A nap izéje

‎"A titán forradalmi út nem habos kakaós uzsonnázással tarkított sétakocsikázás! Hanem egy diadalmasan száguldó gyorsvonat, ahol a mozdony acélos dübörgése elnyomja esendő gyomrunk korgását!"

Utolsó kommentek

"nézd legott Komédiának, s múlattatni fog. "

2014.01.06. 14:09 Harpi

Egyetlen kérdés a Magyar Krónika kapcsán

Címkék: fidesz választások orbán viktor közpénzek bencsik kerényi imre magyar krónika

heltai_1389013053.png_629x530

Kínzó kérdést vet fel a ma kipattant hír, amely szerint markáns kormánytámogatás mellett májustól új, exkluzív magazint indítanak közelebbről meg nem határozott Fidesz-barát körök. A Magyar Krónika című lapot Orbán Viktor mellett többek között Bencsik Gábor, Bencsik András, Balogh Zoltán, Vizi E. Szilveszter jegyzi (UPDATE: Vizi E. utóbb elhatárolódott a szerkesztőségi munkában való szerepvállalástól), a felkért szerzők között pedig lényegében a Fidesz teljes szellemi holdudvara megtalálható. A lappal kapcsolatos részletek itt olvashatók.

A Kertényi Imre főceremóniamester által széjjelküldött levél szerint január 9-én, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke által pontifikált alakuló szerkesztőségi ülést tartanak, így a szándék annak ellenére komolynak tűnik, hogy a száz felkért szerző közül többen már most jelezték: nem kívánnak élni a lehetőséggel. 

A 2014. május elsejével induló magazin kapcsán egyetlen rövid kérdés fogalmazódik meg bennünk:

Szerintetek elegáns dolog, ha a regnáló kormánypárt a választások (várható) kiírása előtt éppen egy hónappal bejelenti, hogy a választások után milyen közvetlen pártcélokra fogja fordítani az adóforintjainkat?

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizeje.blog.hu/api/trackback/id/tr415738626

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar Blogrizsa - Köszöntő 2014.01.07. 05:14:00

Üdvözlöm Önt a Magyar Krónika online és fiatalos verziójának – és egyben előfutárának –, a Magyar Blogrizsának oldalán! Az egész szerkesztőség nevében szeretném Önt arra kérni, hogy írásainkban csak a jót és a szépet lássa meg – nem mintha lenne bennük...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s.g.l. 2014.08.06. 06:31:18

Folyamatosan hozzák létre a pénzmosodákat ahol a fideszpotentátoknak ki lehet fizetni valamit.

Ha eközben még a fideszt reklámozzák, akkor dupla haszon.

toportyánzsóti 2014.08.06. 07:34:12

Álhatatos elvtelenség az egész moszkovita jobber oldal vezénylő csillaga,dermesztő normális ember számára.

István Tamasi 2014.08.06. 09:11:26

A Magyxar Krónika jelszava: Keresd a jót!
De mi jó van nekünk magyaroknak abban, ha:
- A vezér családtagjai MAGYAR természetvédelmi terület kellős közepén működtetnek tőzegbányát a saját hasznukra?
- Egy szűk kör szétmutyiz /trafik, takarékszövetkezet, termőföld, tankönyv, Városliget, Margitsziget, stb, stb / magának mindent az országban?
- A 2010-es kormányváltás előtti 280-as euróról 315-re romlik a forint árfolyama noha már végetért a világgazdasági válság?
- Magánvagyonokat - pl nyugdíj- konfiskálnak és tüntetnek el?
- Olyan hitelt vesznek föl Putyintól ami több, mint 7000milliárdba fog kerülni nekünk mire visszafizetjük?
- Szétverik az oktatást az elemitől az egyetemig?
süti beállítások módosítása