehetne véget vetni a találgatásoknak.

Orbán Viktor magyar állampolgár egészségügyi állapota, betegségei egyértelműen a legvédettebb személyes adatnak számítanak. A miniszterelnök egészségi állapota viszont közérdekű információ.

Ön szerint jogunk van tudni, hogy beteg-e a miniszterelnök?

245 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr14754345

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bajnai Gordon mém akar lenni 2012.09.04. 13:31:11

Miközben összeesküvés elméletek tucatjai lepték el az internetet Safarov kiadatása kapcsán, a birtokunkba került információk egyértelműen cáfolják, hogy az azerbajdzsáni államkötvény vásárlás, vagy esetleges MOL érdekeltségek állnak az események hátter...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B. MAX 2012.09.04. 14:39:26

Úgy tűnik egy kicsit megrottyantotta a fazekat a téma... Lekerült az Indexről. Hm... Remélem nem itt kaptam el valami fertőzést amitől elromlott a látásom :)

jó arc a lóarc! (törölt) 2012.09.04. 14:40:39

Na, már indexéknek is kínos a téma, a blogot is belassították, hiába, Bartus szintre levinni az indexet, azért nem éri meg két majdnem csőd után.

parvenue 2012.09.04. 14:40:59

@Mj: Köszönöm! A baj az, hogy ez ellen senki nincs beoltva. Bármikor, bárhol, bárkin jelentkezhetnek a tünetek. Persze sok tényező működik katalizátorként (traumák, stressz, családi halmozódás, stb.), de azért riasztó, hogy senki nem védett ellene.

dr. Bubó 2012.09.04. 14:42:53

@hagyma: ja ja... foleg azok gyanusak akik ekezet nelkul irnak...

royslade 2012.09.04. 14:43:44

@Ándi bácsi: hehe, a csereháti vénasszonyok a kapuban ülve karaktergyilkolnak - ez hangzot el az utolsó fidesz-eligazításon, hogy mindenki ezzel jön?

dr. Bubó 2012.09.04. 14:43:44

@Egyed Ildikó: mi az a "fagylat"? mert én azt se bíznám rá...

dr. Bubó 2012.09.04. 14:44:33

@papugaja: "Gyökérkezelésre készül a kormányfő"

kezelik a GYÖKERET ?

huhhhu 2012.09.04. 14:45:07

@szeberenyi: Akár igazad is lehetne, de nincs. Szerintem. Az itt kommentelők nem akarnak miniszterelnökök lenni, az itt kommentelők és még nagyon sok nyomorult nélkülözéséből hízik orbán és haverjai vagyona. Egy percig nem tudom sajnálni. Az itt kommentelőktől (IS) zsarolással volt pofája elszedni még azt kis nyugdíj megtakarítást is. Arról nem beszélve, hogy az előző kormány regnálása idején milyen aljasságokra voltak képesek. Nem számított az emberek, az ország sorsa, csak az, hogy megbukjon a kormány. Sajnálom, de így látom. Ha ennyire megviselné orbánt a miniszterelnöki poszt, akkor megosztaná a "terheket", de mindenben ő dönt egy személyben, és nem azon dolgozna, hogy bebetonozza magát 20 évre. A másik pedig az, hogy aki hatalomra tör, az tudja mire vállalkozik. Ha pedig elvállalja, akkor felelősséggel tartozik az embereknek, a választóknak, legyen az kormánypárti, vagy ellenzéki.

Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.09.04. 14:45:13

LOL, még az Index is rádöbbent, hogy ekkora szarkupacot nem engedhet ki a blogketrecbe.

Levették a címlapról...

nemecsek ernő áruló 2012.09.04. 14:46:58

@MACISAJT: Értem! Tehát nem nézted meg, jóokéhagyjuk!

@L0mpos: Általában a fickó akármikor is jelenik meg a nyilvánosság előtt, nagyon sok dolgot lehetne leírni a viselkedéséről. Ha nem Baltás Viktor kegyence vagy, akkor tudom javasolni, hogy HANG NÉLKÜL nézz meg pár videót róla - főleg az utóbbi időből. Döbbenetes, ahogy kinéz, és egyben rémisztő.

B. MAX 2012.09.04. 14:48:19

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
A tudósok mindig kételkednek. A tudatlanok mindig magabiztosak...

Reaper Man 2012.09.04. 14:50:40

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Arra nem is gondolsz, hogy esetleg valahogy segítettek nekik "rádöbbenni"?? :-)

I_Isti 2012.09.04. 14:51:58

Na, az, hogy levették az index címlapról, annak ellenére, hogy egy pörgős, agyonkattintott blogbejegyzés, mutat valamit.

DR. INKVIZITOR 2012.09.04. 14:53:25

Kedveseim!
Nem értem, hogy milyen alapon fogalmaztok meg kategorikus hozzászólásokat orvosi ismereteket igénylő témában?!
Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy - tanulmányaim és hivatásom révén - kiváló jártassággal rendelkezem az anatómia, továbbá a fenyegetettség és presszió által okozott lelki elváltozások terén. Azonban még így sem vállalkozom arra,hogy érdemben állást foglaljak valaki elmeállapota ügyében.
Még szerencse, hogy a nagy ötletelésben nem álltatok elő a Parkinson kórral.
Az utóbbi két évben tapasztalt kormányzati és országgyűlési események/folyamatok alapján viszont a Parkinson törvénye határozottan érvényesül!

Jofiu 2012.09.04. 14:54:19

"Ön szerint jogunk van tudni, hogy beteg-e a miniszterelnök?"

Igen!

Csak soha nem fogjuk.

B. MAX 2012.09.04. 14:55:28

Nem az lenne a cél, hogy tapsoljunk bárki betegségének. Sokkal fontosabb lenne, hogy a bejegyzés címében szerplő kérésre megnyugtató és hiteles választ kapjon az egész ország.

dtk74 2012.09.04. 14:55:31

- Hogy mondta Doktor úr?! Elmehetek???
- Nem, azt mondtam hogy ELMEBeTEG!

Ami a posztot illeti, nettó baromság, de ez a főnök sorsa minden cégnél rendszerben és időben, mindenki okosabb nála, és mindenki nyomorultnak akarja látni. Gyurcsány is volt elmebetegezve eleget, igaz, akkor ehhez nem keresett senki tüneteggyüttest, megelégedtek az igazmondással, mint az elmebaj kétséget kizáró megnyilvánulásával. :-)

Jofiu 2012.09.04. 14:56:26

@DR. INKVIZITOR:
Akkor mi okozhat ilyet?
A túl sok kávé, túl kevés alvás?

dtk74 2012.09.04. 14:56:41

illetve tünetegyütttest - mielőtt valaki eltanulná két gy-vel :-)

Sham (törölt) 2012.09.04. 14:59:07

@Ándi bácsi: örülj csak, te agyatlan barom :). Neked sem jó ez, csak ugye az agyadon lévő sötétség.... Az babám már sosem fog eloszlani. Talán egy ácskapocs....

Secnir 2012.09.04. 15:03:07

@Ándi bácsi:
"Linket is dobsz vagy minek?"

gugli a barátod.
de kezdőknek imho:
videotar.mtv.hu/Videok/2012/08/21/08/MTV_Hirado_2012_augusztus_21_6_00.aspx
3:20-tól

Reaper Man 2012.09.04. 15:03:13

A felvétel rövid, az alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de maga a nyelvmozgás abszolút jellegzetes és kórosnak mondható. Az említett gyógyszermellékhatásokon kívül más központi idegrendszeri problémák is okozhatnak hasonlót, sokszor teljesen leépült időseknél illetve alkoholistáknál is megfigyelhető. "Egészséges" idegrendszerű embereken ilyen - a videó alapján önkéntelennek, tehát kényszermozgásnak vélhető - tünetek nem szoktak megjelenni. De a felvétel rövid és nem is elég jó minőségű a megítéléshez.
Elvonatkoztatva OV személyétől, ha én pl. valamelyik családtagomon észlelnék hasonlót, sürgősen orvoshoz irányítanám. :-)

L0mpos 2012.09.04. 15:03:27

@félázsiai nemecsek ernő áruló: megnéztem jópárat kérésednek megfelelően. HANG NÉLKÜL, ahogy igényelted.

Nem tudom számodra mi döbbenetes egy középkorú ember kinézetén, de maradjon is talán ez a Te titkod. Arra viszont megkérlek, hogy keress fel egy jó szakembert, mert rémisztőnek találni egy átlagos, középkorú, őszülő embert nagyon nem egészséges. Abba meg pláne bele sem merek gondolni, hogy tisztességben megöregedett nagyszüleidtől milyen pánikrohamot kaphatsz, ha OV megrémiszt...

Analfa Béla 2012.09.04. 15:05:12

Vén kecske is megnyalja a sót! Sőt! :)

Hihhetetlen 2012.09.04. 15:05:21

@Mérges 1234:

Bocs, de a hülyéket ő maga válogatta, nehogy valaki túlcsillogja. Vagy azt gondolod a jobb oldalon nincsen pl. egy Matolcsynál jobb gazdasági szakértő?
Én vhogy így képzelem a szrotit (2009 végén, 2010 elején):
Viktor megy-mendegél a parlamenti irodaház folyosóján és szembejön a Járai. Aszongya:
- Hé, Zsiga, kitaláltam! Úgy fogunk államháztartási válságot kezelni, hogy adót csökkentünk, a szolgáltatási szintek maradnak, a hiányt majd kinőjük oszt jónapot!
- Ugye te viccelsz? - így Járai.
- Felejtsd el!
Megy tovább szembejön a Varga Mihály:
- Halottál az adócsökkentős ötletemről ugye?
- Hááát, nem is tudom, elvileg mehet, de azért azt meg kellene nézni innen is, onnan is, talán 2012-től, inkább 13-tól, nem is tudom...
- Hagyjuk, ilyen Gyurcsányos nyammogásra nem vagyok kiváncsi.
Megy tovább szembejön Matolcsy. Kérdi:
- Adócsökkentés 2010? Like, dislike?
- Hogyapicsábane, sőt zavarjuk el az IMF-et is a francba, köcsög zsidóbérencek! A lukat meg betömjük a nyugdíjpénzekkel.
- Te és az nem fog hiányozni kurvára a nyugdíjból úgy 20 év múlva?
- Viktor, hol leszünk már akkor?
- Te vagy az emberem!

Hogyan lett Rogán Antal a parlament gazdasági bizottságának elnöke? Szócska Miklós? És hogyan választotta Németh Lászlónét? Miért nem engedik Martonyit a külügyhöz?

kublerek · www.vasalobolt.hu 2012.09.04. 15:07:19

@blaubner: Hát ami igaz az igaz az interneten elég sokat foglakoznak vele különféle irások azzal, hogy van kint Gráz-ban kezelésen. Megjelölve időpontot és valóban arra az időre valóban nincs a nyilvánosság előtt. Ezt már észrevettem. De hogy valóban Graz-ban van e vagy másutt azt nem tudjuk. Van komoly esélye annak, hogy nem zörög a haraszt. Ha igy van akkor elég nagy a baj a FIDESZ-ben hogy egy elmebajos ember vezeti az országot. Ha nem igy van akkor kikéne állni a nyilvánosság elé és elmondani mindenkinek hogy ez hazugság vagy amit cáfolt az a hazugság. Ezt a Viktornál ugyanis nem lehet tudni.

Reaper Man 2012.09.04. 15:07:43

Jah, és akik esetleg ebből szeretnének politikai tőkét kovácsolni, azoknak javasolnám, hogy skiccpali esetéből tanulva, hajtsanak fel valami igazán konkrét bizonyítékot, ahogy anno a HVG tette. Orvosi zárójelentések?? :-)

szeberenyi 2012.09.04. 15:09:11

@huhhhu: arra kívántam csak célozni, hogy az itt kommentelők is produkálnának igen furcsa tüneteket, ha erős és tartós stressz-hatás alá kerülnének, még az is lehet, hogy egyikük-másikuk tikkelni kezdene, nem menne be a munkahelyére, stb. - pedig gondolom, nem tartják magukat elmebetegnek.

bervas · http://mt10.blog.hu 2012.09.04. 15:11:48

A Jókai Anna előtti díjazottnál, meg Gera Zoltán díjazása után a tapsoláskor ugyanígy mozog a nyelve. Mindig tapsoláskor, amikor másra figyel. Érdekes.

frissvideok.hu/hirek/166751-video-jokai-anna-kapta-a-nagykeresztet

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2012.09.04. 15:20:08

@parvenue:

Így van. De akár holnap is megállhat a szíved, amibe rögtön belehalhatsz, vagy egyik éjjel lefekszik az ismerősöd influenzás tünetekkel - valójában nem influenzával -, és másnap már amputálni kell a végtagjait, úgyhogy az életben sajnos rengeteg kockázat van, amire nincs oltás. Ezért kell megbecsülni az egészséges állapotot.:)

DFK 2012.09.04. 15:23:01

@Reaper Man: Te magad mondod, hogy a felvétel rövid. Vagyis nem mondható reprezentatívnak a megfigyelt viselkedés minta. Mindenkinél előfordulnak olyan viselkedéselemek, mozgáselemek, amelyek részét képezik egyes kóros állapotoknak; csak a kóros állapotban ezek gyakoriak, vagy dominálnak, normál állapotban ritkán előfordulnak. Pl visszamész ellenőrizni, bezártad-e az ajtót: ezzel semmi gond sincs, de ha ezt egymás után 50-szer teszed, az már lehet kényszerbetegség (OCD).
Ha valamely gyógyszer adeverse/side effect-je lenne, akkor azt bizony majdnem mindig látnánk.

laci0011 2012.09.04. 15:27:47

@VT Man: Kevés jutalmat kapott még az agyad?Vagy úgy hiszed,mindenki elfelejt mindent 2 hét alatt?Neked még annyi sem kell arra vagy büszke?Vagy esetleg arra,hogy benyalt buktor a kínai kommunistáknak,vagy legutóbb Bakuban megkoszorúzta Alijev apjának ,volt KGB főtiszt és kommunista sírját 1 kis baksisért?Posztkommunisták és kommunisták között érzi jól magát

kublerek · www.vasalobolt.hu 2012.09.04. 15:28:00

@Rókakígyó:
Egyetértek a trollok ráugrottak a témára pro és kontra Mind a két oldalról.
Ami viszont zavaró, hogy emeletes baromságokat csak lökött emberek csinálnak. Hát Orbán sok kapitális baromságot csinált a két év alatt. Akár beteg akár nem ezért már naponta kéne főbelőni.

B. MAX 2012.09.04. 15:28:56

Azzal, hogy lekerült az Index nyitó oldaláról szépen elvezették a szelet egy másik irányba a vitorlák közeléből. Belassult, megragadt a sztori és az érdeklődés is...
Több mint kellemetlen... Ha esetleg ez egy manipulált felvétel volt, akkor a blog.hu-n sem szabadna tovább engedni... Ha pedig "csak" valami történt, akkor miért nem tud idetenni egy kommentet aki leütötte az Entert és kihajította a bejegyzést az oldalról????
Alakul a Mátrix...

B. MAX 2012.09.04. 15:39:28

@reccs: láttam, most néztem meg amikor a linket megosztottátok. A tünetek sajnos ugyanazok... A blog gazdája feltehetné a kötői kérdést az Index adminisztrátorának és megoszthatná velünk is drága olvasóival, ha már rugózunk a bejegyzésén... Hé Pajti!!!!! Vattafaaaa????

MecKenna 2012.09.04. 15:42:12

@B. MAX: mert erről szól a mátrix...
ami igazán aggasztó, h én is számítottam erre a lépésre, és korábbra tippeltem a lekerülést.
Amúgy pedig a szellem kiszabadult a palackból, a tma napirendre került, fog ez még pörögni a neten és a politikában.

L0mpos 2012.09.04. 15:44:52

Nem utolsó sorban pedig a posztban feltett kérdésre ("Ön szerint jogunk van tudni, hogy beteg-e a miniszterelnök?") a válasz:

Nem. Egy lehetőség, hogy nyilvánosságra kerül, de nem kötelezi erre senki. Tehát JOGUNK (a szó szoros értelmében nincsen erre nézve kötelező jellegű szabályozás) nincs ezt megtudni.

Hadd emlékeztessem a troll etetőket és magukat a trollokat is egy jelentéktelen figurára, akit Franklin D. Rooseveltnek hívtak, és annak ellenére az egyik legnépszerűbb ex-USA elnök a mai napig, hogy a '30-as évek válságából rögtön a II. VH-ba csöppent vezetésének idején. Namármost, ő volt az, aki a nagy nyilvánosság előtt soha nem vállalta hogy tolószékes, pedig ekkor már TV és foróriport is létezett, mégis soha, senki nem kezdett azon lovagolni hogy egy tolószékes ember ne legyen elnök. A környezetében élők pedig nyilván tudták. Ennyit arról, hogy kinek mihez mennyi joga van.

Félreértés ne essék, OV-t nem munkássága alapján említem vele egy lapon, csupán egy közszereplő egészségügyi állapotának nyilvánosságát vitatom.

jó arc a lóarc! (törölt) 2012.09.04. 15:46:27

@L0mpos: Ma már csak szennymédia van, és a blogok - kevés kivétellel - ennek a mocsoktengernek a részei.

B. MAX 2012.09.04. 15:51:27

@MecKenna: Sajnálatos... Hiszen itt most nem arról van szó, hogy a monnyon le! monnyon le! örökzöldet szajkózzuk az éppen regnáló miniszterelnök nevével... Egyszerűen csak felmerült egy bizonyítottan hiteles dokumentum megnézése után, egy sima, könnyen eldönthető és megválaszolható kérdés, amire megnyugtató választ szeretnénk kapni: Hé Pajtás! Rosszul festesz! Jól vagy? Minden rendben?

Mariann19 2012.09.04. 15:53:01

@DSityu: Tényleg!Gobbi Hilda!
+1

B. MAX 2012.09.04. 16:00:14

@L0mpos: Neeeee! Ez milyen párhuzam? Nem érzed, hogy erőltetett? Pont Roosevelt és a II. Világháború óta van óriás jelentősége annak, hogy egy csúcspozícióban ülő döntéshozó beszámítható vagy sem.
Akkor is ezt mondanád, ha itt a szomszádban Ukrajnában egy gyenge idegzetű elnök játszadozna a piros gombbal, amikor éppen olyan késztetések és turbulenciák vannak a fejében?
Én igenis szeretném pontosan tudni, hogy minden rendben van-e azzal az emberrel egészségileg, akire esetleg leadtam a szavazatom.
Antal Józsefről és Horn Gyula állapotáról sem titkoltak el semmit. Nem volt a téma az ablakban, de akit érdekelt az megtudhatta a legfontosabbakat.

Secnir 2012.09.04. 16:04:00

@DFK:
"Te magad mondod, hogy a felvétel rövid. Vagyis nem mondható reprezentatívnak a megfigyelt viselkedés minta."

viszont!
kevés olyan publik videó van (vagy én tudok kevésről), amikor nem beszél/szöveget olvas/előadást tart...

pirimogyoró 2012.09.04. 16:09:58

@DSityu: "Tessenek megnézni egy kései Gobbi Hilda interjút!"

És az min változtat? Kései Gobbi Hilda..., de ez korai Orbán Viktor. És Gobbi láncdohányos volt, nem skizo.

alterego56 · http://pentele.multiapro.com 2012.09.04. 16:14:42

Azért érdekelne egy ideggyógyász véleménye. Nem kell szakembernek lenni ahhoz hogy érzékelni lehessen, itt valami nagyon nincs rendben. A felső képen jól látható hogy Orbán Jókai Anna fartájékát nézi alig leplezett sóvár tekintettel a száját nyalogatva. Valami nagyon nagy gáz van vele. Azt nem értem hogy a környezete a munkatársai ebből semmit nem érzékelnek? Zárt osztályon lenne a helye nem a miniszterelnöki székben. Minél hamarabb kerül oda, annál kevesebb kárt okoz.

B. MAX 2012.09.04. 16:17:41

Úgy tűnik hiába várom, hogy a blog gazdája vagy maga az Index adminisztrátora exponálja magát abban a kérdésben, amit hozzá intéztem... :(((

"Feleletet egyik sem ad,
Kihörpentik boraikat
Véget vetnek a zenének
Hazamennek a legények."

L0mpos 2012.09.04. 16:31:08

@B. MAX: miért lenne ez erőltetett? Két miniszterelnökről beszélünk. Az egyik elhallgatta valós állapotát, a másikról nem tudni van-e bármi baja, de már megállapítást nyert hogy skizo/bipoláris/paranoid/depressziós/stb..

"Én igenis szeretném pontosan tudni, hogy minden rendben van-e azzal az emberrel egészségileg, akire esetleg leadtam a szavazatom." - engem az jobban érdekelne erkölcsileg, szakmailag rendben van-e vele minden.

Nem számolt be Kennedy sem az iszonyú mennyiségű nyugtatóról és fájdalomcsillapítóról sem amit gerincsérve miatt kapott. Másképp nem győzte volna le Nixont.

Semmi köze a II.VH-nak ahhoz h kiből lehet elnök. Ezt nem is tudom honnan vetted. Rég nem a beszámíthatóság már az alkalmasság mércéje, hanem a kapcsolatok, a könyörtelen brusztolás és a feltétlen párt/idea hűség.

Nem KÖTELESSÉGE beszámolni Neked vagy Nekem az állapotáról. Itthon legalábbis nem az. USAországban már más a helyzet, ott nyilatkoznod kell.

És lehet hogy most meg fogsz ijedni, de Belorusziában (Fehéroroszország) egy "gyenge idegzetű elnök" játszadozik a nagy piros gombbal, Európa utolsó diktátora.

Antall (!!!!!) Józseffel kapcsolatban olyannyira nincs igazad, hogy fel sem vehette volna hivatalát normál esetben, mert a kezdet kezdetén már rendkívül rossz állapotban volt, majd megtagadta a kezeléseket, ezáltal áttéteket kapott, és meghalt. Egyébként az ő állapotáról is csak utolsó pillanatban tájékoztatták a közvéleményt.
Gyula nem tudom hogy jön ide. Arra gondolsz h autóbalesete volt? Vagy h 2006-ban kórházba került? Utóbbinak azért sok köze már nem volt a "NAGYPOLITIKÁHOZ". Egy autóbaleset meg olyasmi amivel szinte "illik" PR hencegni....

DFK 2012.09.04. 16:34:36

@Secnir: beszélni se tudna ha idegi tünetei lennének.

Secnir 2012.09.04. 16:41:02

@DFK:
lehet. nem tudom. nem vagyok orvos.
ezért nem is véleményezem, és a poszt toló sem véleményezi. csak feltételezi.
ezért volna jó egy orvos, aki tudna véleményt mondani - habár gyanítom, egy 5mp-es részletből még dr. house se' tudná megállapítani semmit.
ahhoz részletes kivizsgálás kellene - amit meg szerintem megkap, de az őt vizsgáló orvosnak viszont cserébe -még vizsgálat előtt- belenéznek még a seggébe is...

B. MAX 2012.09.04. 16:56:58

@L0mpos: Elnézést, hogy Antall József nevét rosszul írtam... Ami a betegségét illeti, nem tudom, jogilag mennyiben volt aggályos a megválasztása és az elnöksége. Azt akartam vele csak mondani, hogy tudtam, hogy beteg, de azt is lehetett tudni, hogy mi baja van.
A II. Világháború Roosvelt nevével került az asztalra én csak annyiban érzem fontosnak, a személyét, hogy az őt követő elnökök és vezetők már olyan dologgal rendelkeztek és rendelkeznek, amivel korábban senki sem a történelemben. A lehetőségek és az eszközök egy kézben egy parancsban öszpontosulnak. A második világháború óta bizonyos országok vezetőinek megvan a lehetőségük arra, hogy elpusztítsák az egész világot.
Azt gondolom, ez mégiscsak nagyobb felelősség, mint amikor Alexandros vagy Napoleon nekivágtak, hogy a világ urai legyenek.
Nem a média miatt van nagyobb felelőssége és jelentősége annak, hogy maximálisan ura-e a döntéseinek egy döntéshozó, hanem azért, mert olyan ideges a hangulat és annyira kényes az egyensúly a világban, hogy még tiszta fejjel sem mindig lehet tökéletes döntést hozni.
Horn Gyula.. Nos szerncsétlen a nyakát törte, mindenki tudta, hogy csak a mozgása korlátozódott, de a tárgyaló és szellemi képeségei nem. Az most más kérdés, hogy ami volt neki azt sokra vagy kevésre tartjuk.

Huorn 2012.09.04. 17:48:55

Tardív diszkinézia a lófaszt. Orbán nárcisztikus, egomán és beképzelt, de hagyjuk már a "nyalogatja az alsó ajkát, ezért tuti skizofrén"-jellegű agyfosásokat... Jézusom, ember. Ezzel az erővel Magyarország tízmillió lakosából csak ötven egészséges mentálisan.

L0mpos 2012.09.04. 17:59:39

@B. MAX: Ez rendben is van, és épp amiatt hogy itt javarészt nyugati kultúrákról beszélünk. Na de a hidegháborús fenyegetés már korántsem aktuális, abban az értelemben biztosan nem, hogy a konfliktuskezelés egyetlen módja hogy atomot dobok arra akit ellenségnek titulálok.

Még a nálunk is kevésbé szerencsés észak korea sem "mert" ilyen eszközhöz nyúlni pedig ott aztán minden adott volt egy ilyen konfliktus kirobbanásához: elmebeteg vezető, állandó hadüzenet D-Koreának, egymás hergelése mind-mind megvolt.
És mégis, hiába nem áll mögötte a mi értelmezésünk szerint ismert "kormány", nem dobáltak egymásra napalmot.

Ha nyugatra tekintesz, akkor azért láthatod hogy nemhogy a hagyományos Európa határain belül, de még az izraeli-arab konfliktusban sem merülhet fel ennek a lehetősége sem. Pedig ott azért akad puskapor rendesen!
Ha pedig beépül a rendszerbe az a rengeteg filter, illetve blokkoló mint miniszterek, a kormány, ellenzék, EU-i parlament stb. stb. egyértelű hogy nem történhet meg az, hogy X.Y. állam elnöke hirtelen felindulásból porig rombol egy országot. Néhány szélsőséges diktatúrát leszámítva úgy gondolom nem létezik már központosított hatalom.

Én ezért megértem az érveidet, de nem tudom őket elfogadni ilyen szempontból. Ha azt írod, hogy gazdasági rabszolgaságba dönt valaki egyes országokat pusztán piaci megfontolásból az rendben van. Valós dolog, a szemünk előtt zajlik. És nem kell ehhez sem elmebetegnek, sem depressziósnak lenni, épp elég ha követi a felsőbb erők utasításait.

Én ezért gondolom, hogy sokkal fontosabb egy államvezetőnél a stabil erkölcsi, morális és szakmai alap (a hazaszeretet mellett) mint adott pillanatban az egészségi állapota. Nem kell nézni se jobbra, se balra, mind ugyanazt művelik. És amíg mi ehhez asszisztálunk csendben, addig szépen el fognak ping-pongozni 4 évenként mert ez MINDANNYIUK érdeke. Amíg 20 év alatt következmények nélkül ki lehet talicskázni 242 Mrd Dollár vagyont ebből az országból (ami 48.000 Mrd Forint - az összmagyar államadósság háromszorosa!!!), addig valóban ilyen híreken fog lovagolni a nagy többség, mert a lényeggel így nem kell törődni. Talán mondanom sem kell ez kinek érdeke....

Lapolvasó Polgári Kör 2012.09.04. 18:08:16

@idelle: "ön szerint jogunk lenne normális ellenzéki sajtóhoz?"

Így van! Követeljük a Parlementet körbehugyozó, város közepén rendszeres pártgyűlést tartó, önmagán kívül mást magyarnak nem tartó ellenzék azonnali felállítását!

borci 2012.09.04. 18:20:16

@Magyarnaba: Büdös lehet a szád!!!

Fekete Dália 2012.09.04. 18:34:07

Jókor eszméltek baxátok meg. Már elmondtuk egy páran, hogy skizofréniával kezelik legalább tíz éve.

Fekete Dália 2012.09.04. 18:39:18

2002-ben amikor nem nyerte meg a választást olyan dührohamot kapott, hogy a feleségét a bántalmazás miatt kórházba, orbánt pedig leszíjazva egy vidéki egyetem pszichiátriájára szállították.

nemecsek ernő áruló 2012.09.04. 18:52:51

@L0mpos: Jó, hát én mondtam, hogy csak akkor látod ezeket az egyébként elég súlyos, és nyilvánvaló jeleket, ha nem vagy a kitartottja, szóval erről most kár vitát nyitni...

Fekete Dália 2012.09.04. 19:02:40

kövér is elmebajos, nála apai ágon öröklődik.
Ő az aki lepaneprolizza a népet, miközben az apja esztergályos volt, a főnöke orbán pedig egy szolnoki panelben élt pár évig, még a házassága elején.

Reaper Man 2012.09.04. 19:06:20

@DFK: Az rendben, hogy a felvétel alapján semmiféle "diagnózist" nem lehet felállítani, de amit látni, az laikus számára vicces lehet, ill. bizonyos megközelítésben kórosnak vélhető. Azzal viszont nem értek egyet, hogy egy mellékhatást feltétlenül állandóan látnunk kéne, lévén hogy bizonyos mellékhatások dózisfüggőek, illetve a szervezet egyéb állapotai is befolyásolják (pl. fáradtság, egyéb betegségek, stb.). Arról nem is beszélve, hogy bizonyos, a motoros rendszert érintő effektek felett a beteg esetleg kontrollt tud gyakorolni, de néha "kiesik a szerepéből" (pl. másra koncentrál vagy csak simán fáradt). Illetve bizonyos mellékhatásokhoz tolerancia alakulhat ki, így pl. lehetséges, hogy egy új szer bevezetése, vagy egy dózis módosítása átmeneti tünetekkel jár, melyek később elmúlnak, vagy más szerekkel elnyomják azokat. De mindez spekuláció.

tintamin 2012.09.04. 19:07:09

Hahaha, ha Viktor bolond (amit már régóta tud mindenki, aki híreket olvas/néz), akkor vajon Matolcsynak milyen csúnya elmeháborodottsága lehet a tündérmesés vízióival?

Sajnos a legnagyobb deposták még akkut elmezavarral is osztották az eszet a történelemben, mert nem mertek ellenük tenni semmit a talpnyalóik.

babakék 2012.09.04. 19:11:21

@Fekete Dália: Őszintén érdekelne, honnan vannak a hiteles infóid. Én is hallottam őket, különböző forrásokból, de nem mindegyiket vélem megbízhatónak. ő az az aljas és ártalmas politikai disznó, akivel budaigyulának foglalkoznia kellene, de fontos lenne számomra az információ hitelessége.

Fekete Dália 2012.09.04. 19:14:08

Olvass utána Degrell prof halálának.

Fekete Dália 2012.09.04. 19:15:10

Előszőr Veér András, azután Degrell, lehet hogy konteó, de ha mégsem?

házelnök 2012.09.04. 20:06:39

Még aznap elkezdtem forszírozni a dolgot, hogy bunkó paraszt rágógumizik vagy csirkecombot szopogat.
Mára hírérték lett?
Ez olyan, mint az ATV élőben mutatta tegnap a múltheti amatőr ballonos felvételeket a Balatonról.
A bevezető témáról még annyit, hogy az ATV honlapján lehetett csak fellelni ezt a parlamenti videót.Változott a helyzet?

m6beütő 2012.09.04. 20:12:04

Az járt az eszében, hogy miről beszélgetne kettesben a tisztelt hölggyel.

BannD 2012.09.04. 20:27:44

Graz, meg asszonyverés, hát nem tudom. Ezek pletyka szintű dolgok, esetleg karaktergyilkos próbálkozások; nem szimpatizálok vikikével meg a sleppjével, de nem gondoljátok, hogy ha ezekből bármi is igaz lenne, az oknyomozó baloldali hiénák már rég szétschmittelték volna?

redy1977 2012.09.04. 20:37:33

én azt hittem fake, de nem!!!
RTL 0:35-től
frissvideok.hu/hirek/166751-video-jokai-anna-kapta-a-nagykeresztet

nagyon gáz a pali!

Fekete Dália 2012.09.04. 20:44:17

Ezek között úgy terjed a paranoid skizofrénia, mint a rota vírus.

Zuzu Petals 2012.09.04. 21:36:54

Nem tudom, írták-e már, de szerintem Orbán kurvára nem elmebeteg, hanem iszonyat be van spurizva.

B. MAX 2012.09.05. 00:10:27

@L0mpos: örülök annak amit írtál és ahogy leírtad :) maradjon meg ennyi véleménykülönbség közöttünk, mert ettől még nem fog összedőlni a világ és nincs is sok értelme, annak, hogy az ember minden áron megpróbálja összefésülni azt, ami sehogyan sem akar egy irányba állni.

Én továbbra is azt mondom, hogy ha ezeket a külső jeleket Orbán Viktornál idegrendszeri zavarok okozzák, és ezek a zavarok bármilyen kapcsolatban állnak akár skizofréniával vagy más általam nem ismert idegrendszeri betegséggel, akkor azt nem szabadna véka alá rejrteni és főleg nem szabadna tovább vezetnie az országot.

Egyrészt, ha ezek a tünetek ennyire szembeötlő módon jönnek elő rajta, akkor a belföldi politikai kommunikációját és minden egyes szereplését iszonyat nehézzé teszik majd.

Elismerem, (szégyen ide vagy oda), hogy bizonyos esetekben amikor valami hasonlóan fura vagy szokatlan magatartással találom szembe magamat, akkor nem a mondanivaló hanem a "körítés" veszi el a figyelmem.

Ez belföldön hihetetelenül nehézzé tenné a következő kampányidőszakot...

Külföld... Sportolóink, katonáink, orvosaink, tudósaink és minden más magyar állampolgár, aki külföldön tartózkodik vagy dolgozik a hazáját képviseli minden pillanatban az összes cselekedetével. Fokozottan igaz ez diplomatáinkra, politikusainkra és a miniszterelnökünkre...

Ne mondja nekem senki, hogy tíz millió emberből éppen az az egy a legalkalmasabb az ország vezetésére és nemzetünk talán legnagyobb presztizsű pozíciójábnak betöltésére aki úgy viselkedik ahogy Orbán Viktor azon a felvételen...

Lehet, hogy Te nem értesz velem egyet abban, hogy én minden körülmények között egy Kossuth vagy Széchenyi karaktert képzelek az ország élére, de mit tegyek? A történelmünk végtelenül gazdag nemes és tiszteletre méltó személyekben. Sajnos csakúgy mint, szerencsétlenekben... Nem jó azt látni - és ezen a ponton maximálisan egyetértek veled, - hogy a rendszerváltás óta egyik személy alkalmatlanabb volt a vezetésre mint a másik...

Az elmúlt huszonöt évben alig volt, és alig van tiszteletre méltó ember a politikai elitben. Szól ez ide is, oda is.

Az elmúlt huszonöt év alatt, a politikusok szépen módszeresen feltornázták magukat egy jóval magasabb szintre, mint az adó és biztosítási csalók, az olajszőkítők, az emberketreskedők stb...

Véleméynem szerint ők ma az ország legnagyobb problémáinak az okozói. A mezszín nem számít! Narancs és vörös egyre megy!

Olyanok a politikusok mint a madarak. Ha valamit leszarnak (elszarnak) tovább is röppennek... Nincsenek következmények.
Nagyon kellemetlen, hogy mindenki nyilvánvaló hazugságokkal szerzi meg a hatalmat, majd nem lehet egy vagy két év után megálljt parancsolni nekik. Miért? Miért nem lehet minden ciklus első éve után vagy félidejében egy olyan szavazást tartani, ahol csak a választási ígéretek alapján mondunk ítéletet?

Ez az oka annak a hatalmas összegnek is amit leírtál. Minden garnitúra négy évig büntetlenül ügyetlenkedhet vagy rabolhat.

Napokig tudnám még írni, de valószínűleg semmi értelme nincsen...

Hetekig, hónapokig kellene vitatkozni, hogy felszínre jöjjenek a mindent beborító szemét alól a láthatatlan értékek.

Örök igazság de nem véletlenül lett az, hogy a szemét a folyó felszínen hömpölyög, az aranyért viszont le kell menni a fenékre.

A fene vigye el ezt az egészet, hogy nincs tíz értelmes és megbízható ember, akit körül lehetne ülni, és akikre rá lehetne bízni az ország sorsát.

Köszi a türelmed és az idődet!

Kakimaki0123456789 2012.09.05. 00:35:27

Ha Fletóról derült volna ki hogy skizofrén, nem tódultatok volna a Szadadság-térre székházat felgyújtani?

Ja és most hogy Orbán dettó beismerte hogy végighazudta a kampányát, miért üres mégis a Kossuth-tér? Nem bűn beismerni hogy rossz rublikába húztad az X-et, van mentséged: 20 évi agymosás!

m6beütő 2012.09.05. 04:37:05

Beteg?
Nem beteg?
Normális ember így nem bánhat az országgal.
Kisbaltás.

m6beütő 2012.09.05. 04:44:08

@redy1977:
Látni rajta bármit is ami miatt tiszteletet érdemelne?
Nem tud viselkedni.
Öltözködni sem.
Sok millió embert szívat a szabadságharcával.
A szomszédban a Kárpátok géniusza volt hasonló, és hogy járt.....

baby123 2012.09.05. 12:13:41

A jogsihoz, megújításhoz (vezetői engedély) is köll orvosi vizsgálat, pedig csak egy jármű vezetéséhez kellék.

kerekgabi 2012.09.06. 00:23:38

Abszolut tudott tény, hogy beteg. Németországban egy klinikán szoktál kezelni. Az előző bukása után került be oda, és azóta is megfigyelik, karbantartják.

L0mpos 2012.09.06. 10:29:10

@Fekete Dália: Érdekelne Degrell prof halálát hogyan kevered ide, illetve miféle háttérinfo-król beszélsz. Személyes és családi bárátság és kapcsolat révén elég közel állunk hozzájuk, úgyhogy jól gondold meg mit írsz le.

Kiégek 2012.09.07. 10:51:16

Ostobaság, és olcsó demagógia. Itt van kifejtve hogy miért:

www.napikozlony.hu/?p=2335&preview=true

L0mpos 2012.09.07. 13:45:07

@Napikoz(l)ony.hu: áh, mint szarnak a pofon. Aki eddig is józan ésszel állt ehhez a kérdéshez, az már eddig sem süllyedt le erre a szintre.
Aki pedig eddig fröcsögve üvöltött kígyót-békát, annak az észérvek úgysem számítanak semmit. Olyan esetben, ahol OV felakasztása/agyonlövése/megkínzása stb. stb. minden második kommentnél újra és újra felbukkan ott nincs értelme és nincs helye ésszerű vitának. Ettől persze még végtelen dühítő az emberek primitív vérszomja...

Napikoz(l)ony.hu · http://www.napikozlony.hu 2012.09.07. 13:52:58

@L0mpos: Nem baj, meg mindig jobb a tobbfele velemeny es annak hangoztatasa, mint hagyni hadd zummogjenek a legyek urai...

L0mpos 2012.09.07. 14:07:40

@Napikoz(l)ony.hu: Szép. Végül addig legyezzük ezt a zsarátnotok, míg úgy nem járunk mint Hofi viccében a Jézus sebeiről legyeket hessegető katona: "...hagyd fiam, csak éhesebbek jönnek."

(megj.: a történet szereplői kitalált alakok, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve) :-)

Napikoz(l)ony.hu · http://www.napikozlony.hu 2012.09.07. 14:09:51

@L0mpos: Nem baj ez sem...mert jonnek olyanok is mint te vagy aki a cikket irta es ez fontosabb...

Harpi 2012.09.07. 15:59:59

@Napikoz(l)ony.hu: Szerettem volna megtartóztatni magamat a hozzászólástól, de sajnos nem megy: kénytelen vagyok pontosítani egypár dolgot, mielőtt egyesek azt hinnék, hogy frappáns módon lesöpörték az asztalról az eredeti kérdést.
Az általad belinkelt, rendkívül szakszerű, és egyben relevánsnak tűnő cikkekkel most éppen te viszed el jó messzire a beszélgetés eredeti témáját.

Szögezzük le:
1. Én nem ÁLLÍTOTTAM, hogy OV elmebeteg. (Ezt üzenem egyébként mindazoknak a sajtómunkásoknak is, akik most olyan támadás ellen igyekeznek megvédeni a miniszterelnököt, ami nem történt meg...)
2. Én nem állítottam azt, hogy OV skizofrén lenne, ezért nem is igazán értem, miért kell most azt megmagyarázni (az általad idézett cikkekben), hogy a skizofrénia nem is egységes fogalom, több válfaja van stb. Nem értem, milyen tekintetben releváns a fönnebbi írás kapcsán az általad belinkelt cikk...
3. Én pusztán azt állítottam, hogy a beágyazott híradófelvételen, valamint az ugyanezen eseményről tudósító más híranyagokban (pl. a kormányellenességel és/vagy karakán ellenzékiséggel nehezen megvádolható RTL Klub Híradó tudósításában) jól láthatóan olyan bizarr tüneteket produkál a miniszterelnök, amire a józan választópolgárok jelentős hányada okkal vár magyarázatot.
4. Ez a száj- és nyelvmozgás nem magyarázható azzal, hogy hajszál ment OV szájába, vagy hogy kiszáradt a szája és a többi. Próbáld meg tükör előtt reprodukálni – nem fog sikerülni!

Nem tudjuk, mi lehetett az oka. De tény, hogy amikor a háttérben állva éppen nem tapsol és nem beszél, akkor néhány, harapásszerű mozdulattól eltekintve nem látszik semmilyen különösebb "tünet (kvázi, ha odafigyel, akkor kontrollálni tudja), de amint elkezd tapsolni, a bizarr, kényszerűnek tűnő mozgás megjelenik. Mivel pedig ez erősen hajaz bizonyos, antipszichotikus gyógyszerek ismert és gyakori mellékhatására, ezért a fenti írásban megkértük az illetékeseket, hogy nyugtassák meg a közvéleményt (a választópolgárokat), hogy OV nem beteg. Vagy ha mégis, akkor arról tájékoztassanak minket, hogy mi a baja, és arról nyugtassanak meg, hogy a betegsége nem befolyásolja a miniszterelnököt a döntéseiben.

Ha a kormánypárti többség rendelkezik megfelelő demokráciai érzékkel, akkor ezt a kérést nem támadásnak, lejáratási próbálkozásnak avagy, horribile dictu, karaktergyilkossági kísérletnek tekinti, hanem annak, ami: az ország működésének józanságáért aggódó polgárok tökéletesen érthető, akceptálható és helyénvaló kérdésének.

Végezetül: Jusson eszedbe, mekkora sajtóvisszhangja volt nemrégiben annak, hogy Barack Obama hátáról eltávolítottak egy közelebbről meg nem nevezett kóros bőrképletet! A sajtó azonmód rávetette magát a témára, és azt követelte, hogy erősítsék meg, miszerint az elnök nem bőrrákos. Mert ha az, akkor bajban van az elnöki hatalom! Nem volt bőrrákos, egy ártatlan szemölcsöt vettek le a hátáról, de a Fehér Ház kénytelen volt nyilvánosságra hozni az ezzel kapcsolatos orvosi zárójelenést, hogy megnyugtassa a polgárokat.
OV "szemölcse" a minapában produkált bizarr tünet. Szeretnénk, ha megmagyarázná a kormányzati kommunikációs csapat, hogy mitől "nőtt" ez a miniszterelnök szájára. Amíg ezt nem teszik meg, marad a találgatás...

Napikoz(l)ony.hu · http://www.napikozlony.hu 2012.09.07. 16:12:17

Rendben van megmagyarázzák: ez nem az, amire gondolni tetszenek, viszlát.

Ez Magyarorszag..sok minden történt már magyarázat nélkül, ugygondolom.

De attól még, ha Te írsz egy ilyen cikket, amit index címplapon hoznak, akkor tudnod kell hogy sokkal nagyobb vizet kavarsz mint gondolod, akkor is, ha ennek a víznek a cunami hatása elenyésző és csak kisebb nagyobb blogogban reflektalnak rá - már akik, vagy csak komment köpködés formájában nyílvánulnak meg.

Te színt valottál a cikkel, vádolsz és OV vagy akárki bizonyítsa be az ártatlanságát...előbb a vád bizonyít, ebben segíthet vagy éppen nem a megjelent két Napiközlöny cikk is.

Remélem nem sértődsz meg és kezeled te is érzelmi alapon ezt a kérdést!

Kösz, hogy válaszoltál eleve már ez is nagy pozitívum,

Baráti Üdvözlettel,

Napiközlöny.hu

Harpi 2012.09.07. 16:19:48

@Napikoz(l)ony.hu: Ceterum censeo: én nem vádoltam. Kérdést tettem fel.
És, igen, "sajnos" ez a demokrácia egyik sarkalatos játékszabálya: a választópolgárok kérdéseket tesznek fel, amire a hatalomnak válaszolnia kell, különben hiteltelenné válik. Ez nem vád/védelem kérdés, hanem maga a demokrácia. Mi küldtük őket oda, ahol vannak, ezért jogunk van tudni, hogy rendben ellátják-e a feladatukat. És ha az ezzel kapcsolatos kérdéseket vádaskodásnak tekintik, akkor nem a teljesen jogos kérdéseket feltevő választópolgárok készülékében van a hiba...

Napikoz(l)ony.hu · http://www.napikozlony.hu 2012.09.07. 16:24:23

Figyelj én nem a hatalmat védem hanem a manipuláció ellen szólalok fel:

Te ezt állítod (egyesek szerint):

"Egyes sajtóértesülések szerint ez jól felismerhetően a leggyakrabban alkalmazott skizofrénia, illetve bipoláris elmezavar elleni, a dopaminerg antagonisták körébe tartozó antipszichotikus gyógyszerek mellékhatása lehet. A tünetnek neve is van: Tardive Dyskinesia (TD)."

Majd megkérded: Igaz ez? Válaszoljon!

Ne haragudj, erre még én sem válaszolnék...

Napikoz(l)ony.hu · http://www.napikozlony.hu 2012.09.07. 16:26:16

DE, ha téged megnyugtat akkor tessék: nem a Miniszterelnök nem skizofrén! vagy mi..

Na most megnyugodtál mint választópolgár?

(remélem érted, legalább Te, hogy mit is akar ez jelenteni..)

Harpi 2012.09.07. 16:27:04

@Napikoz(l)ony.hu: Te nem is. De neki muszáj. Mégpedig azért, mert mi emeltük őt oda, ahol most van, mi küldtük oda azokat, akik előtt letette az esküjét, és mi adjuk össze a fizetését.
Azért ez elég nagy különbség...

Napikoz(l)ony.hu · http://www.napikozlony.hu 2012.09.07. 16:30:57

Ez továbbra is csak vádaskodás...sajnos én ezt nem tudom másképpen látni, ne haragudj ezért, nem az OV miatt, hanem egyáltalán, mondjuk magam miatt vagy a gyermekeim miatt...

Különben sem nyugtatna meg téged egy esetleges hivatalos válasz, miszerint semmi probléma, vagy tévednék??

Harpi 2012.09.07. 16:41:16

@Napikoz(l)ony.hu: Egy hivatalos válasszal legalább szembesíteni lehet a választ adókat. A sima elhallgatás a legegyszerűbb út.
Mindegy, kedves Napiközlöny.hu, nem most és nem itt fogjuk megváltani a világot. Más a véleményünk, de hát – éppen ettől kerek a világ.
Szép hétvégét, üdv,
Horváth Árpád

Napikoz(l)ony.hu · http://www.napikozlony.hu 2012.09.07. 16:53:15

Egyet értek (most) :)!

Akár miért is mozog a nyelve..nem fogjuk megtudni sohasem...

Jó hétvégét neked is!

Rácz Gyula

Kiégek 2012.09.07. 18:26:10

Lehet hogy a véleményünk is más, de szerintem a blogoláshoz való hozzáállásunk más. Az én posztom is ezért született meg. Én próbálok tájékoztatni a véleményem mellett. Ha valamit sugalmazunk a médiában, az majdnem olyan mintha állítanánk. Fogd meg az egereden a görgő gombját és kezd felfelé tekerni. Az olvasóid nagyrészének mi lett a reakciója az írásodra?

pontokra szedve :)

1, 2, Én se állatottam hogy ezt állítod. Azt állítottam hogy sugalltad.
második bekezdés...

3, Nézz végig egy parlamenti tudósítást, hány ilyen ticket , vagy általad "bizarr, magyarázatot ígénylő" tünetet diagnosztizálsz, amit lehetne így tálalni? :)

4, Ebben nem vagyok biztos. Te igen? Ha nem akkor mért nem kérdezel meg egy pszichiátert mielőtt ilyeneket írsz? :)))

ezt te írtad: ,,Végezetül: Jusson eszedbe, mekkora sajtóvisszhangja volt nemrégiben annak, hogy Barack Obama hátáról eltávolítottak egy közelebbről meg nem nevezett kóros bőrképletet! ''

És akkor te most ilyen pánikkeltés színvonalán írsz? Azért mert van ilyen az Államokban, van létjogosultsága a dolognak?

Ha válaszolni szeretnél akkor légyszíves itt tedd meg:

www.napikozlony.hu/?p=2335&preview=true

Cavalcanti 2012.10.01. 19:50:44

Én is nyalogatom a számat , főleg ha egy gigantikus csöcs jön velem szembe az utcán ..Ezt figyeltem meg magamon... Most akkor kérjem meg a családomat , hogy zárják el előlem az étkészletet? Milla szagú mocskolódás ,semmi más.

Bretschneider detektív 2012.10.09. 14:42:13

@Régi Péter: Dehogynem! Tele volt az index fórum a border vagy bordűr lájn betegség tüneteivel.

Ezzel most nem kispipi-kisrécézni akarok, csak tény.

Bretschneider detektív 2012.10.09. 14:43:24

De amúgy, ha így csinál a nyelvével és nem beteg, akkor meg nem tud viselkedni. Nemtom melyik a jobbik.

Bretschneider detektív 2012.10.09. 15:37:40

@Mariann19: És Hofi Géza, amikor őt parodizálja. (amúgy nekem ízléstelenül) "Milyen szőrös a nyelvem..."

Mariann19 2012.10.09. 16:49:33

@Bretschneider detektív: Hofi Géza néha túl lépett a jó ízlés határain. Valószínűleg Téged is az zavart, hogy vannak objektivitások, melyeken az egyén nem képes túllépni saját akaratából sem.Ez nem lehet humor tárgya.
Te is így gondolod?

Irbisz 2016.08.19. 11:28:01

Szerintem teljesen mindegy hogy sulyos elmebeteseg vagy feladatra valo komplett alkalmatlansag okan viszi ö es magyarellenes bandaja a szakadek fele az orszagot.
süti beállítások módosítása